Vai jūs apvainotos, ja jūs nosauktu par skaistuli?

Atsūtīja man viens kungs savu foto, es jau sapriecājos, dikti glīts, aiz priekiem nenoturējos un uzrakstīju - skaistulis, kas skaistulis! Apvainojās un tagad es neko nedabūšot - princese! Kā man tagad atgūt viņa uzmanību? Man šķiet, ka es tagad viņu esmu pazaudējusi, ko iesākt? ...ļoti interesētu tieši vīriešu domas!

riebekle  Jā, nu tādu frāzi- "Skaistulis kas skaistulis" - es arī uztvertu kā sarkasmu. Es gan neesmu vīrietis, varbūt tiem ir savādāk. Bet nu es arī sevi par skaistu neuzskatu, bet ei nu zini katra skaistuma izpratni.:)

Zhenija  Kurš tas ir,kurš apvainojās?Kāds niks?

av2  vispaar jau jaa, ja saka taa viirietim, tad tas ir sarkasms. Vai arii viirietis ir ar citaadu orjentaaciju.

Kurts69  piedodiet, bet kas tas par murgu?

Karmensita  debesu jēzu

Man arī bija līdzīgi, atsūtīja video ar akordeonistiem, es atbildēju, ka ellišķīgi foršs video, labā nozīmē, protams. Ņēma un apvainojās, nobloķēja un pat attaisnoties nepaguvu...

Jādomā, ka Geišai taisnība- vnm būsi vainīga...

LaskovijMerzavec  Nevaru iedomāties iemeslu, kādēļ lai vīrietis apvainotos par komplimentu...

virietis1973  Ar sarkasmu visticamāk tas arī bija domāts jo ieraugot skaistuli viņa saprata ka viņai līdz viņam kā cūkai līdz apelsīniem,banāniem,aprikozēm un maijpuķītēm

kokote  Tu droši zini, ka viņš savu bildi atsūtīja? Cik nav tādu, kuri sūta ārzemju modeļu vai mazākzināmu konoaktieru bildes. Varbūt viņš nosprieda, ka Tu atpazini falšu un izmantoja uzbrukumu kā aizstāvēšanās taktiku.
Es tādos mazticamības gadījumos palūdzu tradicionālo portreju ar tās dienas preses izdevumu (latviešu) - parasti seko pilnīgs klusums :) :)

lapukoks  Ar "skaistulis" var saprast arī - dusmīgs cilvēks (kas skaišas). Bet ja nopietni - Tu jau nezini kādas bērnības traumas viņam bijušas. Ja nu vecu brūci uzplēsi?

VILFORS  Apvainoties nav stilīgi. Bet ja cilvēks ko tādu dzird pirmo reizi mūžā un mūžs jau ir pāri pusei, tad to var uztvert dažādi.

KostaPinta  Mazohistam šāds kompliments var radīt iespaidu par emocionālu nesaderību. Iesaku aizsūtīt kaut ko par atejas bedri vai salīdzinājumu ar šausmu filmu izcilākajiem eksemplāriem!

Floriana  Par skaistuļiem vīriešus nesauktu, mazliet perversi, banāli un truli. Vīrieši ir pievilcīgi, gudri, seksīgi, erudīti, darbīgi, patīkami, dunduki, āpši, negauši, arī skaisti dažreiz utt. :D
Bet skaistulis, kā no "Skaistulis un Trīcvaidziņš" vai sīkstulis no "Sprīdīša". :D

Vaukskis  Es neapvainotos, jo tad jābūt neglītam, lai tā darītu ! Nu, labi, es pieļauju, ka saprastu, ka varbūt tādējādi drusciņ tieku "pavilkts uz zoba", bet to gan jau pārdzīvotu.. . Kā atgūt vīrieša uzmanību, to man grūti pateikt, jo ļoti atkarīgs no apstākļiem !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu