Iemesli vīriešu palietotajam izskatam?

Pārsvarā šeit vīrieši izskatās tādi ļoti palietoti, skaistuļi, lūdzu, neapvainojieties, tas nav jāuztver personīgi, bet toties vēlas sievietes no žurnālu vākiem, kas arī liek aizdomāties, par ko tas tā un tā tad, kas jūsuprāt ir pie vainas šādai ātrai novecošanai no labās dzīves, sekss ar vairākām, vientuļnieku statuss, atkarības, nerūpēšanās par sevi, mazkustīgs dzīvesveids, putni galvā, sieviešu nīšana, dzīvošana pagātnē, rūgtums par savu dzīvi, par maz naudas, mīlestības trūkums, nav savas īstās, vienīgās, cits variants - atklājis OHO par savu dzīves jēgu?

Edgars37  Vienu varu pateikt tocno, sekss ar vairakam viriesa izskatu tik uzlabo👍, parejais uzskaititais tiesam boja😁.

VILFORS  Pārsvarā šeit sievietes izskatās tādas ļoti palietotas, skaistules, lūdzu, neapvainojieties, tas nav jāuztver personīgi, bet toties vēlas vīriešus no žurnālu vākiem, kas arī liek aizdomāties, par ko tas tā un tā tad, kas jūsuprāt ir pie vainas šādai ātrai novecošanai no labās dzīves, sekss ar vairākiem, vientuļnieču statuss, atkarības, nerūpēšanās par sevi, mazkustīgs dzīvesveids, putni galvā, vīriešu nīšana, dzīvošana pagātnē, rūgtums par savu dzīvi, par maz naudas, mīlestības trūkums, nav savs īstais, vienīgais, cits variants - atklājis OHO par savu dzīves jēgu?

Man nācās tekstu atkal pārrakstīt apgrieztā virzienā. Un ja uzmanīgi palasa, tad var saprast, ka tas viss neattiecas tikai uz vīriešiem.

coldlands  ...koncerts Rundāles pili..., jokojat vai, Tu vēl onku uz baletu aizved.
Uz motokrosa sacenem, hokeja maču, vai sliktākajā gadījumā, apstātos ceļa malā, un ļautu onkam pacolet ka jauns asfalts tiek likts.

Kurts69  nu man te tāds jautājums radās - cik sievietes būs gatavs attiecībām ar vīrieti, kurš arī pa 40 tiešām izskatās lieliski? Varu papaust, ka būs gana daudz ierobežojumu un arī laika priekš jums iespējams neatliks tik cik vēlēsieties.
Uzturēt sevi formā ir dzīvesveida jautājums. Ikdienas treniņi, pārdomāts uzturs, pietiekams miega daudzums un ierobežotas izklaides.
Visdrīzāk tādam vīrietim viņa izskats un dienas režīms būs svarīgāks par sievieti.
Tāpēc manuprāt labākas variants ir kaut kur pa vidu - "Mazlietots" vīrietis:D

Zhenija  piekrītu rimcimci.

Vai tad kāds te ir spējīgs uz tādu vai citādu koncertu aizvest glītu sievieti,vai citur kur skaisti pabūt kopā? O-JĀ! Noteikti būs viens otrs,iesvīdis,sasutis vecis,kurš daudz runās par ezoteriskām lietām un skaitīs santīmus savā makā.

riebekle  Ja blakus vajag Kenu, tad nevajag sjkatīties uz izskatā palietotajiem. Ja tev tādus nevajag, kāpēc tāda rūpe?

langstinsh  Nu tad-cik meitenes ir gatavas braukt uz Tallinas gadsimta koncertu...cik biļešu ir plauktiņā uz 24.aug.koncertu.
Nevaicājiet par ko runāju.

riebekle  Langstin, tik nesaki, ka atkal gribi kādu par koncerta biļeti nopirkt. :D

puuuka  Viss ir atkarīgs tikai no paša cilvēka(un ne no sievietes,kura aizgājusi un otrādāk)...un te varu pieminēt entās reizes pieminēto tēmu,/kapēc jaunas meitenes aiziet pie 20-30 gadus vecākiem vīriešiem/...tieši tāpēc,kad dažš labs 35-45 gadīgs izskatās un jūtās kā nolietots un nodzēries ´´vīrelis´´(pat nezinu kā pateikt,pareizi,lai kādu neaizvainotu)... ne jau skaitliskais vecums ir noteicošais attiecībās, bet fiziskais:)..un to var apliecināt entie pāri,kuru gadu starpība ir 15+

cirteejs  Ļoti vienkārši- sievietes, t.sk.ohujistes, sēž uz kakla un ēd matus no galvas nost!

rupers  Lielākās kritizētājas ir tās , kas šeit nemaz negrib iepazīties !!

Floriana  Gēni nodrošina palietojuma iespējas vai gluži pretēji, dari ko gribi, nenolietojas. Līdz šim neesmu redzējusi kādu savam vecumam neatbilstošu radījumu, abos dzimumos pastāv palietojamības un pielitojamības efekts un katarm savādāks.

EIZHENIJA_FINKA  Rimcimci, cik atceros - par Rundāli tika prasīta LABA mašīna un LABAS autovadīšanas prasmes.

Felde  Vientuls,nemilets virietis klust igns,slinks,neviizigs! Tas atsaucas uz domasanu un arejo izskatu! Dzivesprieks,pozitiva domasana un sakartota dzive-liek cilvekam starot!Un tikai starojoss cilveks pievers uzmanibu un spej but laimigs! :)

Torpedo  Njā, briesmīgi tiešām izskatās tie mana vecuma 50+ vīrieši, man taisni vai kauns, ka esam viena gadagājuma. Elš un pūš, kad drusku pakustās, uzdzītu basketbola laukumā - pēc 5 min nāvi dabūtu!
Un pagājušogad tas 50+ , kas piedalījās "Saimnieks meklē sievu" - tas tak bija jaunāks par mani, bet šitāds onkulis, it kā visi 80 būtu! Fū, es ceru, ka ar mani nau tik traki - es vēl jaunietis!

etc  Vīriešu palietotajam izskatam pie vainas smags fizisks darbs/atpūtas trūkums, alkohola+nikotīna atkarības, liekais svars/mazkustīgs dzīves veids un zems ienākumu līmenis. Visi šie iemesli rada priekšlaicīgu novecošanos.

coldlands  ...nemīlēts vīrietis....
Ja sevi mil, tad pofig ka citi nemīl.

cerinzieds18  Kāda tur nozīme palietotajam izskatam vīrietim vai sievietei.... Gadi iet.Katrs mēs esam dažāds. Kāds ir emocionāls,kāds kaislīgāks,kāds ir ciets kā akmens.

Piekrītu LaskovijMerzavec 10.36 viedoklim.

Šeit vislielākais uzsvars jāliek attieksme uz dzīvi,nespējam stāties pretī uzliktajām grūtībām,sākas atkarības,nerūpēšanās par sevi,viena otra -vīrieša un sievietes nīšana,gaušanās par dzīvi.Un tā no dienas uz dienas tas aiziet rutīnā. Rezultāts iznāk tāds kā tas ir.

ViltigaLapsa  Vīrietis nerūpējas par savu ārieni. Neveselīgs dzīvesveids. Negatīva iekšājā pasaule. Tas viss ir komplekts kas to veido.

burleska  Ir jau vēl tas, ka mēs sevi uztveram kā mūžīgi jaunus, un pieveram acis uz kādu grumbiņu vai tml., bet pretējo dzimumu vērojam ar kritisku aci :) Bet, jā, man arī ir šī sajūta, ka mana vecuma vīrieši vai tādi, kas par tādiem uzdodas, lielais vairums izskatās daudz vecāki par saviem gadiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu