Vai cilvēki pusmūžā ir spējīgi mainīties?

Eksistē 2 pretēji viedokļi - vieni saka, ka nē, citi, ka jā.
Kādi ir Jūsu NOVĒROJUMI? Vai Jūsu ģimenes locekļu, paziņu un draugu vidū ir cilvēki, kas mainījuši savas rakstura iezīmes, nebūdami vairs jauni?
Un kā ar mums pašiem? 😊
P.s.šajā tēmā nav runa par gad.,kad kāds kādu vēlas pārtaisīt, bet par to, ka cilvēki mainās paši.

Edgars37  13:46

...un ka to var izkimeret ara😉? Un parprogrammesana ka😉, ar vadu, jeb ar wifi😉???

EIZHENIJA_FINKA  Cilvēks tāds biokompis vien ir.
ķermenis ir kā pats datora korpuss. Modelis un iespejas atkarīgas no ģenētikas. Ezotērikā to gan sauc par apziņas pakāpēm, tās iesejas, ko ar šo konkreto modeli var izdarīt. Tad dzīves laikā tiek instalētas programmas, bāziski līdz skolas vecumam. Nu, tāpat kā uz datora, vienam ir instalēts words, citam, tilde, citam skanneris un printeris, citam korel-dro. Faktiski ar programmu dzēsanu un instalēšanu var manipulēt, bet ar biosu - pamata iespējām gan nē. Ja kaut kur neironu saites traumu rezultātā ir nomirušas, tad ir bezceris.
Nu un dievišķais koncepts seit ir - lai kas būtu uz tā plastmasas gabala instalēts, pats dators programmas neraksta. vindousu neizgudro un elektrību neražo.
Jā, Dievs ir neironos un sinapsēs, bet kaut kas ir ari THE TRUTH IS OUT THERE.

Pienenpuka  14:58 Viennozīmīgi wifi. :))

Rimcimci  Spējīgu noteikti ir, bet vai grib...

C_hloe  Pilnībā raksturu mainīt nav iespējams, taču katrs var mainīt vai pilnveidot savas rakstura izpausmes.

dogville  Nekad!Kaads te sakars ar pusmuzhu!

Edgars37  15:20

Ta cto😉? Biosu nomainit nevar😉? Ja cilveks ir idiots, tad vins ari ir😉? Ta var pamainit tik veidu, ka idiotisms iet uz aru-mazak, vai vairak, gudri paslepts vai ne tik gudri😉? Tas man vajadzigs, lai ar sevi gala tiktu😉

borzomi  Ja,ja,jo vecāks,jo vairāk sāk mainīties-ne tikai vizuāli,bet arī garīgi.:))

burleska  Jebkurā vecumā var mainīties. Reizēm tam gan ir vajadzīga apziņa, ka kaut ko neesi šai dzīvītē sapratis, un vēlme kaut ko ar to darīt. Un reizēm ir vajadzīga palīdzība. Tas agresīvais dzīves piedāvājums, lai cilvēks mainītos, ir nelaimes un visādas nepatikšanas, ja pats neprotas. Nu, ja tiešām kaut kas nopietni jāieborē. Un tad cilvēks mainās jau pārdzīvojumu rezultātā. Bet reizēm nemainās arī tad.

borzomi  Burleska,jo vecāks paliek,jo vairāk pārdzīvo!":))

kvarts  Krieviem ir labs teiciens-gorbatovo mogila ispravit (kupraino kaps iztaisnos) tas pats sakāms par cilvēku stiķiem, uz laiku pietēlot var, pilnībā mainīties nevar.

Torpedo  Nevar mainīties! Jau cik gadus es cīnos ar savu lielo vēderu, kādus tik sportus neesmu izmēģinājis un nekā! :( Tā, ka es saku, ka tas nav iespējams

Skarlete  Cilvēkam iekšā ir neredzama, smalka programma, pēc kuras darbojās redzamā daļa. Programmu var mainīt, to apzinoties, pats vai arī ļoti gudrs/zinošs speciālists/apstākļi. Dažreiz vnk. nāk ārā tas, kas gadiem ir ticis slēpts...gan labs, gan slikts. Piemēri nebūs! Pati neko daudz nemainos!

VILFORS  Jā esmu mainījies. Un pie tam uz slikto pusi. Tā saucās dzīves skola.

EIZHENIJA_FINKA  Vilfor, tad jau tev būs instalējuši programmu - " Lai cik būtu sūdīgi, vienmēr var būt vēl sūdīgak""...:)

rokons  Mainās uz vecumu noteikti - slinkāki kļūst................visos virzienos

slieks  Kurš klasiķis to bija teicis? - VECUMA GALĀ VISI SPRIDZINĀTĀJI KĻŪST PAR DĀRZNIEKIEM. :)

Droshs_Plecs  Jā. Google - neiroplastika

leone  Vecums un viedums ienes savas korektīvas-vairs nav jācepas par katru nieku,ir vairāk laika padomāt par lietām,cilvēkiem un notikumiem,atšķirot graudus no pelavām.Bet temperamenta iezīmes jau nekur nepazūd. :)

Torpedo  Jā, es ar konstatēju, ka mainos tomēr uz vecumu. Kūšu spalvās iezadzies sirmums (tas, laikam, uz viedumu), krūšu spalvās ar. Bet roku un kāju vēl turas jaunības mellumā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu