OHO portāla nozīme

Esmu nesen un nevaru saprast šis portāls vairāk ir kā iepazīšanās vai seksa.Uzreiz piedāvā seksuāla rakstura piedāvājumus,visādos variantos,ir gatavi tūlīt braukt,un vienalga kur-mašīnā,pie jūras,mežmalā u.tt. Ir tak citi portāli un ne mazums.

draboss  Neko jaunu Tu nekonstatēji. Tā tas ir.

cirteejs  Nevajag tik šauri domāt- iepazīšanās vai seksa portāls! Gan- gan, jo sekss jau nav obligāti jāafišē, bet visi tāpat saprot, ka zemtekstā agrāk vai vēlāk izpeldēs zemjostas tēmas ar iepazīšanos tuvāk un pavisam tuvu!

Skarlete  Garāmejot brālis ieraudzīja ka man oHo atvērts...bija pārsteigts:"Māsa, ko Tu tur dari...pirms desmit gadiem viņš te meitenes pusstundas laikā esot varējis nocopēt!" Es, jo ilgāk te sēžu, jo vairāk man patīk kaķi...(kādreiz kaķus nevarēju ciest!):))

Starp citu - kā tulkojās burtu salikums oHo??

ieva03  Torpēdiņ,tad tik taisi maku vaļā,tev gan grūta dzīve,jo nepiedzimi par sievieti. Atkal mani sasmīdināji ha,ha.....turpini tik tādā pašā garā ,jo tev jau visas sievietes ir tikai (PATS zini kā tu saukā sievietes...)

Flints  Pirmajā brīdi pēc tēmas izlasīšanas nodomāju, ka to uztriepusi kāda saulē pārkarsusi divdesmitgadniece. Nē, kā izrādījās, biju kļūdījies – ja var ticēt pasažieres profila datiem, tēmas autore ir četrdesmit astoņgadīgs ”jaukumiņš”, kurai ”iepazīšanās un sekss”, pēc viņas pašas izteikumiem spriežot, ir divi stipri atšķirīgi un nesaistīti procesi. Un tad gribas uzvaicāt, vai pasažiere no savas personīgās pieredzes var minēt gadījumus, kad sekss ir bijis arī bez iepazīšanās. Interesanti, kā? Manuprāt, kādu nozīmi katrs cilvēks lietām (lasi: interneta vietnēm) piešķir, ar kādu saturu tās pats piepilda, uz ko akcentē savu uzmanību, ko tajās meklē un atrod, tādas tās arī ir!

av2  Ssitie te.... "priekss sarakstiissnas tikai" , iegaumeejiet , da par ko sarakstiities..ar sievieti, ja vinnai sex teema ir tabu? Par ko ? Ar svessu sievieti, kas ne mani paziist, ne es vinnu. Sex ir tas, kas var buut sarunu teema, jo tas ir viens, kas intreseetu abus.

Pillerina  Nu, pārmaiņas jau vajag. Ja līdzīgi domā, var arī caur datora ekrānu...

Nenotveramais  Vienīgā nozīme te ir lai Tu pirktu statistiku... Vai pilno anketu... Un kārtīgi to pagarinātu katru mēnesi...
Vis pārējai te ir Pupu Mizas... Un fantāzijas aiz -neko darīt... ;-)

Kurts69  sekss jau ar ir iepazīšanās. Nesaskatu pretrunu. Bet ticu ka nemitīgie seksa piedāvājumi un uzbāzība var izbesīt.

etc  cerinzieds18, vai tad domāji, ka iepazīsies un bez sexa? Tad vispār ir jēga iepazīties? Jo dzimumtieksme un sugas turpināšanas instinkts ir tas, kā dēļ pastāv dzīvnieku pasaule. Nu, un cilvēks tāds pats dzīvnieks vien ir. Tikai civilizēts, lasa, raksta un vēl ar datoru darbojas.

ViltigaLapsa  Pārsteidzoši....man nekas tāds nenāk. Varbūt jāgatavojas esmu jauniņā... ;))))

Pilskungs  Vajag izlasīt Oho noteikumus ! Skaidri teikts, ka ir 6 mērķi, un iepazīšanās ir tikai viens no viņiem.
Sekss vispār nav minēts. Tad par ko uztraukums ?
Cilvēkam vajag darīt to, kas viņam svarīgi !

Vaukskis  Piekrītu Torpedo viedokli,, kaut gan man-par laimi- nepiedāvā attaisīt maciņu ! OHO portāls acīmredzot ir neviennozīmīgi uztverts vīriešu un sieviešu kā lietotāju vidū. Sanāk, ka, ja esi vīrietis, ar tevi vairāk grib iepazīties, bet, ja sieviete, tad nodarboties ar seksu ! Es teiktu. ka tas pat labākā gadījumā, jo tā vispār šim portālam reāli ne vienam vien citam var būt arī ar klātesamības "ķeksīša" lomu, lai skaitās, ka esi vēl vienā sociālajā vai literārā talanta izpausmes vieta.. .

Skarlete 12:47

"Oho" nav tikai burtu salikums, bet arī latviešu izsauksmes vārds ! Saskaņā ar Latviešu literārās valodas vārdnīcu, to "lieto, lai paustu dažādas jūtas (piemēram, izbrīnu, pārsteigumu, sajūsmu)".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu