Jūrmala un smēķētāji

Zinu , ka jautājums sens un banāls. Ejam ar bērnu uz jūru , celiņš gājējiem , riteņbraucējiem . Minūtes 15 , ko aiziet lēnām līdz jūrai. Katrs trešais pāris vai gājējs smēķē. Viņiem labi, kaifo. Bet pārējiem no svaiga gaisa nekā, visu ceļu tā ar elpojām cigarešu dūmus, trakāk kā citur. Vai būtu ieteikumi, kā normāli tikt līdz jūras krastam?

Flints  Jā, turpināsim ierobežot smēķēšanu - aizliegsim to darīt arī uz ielas. Vislabāk aizliegsim smēķēšanu vispār! Tas gan būtu jauki – visi staigātu apkārt veselīgi, patīkami smaržojoši, smaidīgi un ar dzīvi apmierināti, vai ne? Bet kopsavilkums par Latvijas Republikas budžeta ieņēmumu daļas izpildi 2018.gada 3 mēnešos, piemēram, liecina, ka akcīzes nodokļa 2018.gada 1.ceturkšņa ieņēmumu plāna neizpildi būtiski ietekmēja tieši akcīzes nodokļa ieņēmumi par tabakas izstrādājumiem, kas par 2,11 miljoniem EUR jeb 4,8 % atpaliek no plānotajiem (!) ieņēmumiem. Tuvojas kārtējās Saeimas vēlēšanas. Nu, pasakiet taču rudenī saviem deputātu kandidātiem, ka nevajag jums nekādus sociālos pabalstus un tamlīdzīgas lietas… :)

Kurts69  Latvijā patiesībā šai ziņā ir stipri iets uz priekšu. Jau esam pieraduši ka sabiedriskās vietās nesmēķē. Un tad aizbraucot uz Veco Eiropu dažviet var ieķert vieglu šoku. Ne visur ir tik stingri smēķēšanas ierobežojumi.
Bet izeja viena - izvēlēties klusākas pludmales.

valmierietis333  Nupat iešāvās galvā ideja , lai netraucētu dūmi , jāiet un jāpūš virsū dūmotājiem atsvaidzinātājus , iespējams labosies , kad dabūs pilnas acis un rīkli ar ķīmiju !

LaskovijMerzavec  Pīpētaji nesmēķēs, sievietes pieskatīs bērnus un bērni neskraidīs ar plikiem dibua. Vīrieši neprasīs uzreiz telefonus un nepiedāvās seksu....

Kā Jūs to pārdzīvosiet, nebūs taču par ko cepties!

Lenita  Būtībā smēķētāji traucē it visur!

Nez, kā ir dzīvot kā traucēklim!?

coldlands  Naktij vajag nedaudz smadzenes iegādāties, ja uzskata, ka pipetaji slimo mazāk. Šitādu dumjibu pat pirmklasnieks nepateiks.
Smēķēšana nav nepieciešama lieta, tas ir kaitīgs ieradums. Auto tā ir nepieciešamība, ka arī ēdamajs, un ko pipetaji bieži piemin, izpurkskesanas.
Ieteikums, uzcelt bunkuru ar garu dūmvadu, kur šie ljulketaji varētu savākties un viens otru kūpināt.

Piparkuka  Nu iebildīšu Nenotveramajam- izlaisti bērni, kas dara, ko grib, klaigā un nikojas ir daudz sliktāk, nekā kāds pīpētājs uz ielas.
Kaut gan nevaru izturēt tos, kas iet pa priekšu svaigā gaisā un pīpē.... Fuij! Daram to savās māās un dārzos, nomaļās vietās.
Bet nu, ja par bērniem- kāpēc lai viņi traucētu visus apkārtējos??!!

DanaL  Valmierietis333, a kāpēc atsvaidzinātājs. Jāpieiet klāt un jāpalaiz savu "dabasgāzi" :D
Varu iedomāties, cik sašutis viņš būs un uzceps savu tēmu par to, cik ļoti tāds pir*iens aizskāris viņa estētiskās jūtas!

Nenotveramais  Smēķētāji ir veselīgākā un aizsargājamākā šķira .. un ja kāds tam traucē... nedod dievs kāds mazs bērns... tad To vajag samalt miltos kopā ar vecākiem...

coldlands  Smēķētāji ir vāja rakstura rukši, kuriem smird drēbes, auto salons, māja, un mute.

Edgars37  19:36

...un ko, ja dabasgaze pie izpludes sprauslas no ogles aizsvilstas;D???

21:31

Smeketaji ir aktivi akcizes nodokla maksataji, tatad, pelnijusi privilegijas;D!

coldlands  Lai tie smēķētāji labāk snuso, liels nikotīna daudzums, nekādu dūmu un iekšas veselīgākas.

Vinja_pasacinja  Oi vel besi ka jurmala blakus saulojas 3 metri starpa un pipee. Fui. Ta ka tadi atkarigie kas tiesam bez cigaretes nespej ne stundinu vai divas. Un trakakais ka taas ir sievietes

Tessa  Auto tā ir nepieciešamība (c) nopietni? :D
/saprot, ka neierakstas neviena kategorija, labi vismaz, ka dažreiz paed :DD/

virietis1973  Jūriņa,cigarete,apkārt pusplikas sievietes.Kaifs.D

coldlands  6:54 ne nenopietni, es uz darbu 300-400 kilometri skrienu, ziema slēpoju, un par auto tikai pajokoju.
Ir cilvēki, kas pārvietojas ar sabiedrisko transportu, un izmanto haljavu lūdzot, lai citi viņu kur aizved, bet ir ļaudis, kas iegādājas auto, un ir neatkarīgi no sab. transporta kustības saraksta.

Momo  Dažu argumenti vnk iespārda! Tad jau būtu jāattaisno arī nodokļus maksājoši slepkavas, pedofīli, izvarotāji un huligāni! Jo viņi maksā nodokļus, tātad drīkst apdraudēt citu pilsoņu dzīvību un veselību.

Piparkuka  Pludmalē, starp citu, ir aizliegts pīpēt! Jau daudzākus gadus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu