Vai ir kaut kas, ko savā dzīvē nožēlojat ?

Saka jau, ka neko nav vērts nožēlot, bet nereti tie ir tikai vārdi. Jo bieži tiek garām palaistas kādas iespējas, kuras vairs nav iespējams realizēt, citiem muļķības vai citu iemeslu dēļ pazaudētas attiecības, utt.
Vai Jums ir kaut kas, ko nožēlojat? (Stipri cilvēki nebaidās atklātības...)

anis  Drosmīgi un atklāti vai lētticīgi un muļķīgi? Ar savu kļūdu apziņu es dzīvošu pats,bet klāstīt un publicēt,lai ciestu citi?... Ar vispārīgiem secinājumiem neesmu pretī padalīties.
Tā ka Stikai lūgt ir bezcerīgi-ja nu tikai personīgi psihiatram...

Nenotveramais  Agrā jaunībā... Vienu liktenīgu lēcienu smilšu karjerā apmēram trīsstāvu mājas augstumā... tas par sevi atgādina ik sekundi... gan dienu gan nakti...

Geisha  Nožēloju, ka nepaklausīju vienai viedai sievietei. Viss būtu savādāk. Vai labāk? Nezinu.

Arma  Nožēloju, ka pārāk uzticējos ārstiem un nemeklēju vēl citādas iespējas mammas veselības uzlabošanai. Varbūt būtu izdzīvojusi.

Gunitaa  Stika, ir tak gļēvi cilvēki un arī te viņi parādās. Bēdīgākais, ka vairums no viņiem ir vīrieši...
Un kuri dzīvè lej, tie arī šeit to dara, un viņiem pašiem šķiet, ka tas ir normāli... ;D
Man patīk Tava nostāja šajā jautājumā - neļaut jēgpilnu tēmu pedrazot ar tukšu muldēšanu, gribētos biežāk no autoriem tādu nostāju.

VILFORS  Man ir kas ļoti svarīgs, ko neesmu izdarījis un tāpēc nožēloju. Vēl es to varu paspēt izdarīt. Bet ja es to izdarīšu, tad nožēlošu vēl vairāk. Var jau būt, ka es to būtu jau izdarījis, taču man neļāva to izdarīt visa mūža garumā. Tagad jau esmu padevies un diez vai to darīšu, īpaši tāpēc, ka nāksies to nožēlot. Savukārt tagad es katru dienu mostos ar nožēlu, ka neesmu to izdarījis.

anis  Ja,ja-drosmīgo neprātam slavu mēs dziedam! Labāk mērena liešana,ne tiešs belziens starp acīm...

Agatem9  Ja nu kādu izteiktu vārdu,kaprīzi,bet sirdsapziņa ir tīra.

jadore  Nodarbošanās ar ´´kā būtu, ja būtu´´ atņem darbošanās spēku šodienā, tāpēc nav vērts. Ko esmu sapratusi- neturēt aizvainojumu ne par ko, to jaunībā nepratu, ja būtu sapratusi jau tad, dzīve iespējams būtu bijusi vieglāka.

baluba  Nožēlot nenožēloju neko ... nu varbūt ka neizmācījos, ko biju vēlējies, kaut ģimene jau bija jāuztur un būtu tuvākajiem šo to nozadzis. Bet tas ko pāris lietām savā dzīvē būtu vēlējies izvairīties un nepieredzēt, tas gan viennozīmīgi. Bet jādzīvo jau rītdienai ....

Edgars37  Kaut ka neticu, ka drosmigie😁 te raksta, ko vini patiesi nozelo, bet lai nu paliek😃. Neredzu jegu puspasaulei izkladzinat, ko nozeloju, ko ne, drosmi pierada citadi😃.

gggacca  Nožēloju oho.lv izšķiesto laiku ... tik daudz lietu varēju padarīt. :)

Lenita  Ļoti personīgi ir te ieslīgt detaļās. VILFORAM plusiņš.

av2  Es neteiktu, ka nozzeeloju, bet sso to tiessaam dariitu savaadaak.

gertrude  nožēloju, ka nobijos no fizikas eksāmena un neiestājos tajā augstskolā, kurā gribēju, bet citā. lai gan, ja skatās no šodienas viedokļa, varbūt nemaz tik slikti nav, bet tas sapnis....

Rodzerina  nozeloju,ka neaudzinu savu bernu,tagad jau ir pa velu....

Virgo  Nožēloju ka sāku smēķēt.... pārējais ko nožēloju lai paliek pie manis...

Arma  Vai tā ir drosme, nemācēšu teikt, bet dažkārt skaļi pasakot to, kas nomāc, kļūst vieglāk. Vismāz uz kādu brītiņu.

riebekle  Nenožēloju laikam neko, kas izdarīts. Vairāk to, kas nav izdarīts. Publiski savas vājās vietas negribas rādīt. Pieredze rāda, ka tieši pa tām tiek "sists", kad gribas sāpināt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu