Dotu otro iespēju?

Džeks atnāk uz pirmo randiņu manāmi iereibis. Saka, ka bijis tik uztraucies, ka iedzēris nedaudz, bet uztraukums un nogurums darījuši savu... Visādi citādi normāla, adekvāta cilvēka iespaids. Vai ietu uz otro randiņu?
Skaidrībai- randiņš ne ar mani, gadījums no dzīves, reālā iesaistītā persona otro randiņu atteica.

Garoznieks  Ja nāk iedzēris uz randiņu, tātad bez auto. Kam Tev tāds?!
Nedaudz nopietnāk - ar tādu attiecības riskanti veidot. Ir risks trāpīties uz alko cienītāju, tāpat kā te augstāk minēja, vājš raksturs, nervi čupā - var vēlāk stipri atsaukties. Personiski man - pat nekad prātā nebija ienācis pirms tikšanās ar meiteni pat aliņu iedzert, jo īpaši, uz pirmo randiņu, kuru man arī nebija daudz :)

Pillerina  Ja ir smuks, kārtīgs, labi veido teikumus, nesmird mute un ir zobi, jā, otro reizi skaidrā pavērotu.

DanaL  Daļēji var saprast, dēļ kautrības. Nu jāskatās, cik daudz tas "manāmi iereibis". Ja meimuro un nefiltrē sakāmo, tad noteikti garām. Bet ja drosmei izdzerts piņģerots, tad man tas liekas normāli.

raima  Dotu, ja pats gribētu :D
Kas skaidrā prātā, tas šmigā uz mēles, uz provokācijām parakstās, atklāj sevi...
3.randiņš gan nebūtu- ja jau es tik briesmīga, ka skaidrā nevar satikties, tad nav ko laiku tērēt.

av2  nezinu, man manas gf-das nekad nav ieradussaas folikkii.

borzomi  Ja kondīcija bija ar atbalstīšanos-noteikti ne.
Taču,otra iespēja ir jādod,kaut vai tāpēc,lai saprastu,vai pirmā randiņa "drosmes graķītis" patiešām bija tikai drosmes graķītis..vai arī sēž pretī ugunsdziras cienītājs.

Holdens  Kāpēc cilvēkam ko pārmest? Ja viņš ir redzējis beibes ģīmetni, fad būs arī proporcionāli anestezējies.

Ellocka  Pārmest kaut vai to, ka āzē sievietes, ar kurām spēj komunicēt tikai pēc anestēzijas... Par to, ka nespēj komunicēt ar sievietēm bez anestēzijas (un kas nav anestēzijas kategorijā) gan nedrīkstētu pārmest - būtu jāžēlo. Bet negribas kaut kā - jo cieņa un pašcieņa nav anestēzeta...

Felde  nee,nedotu....

Reezija22  Nedotu otro iespēju. Neticu, ka sevi cienošs un spēcīgs vīrietis pirms pirmā randiņa iedzertu. Tas, kurš neciena sevi, neciena arī otru. Ja jau iedzēra, tātad ir skaidrs mērķis, kāpēc ir randiņš.

Rodzerina  Es neietu ar tadu otreiz.Man nav nekas,ja kadreiz iedzer normas robezas,bet ne jau uz pirmo satiksanos.Un man vispar nederetu kautrigs virietis,pati tada :D
ja divi kautrigi satiekas,tad jaiedzer varbut abiem mazliet kopa :D

Samila  Pareizi darīja, ka atteica.
Cilvēki nemainās, bet ja mainās, tad tikai uz slikto pusi ;) ar gadiem to saproti.

rabinovics  ja pirmajaa randinaa no uztraukuma iedzera, kur garantija ka pirms otraa randina nebuus uztraukums? sajaa gadijumaa otru iespeeju es neieteiktu dot

miers2  protams, ka var dot otro iespēju simpātiskai čiksai, kura piešmigojusies kā medūza, bet var nojaust, ka skaidrā būtu kniebjams zaķis

EsparTevi  Ja sieviete ir nedzērāja, tad protams nē! Taču ja sievietei arī šī lieta patīk, garšo grādīgais mīl piedzīvojumus un neskatās nākotnē, bet bauda mirkli, tāds džeks ir zelta vērtē! Pirmkārt dzēruši cilvēki ir daudz cilvēcīgāki, otrkārt jautrāki, treškārt viņš noteikti neredzēs daudzos tavus trūkumus un principā būs patiess attiecībās, jo alkohola radītā nenoteiktā garastāvokļa dēļ tāds cilvēks neshēmos un faktiski vienmēr teiks patiesību! :)

valmierietis333  Reezija22 precīzi atbildēja ...

-Ja atnāktu iereibusi meitene , es to uzskatītu par necieņu un tas parādītu viņas nostāju ,cik viņai tas pasākums īstenībā svarīgs !
Varbūt atskrēja no iepriekšējā ieilgušā randiņa - nu nē - negribu būt kārtējais !


ps. Vispirms iedzers pirmajā ,pēc tam otrajā randiņā ; vispirms dzers pa brīvdienām - pēc tam jau katru dienu būs svētki , tad kāzās pietempsies un neko no tām neatcerēsies , pēc tam dzers un dzers ,kamēr visu mantu , veselību un ģimeni nodzers!
-Tā jau tie nevainīgie stāsti sākas ar nelielu iedzeršanu un aizbildināšanos!

Labrador  Kategoriski izslēgts. Vīrietim uz randiņu ar Latvijas sievieti (iedomīgu, merkantilu feministi) jāierodas nevainojami perfekti un jābūt gatavam būt par perfektu sulaini.)))

Labrador  Sieviete gan drīkst ierasties alkohola, narkotiku un psihotropo vielu iespaidā, jo ir sieviete. Ja vīrietis, tad vajadzēja izsaukt policiju par viņa atrašanos reibumā publiskā vietā un iesūdzēt tiesā!

minkus  protams situācija nepatīkama,ka vīrietis atnāk iedzēris,bet ja uzvedas adekvāti,nerunā aplamības , simpātisks kāpēc nedot.Ja neiepatiksies otrajā randiņā var pieklājīgi atšūt.

bika  Laikam nedotu otru iespēju
Un pati es justos gaužām stulbi un rūgti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu