Cik interesanti esat sev un citiem?

Kas jūsos pievelk cilvēkus, kādas ir jūsu domas par šo?

bika  Te tā sakāms īsi:
Ja ir radnieciskas dvēseles, tad ir 10-niekā, bet ja ir savādāk- rokas uz augšu un laižamies dzelmē un klusējam.
:)

janisb  Kopīgas intereses, kopīgas izklaides, ass prāts (smukus pupus uzslēdzam, ja reiz runa par cilvēku :D )

valmierietis333  Man vienmēr ir jautri ... ;)

Par pārējo jāprasa citiem , kas vēlas pievilkties - pievilksies , apzināti nevienu nepievelku (drīzāk cenšos aizbaidīt , cenšoties saudzēt viņu psihi)- ļauju pašiem izlemt - vilkties vai nē !

riebekle  janisb, pareizi, ja ir pupi - nav cilvēks. :D

C_hloe  Tas, kurš neiedomājas sevi labāku par citiem esam. Saista gudrie un veiksmīgue, kuriem arī piemīt cilvēciskas vājības, viņi ti zin un netēlo to, kas nav
Par mani - tas pats :)

burleska  Pilnīgi garlaicīga. Mazu bērnu nav, bērnkopšana neinteresē, dārzkopšana arī nē, lupatas arī nē, par darbu- ko tur runāt, politikā diezgan kategoriski sevi atdalu no ak šausmas, šausmas, kas notiek. Varu tikai filozofēt par dažādām cilvēkdīvainībām, bet tas citiem ātri apnīk :)

adamsone  Sev esmu ļoti interesanta, nu pilnīgi nevaru atrauties no sevis. :D
Bet tā uz mani pavelkas ankuliņi ar redeļzobiem un kāju nagu sēnīti.

av2  vissadi cilveeki, visaadi iemesla. Darba koleegiem , tas , ka es maaku to, ko vinni nee. Pazinaam...pat nezinu. Mani paaris draugi, un mana ggimene, tas jau cits staasts.

Kurts69  Laikam jau pašam ir grūti spriest. Varu tikai pateikt ko augstu vērtēju citos un kāds vēlētos būt pats. Dzīvesprieks, humora izjūta, spēja it visur saskatīt to saules maliņu aiz mākoņa, atvērtība, sava vārda turēšana un patiesums - to es vērtēju cilvēkos visaugstāk.

_Biezaa_oome  Grūti gan smukiem un gudriem! No sirds jūtu līdzi!

Rimcimci  Pati sev ļoti interesanta ;) Par pārējiem - atkarīgs no katra interesēm un gaumes ;)

Laurencia  Enerģija...🤫

EsparTevi  Ja mani kaukas pievilktu noteikti jau butu atradis otru pusi! Bet ciitiigi piestradaaju mainoties un paliekot labaks! :))

Zhenija  Es cilvēkus nepievelku un nevēlos pievilkt. Ir darba kolēģi, paziņas un cilvēki uz ielas, bet lielas brāļošanās, draudzības, klačošanās man nevajag.

Aragorns11270  Ļoti svarīgs taču ir izskats un materiālais stāvoklis. Gribētos gan cerēt, ka arī kopīgas intereses, spēja likt otram smieties un citas muļķīgi romantiskās lietas.

Droshs_Plecs  Lai sievietei iepatiktos vīrietis: izskats un vīrieša statuss ir paši galvenie kritēriji.

Lai vīrietim iepatiktos sieviete: izskats ir pats svarīgākais kritērijs.

Neglītie, vecie un nabadzīgie noliegs, jo cieš no spēcīgas kognitīvās disonsanses un nespēj pieņemt skarbo realitāti. Skumji.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu