Kāpec daudzi dar kas pasam nepatik?

neviens tak negrib ka pret vinu slikti izturas, bet pats pret citiem izturas slikti.tapat tak tie pasi plerzaki krapnieki a tak negrib ka pasus kraptu, bet pasi krapj.ta kapec daudzi dara to kas pasiem nepatiktu ja kads cits to daritu?kapec iedomajas ka pasam lauts a citiem ne?

ViltigaLapsa  Neļauj lai pret Tevi slikti izturas ! Vienkārši ! Tad tādi pļerzaki krāpnieki atvainojos-"spraudēji "
tev netuvosies ,jo vienkārši redzēs , ka nepieļausi pret sevi tādu attieksmi.

VILFORS  Pļerzaki daudzskaitlī nozīmē, ka viņi Tev bijuši vairāk par vienu. Savukārt tas jau nozīmē, ka Tu pati dari to, kas pašai nepatīk. Konkrēti visu laiku palaid muti. Kuram tas patīk?

Deavids  grifs -> Un ar cilvēkiem ir tā, kā ar metāmatiku + un + = +!
Grifs- nebāzies ar paradīzes matemātuku Ellē!!!

1=1
1-1=0

-1=-1
-1+1=0

Aragorns11270  Jāaizstāv daļa labo puišu. Tikai nevajag vainot visus vīriešus. Sievietes/meitenes arī nav nekādas svētās. Melo un krāpj neatpaliekot no vīriešiem. Šeit un citos portālos esmu ievērojis tendenci: nevēlas atklāt īsto vārdu, pilsētu, kurā dzīvo- ar 90 % varbūtība, ka jau ir aizņemta. Aizņemta mēnešiem, gadiem. Bet tik un tā ir šādos portālos. Tātad kaut kā pietrūkst esošajās attiecībās. Arī pašas atzīst, ka pietrūkst, bet tik un tā prom neiet un turpina otru mānīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu