Sieviešu/ meiteņu standarti, melošana

Šeit rakstu pirmoreiz. Saprotu, ka par šo tematu ,iespējams, tikšu nolīdzināts līdz ar zemi, bet uzrakstīšu... Būs tikai negatīvais. Viena no šodienas sarakstēm bija pēdējais piliens, tāpēc nolēmu izteikties... Tik daudzas bļauj par to, ka saņem perversas vēstules un neesot nekādu sakarīgu vēstuļu. Es uzskatu, ka rakstu sakarīgas vēstules. Nekādu perversību tur noteikti nav. Bet pārsvarā tieku ignorēts. Ielikšu "spilgtākās pērles" no atbildes vēstulēm, kādas esmu saņēmis (citāti): "nu ko ES tev varu pateikt. Man viss ir jau. Tāda kā ES nestaigā viena". Šis mani tiešām saniknoja: "Atpisies pretīgais idiot xd
Esmu Aizņemta.!!
Un ar Tik pretīgu kā Tevi nekad nevēlētos iepazīties. Sau jaaaa.
Ej atsūkā Olas. XD
Tev pat Operācija nederētu xd
Tava seja vienmēr būs pretīga..?"

Materiālās vērtības: daiļajā dzimuma anketās diezgan bieži ienākumi nav norādīti vai arī norādīti kādi 300-400 eiro. Bet no otrās pusītes prasa vismaz 1200 eiro. Nolaidieties uz zemes, cik daudzi Latvijā saņem tādu algu... Neatbilsti norādītajam algas parametram, tātad tu esi tukša vieta... Nav svarīgi, ka tev ir daudz labu īpašību. Nauda, protams, arī svarīga, bet... vai tik ļoti...

Melošana: Tik daudzas raud, ka puiši slikti: melo un krāpj. Bet akmeni var mest arī daiļā dzimuma dārziņā. Daudzas melo, krāpj. Esmu konstatējis parametru ne tikai šajā, bet arī citos portālos. Ja nevēlas atklāt īsto vārdu, pilsētu, kurā dzīvo visticamāk jau ir aizņemta. Ir aizņemta jau mēnešiem, gadiem. No dažām, kad konstatē, ka esmu jauks puisis saņemu vēstuli ar tekstu, ka viņa redz tomēr esot aizņemta. Tātad kaut kā pietrūkst esošajās attiecībās, bet projām neiet un turpina otru manīt... Pašas atzīst, ka kaut kā pietrūkst...

Vēl arī lūgums daiļajam dzimumam: lūdzu novērtējiet manu izskatu no 1-10. Neesmu jau nekāds modelis, bet vai mans izskats tiešām tik slikts... Izsakiet viedokli arī par pārējo manis uzrakstīto.

Laila14  Tu trāpijies neīstajā brīdī un neīstajā laikā. Viņu kāds bija sāpinājis . Bet, dusmas izgāza uz Tevi.Nospļaujies un izberzē.

coldlands  9:52 kura ārzemju filma par mīlestību tiek teiktā frāze, ej atsuka savas olas, vai atp...ies pretīgais idiot?

Kurts69  vakar vakarā sanāca pa Vecrīgu/centru izmest līku pēdu. Pilns ar skaistām sievietēm. Tikai sajūta radās, ka izgājušas medībās. Es saprotu, ka skan aizvainojoši, bet tāda nu sajūta man radās.

ViltigaLapsa  Kurt69 kādās medībās vnk vēlas iepazīties ! Kas tur slikts. Tad jau to pašu var teikt par jebkuru šajā portālā esošo.
Ja jau tik skaistas ko bremzēji un neiepazinies. Vai arī ir kā fabulā par lapsu un skābajām vīnogām....:)
Mani vispār izbrīna vīrieši kuri ilgstoši nevar iepazīties, jo sieviešu ir tik daudz un arī ar vīriešu galveno kritēriju-skaistumu viss viņām ir o.k.
Problēma ir pašā vīrieti .

Kurts69  ViltigaLapsa, jā, mani arī izbrīna vīrieši, kas ilgstoši nevar iepazīties. Man bija darīšanas Vecrīgā.
Tam "vnk vēlas iepazīties" es daļēji piekrītu. Jautājums ir par iepazīšanās mērķiem un te man arī radās tā sajūta par medībām. Ne visas, protams.

Torpedo  nu labi, ka pa tādam vietām nestaigāju - būtu vēl nomedīts, un ko tad?

Kurts69  Torpedo, jātrennējas! Jābūt formā! skriet vajag regulāri!!!!!!!! tās mednieces uz augstpapēžu kurpēm nav diži veiklas skrējējas..., kārtīgam tīģerim ir jāspēj aizmukt

Torpedo  nu ja, atmiņā uzreiz ataust ainas no Walking Dead un citām zombijfilmām - jā, ir tajā visā kāds asumiņš un adrenalīns!

ketija64  Nezinu kā ir jaunām meitenēm,bet man arī nepatīk ,ja vīrietis iesāk saraksti kā interviju. Manuprāt jāsāk ar sevi, jāpastāsta par sevi,jāieinteresē otrs ar savu personību, jāsaka kāpēc vēlies iepazīties un tad var uzdot vienu jautājumu .."Vai Tu vēlētos ar mani iepazīties?"

EsparTevi  Tapec jau te pie anketas ir plasas iespejas atzimet gandriz visas prieks iepazisanas svarigakas lietas, ka dzimums vecums gimenes stavoklis utt un protams ienakumi! Un ja calis uzraksta bebei kirai minets irnakumi nemazak ka 1200 tad nav jasausminas jo pats spej tikai 500 sapelnit! Saprotu ka vinja vecuma baisi gribas moralizet tipa ta jau nav milestiiba bet veikala princips! Tacu zenam butu jasaprot cik sievietei skaistums menesi iznak un ja vins grib pa leto iehavot smukuliiti pa leeto tad vinjam jabut vismaz apollona izskatam! Bet citadi lai pieaug un neuzdod pamatskolnieka jautajumus :))

ketija64  23 gadi ir studentu vecums,šķiet oho auditorija ir no 35-100..:) Kontingents te ir raibs, sākot no pansionātu un psihiatrijas slimnīcu klientiem:) ..beidzot ar doktoru grādiem ... tā ka par rupjībām nevajadzētu brīnīties. :)

janka42  A mož tev vajadzīga palīdzba?
Te noteikti atradīsies kādi/kādas kas sacerēs "grāvēju" kad lasot pirmo vēstuli meitenes pat pievērtu acis uz to ja Tu nepatiktu.
ko a?

virietis1973  Sievietes melo bieži,esmu pieķēris sievietes melos simtiem un varbūt pat tūkstošiem reižu.Man šiet ka pat Visumā nav tādas radības vai butnes,sauciet to kā gribiet,kura melotu tik bieži kā to dara sieviete.Par jaunām meitenēm tur pat nav ko runāt,tās pārsvarā runā nepatiesību nevis patiesību.Ja saka pretigais kretīns,tātad tu viņai patīc,ja saka "atpisies" tas nozīmē ka viņa vēlas lai tu "atpisies" uz viņas.Tas gan ir meiteņu kontingents kurām rokas ir sabāztas bikšu kabatās un mutē stāv iebāzts ļuļķis jo citu neko viņām mutē neviens neko neliek,vai tev tādas vajag,izdomā pats.

Droshs_Plecs  Nevienu neinteresē, ko Tu raksti. Visu nosaka, cik izskatīgs Tu esi. Ja esi neglīts, tad vari tēlot bruņinieku baltā zirgā un džentlmeni, bet nevienai sievietei Tu nebūsi vajadzīgs, jo viņa saprot, ka Tu kompensē savu izskata trūkumu ar pieklājību. Patiesi izskatīgs vīrietis varētu uzrakstīt sievietei "Čau kuce, ejam nogrūsties" un viņa iedotu telefonu un tai pat dienā brauktu. Neesi naivs.

Droshs_Plecs  > Bet no otrās pusītes prasa vismaz 1200 eiro. Nolaidieties uz zemes, cik daudzi Latvijā saņem tādu algu...

1200 EUR nav liela nauda. Ja tas tev ir liela nauda, tad tev ir lielākas problēmas par sievietēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu