Kļūt no sliktākā par labāko, no labākā par sliktāko.

Jautājums sievietēm.

Ko ir jāizdara vai kādam ir jākļūst vīrietim, kurš pēc patikšanas ir pašā pēdējā vietā, lai viņš kļūtu par lielisko pēc patikšanas pašu labāko Nr.1

un

Ko ir jāizdara vai, kādam ir jākļūst vīrietim, kas ir lieliskais pēc patikšanas Nr1. Lai viņš kļūtu par pašu pēdējo pēc patikšanas.

Skarlete  Otro jautājumu vajadzētu sākt ar: Ko nevajadzētu darīt..

av2  naudinna, precizak, taas daudzums maina lloti daudzu cilveku uzskatus.Gan sieviessu, gan viiriessu.

riebekle  Nu labi, paC uzprasījies! Gribi būt labākais? Uzvelc Supermena kostīmu! Vot! :D :D :D

ne_meklejumos  Uzdodot šādu jautājumu, automātiski esi sliktais.

Floriana  Nekas nav jādara, jo sliktāks vairs nekļūsi, labāks ar ne, pretēji nesavietosies. Un kāpēc vispār šāds jautājums radies? Kāds iemesls nebūt kāds esi šobrīd.

Ziids  Ja Tu konkrētai sievietei nepatīc, tad pilnīgi vienalga uz kuru pusi mainies.. Ja vēlies mainīties, tad tikai un vienīgi sevis dēļ. .Tas pats attiecas arī uz sievietēm.

Rimcimci  Nekas nav jādara. Tēlošana nekad nav nākusi par labu attiecībās. Vislabāk ir būt tādam/tādai kā esi. Īstajam cilvēkam būs labs, pieņemams un mīļš tāds kāds ir īstenībā. Savukārt tēlošanai drīz vien pietrūks enerģijas.

ViltigaLapsa  meklē skaidrību, ja tāds čakars jau sākumā priekš kam ņemties. viss ir vienkārši un nevajag sarežģīt. vai nu ir vai nav !

virietis1973  Sievietes jau neskatoties uz to visu grāmatu lasīšanu un desmit augstākajām ir samērā pastulbas un tic teju visam ko saki,tapēc pāris labus vārdus,ja aiziet,vel kādu buču un no pedejas vietas esi kur augšā bet viņa jau tavā gultā zem tevis.Ja no pirmās vietas nobraukt uz pēdējo,nezinu neko vieglāku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu