Draugi. Kāda īsti ir viņu funkcija?

Pēc diskusijas ar kādu puspaziņu radās divējādas pārdomas. Līdz šim bija skaidra pārliecība, kas ir draugi. Taču izrādās, ir arī citāds uzskats.
Vai ar draugiem jādalās un jābūt kopā tikai priecīgos un chill brīžos, vai arī draugus drīkst "apgrūtināt" grūtos un smagos dzīves brīžos? Vai drīkst draugam lūgt palīdzību problēmu risinājumos? Jebšu draugi ir draugi tāpēc, lai izdaiļotu dzīves ikdienu un ar grūtībām jātiek galā pašam?

av2  Noziime ir lloti buutiska, bet....draugu nevar buut vesels bataljons. Tad cilvekam, ja taa ir, ir galvaa nopietnas probleemas.

rihtigais  Draugi esot tie, kas izbrīvējot laiku, lai satiktos, NEVIS tie kas satiekas, kad ir brīvi. (kaut kā tā)

ketija64  Ar draugiem ir sarežģīti,es vismaz 15 gadus uzskatīju ,ka man ir ļoti labi draugi,bet dzīve pierādīja pretējo :) Nu jau par to varu pasmaidīt un pastāstīt. Pirms 6 gadiem izšķīros ar vīru,tad sākās veselības problēmas (pazuda kādi 6 draugi 1/2 no visiem).Veselības problēmu dēļ aizgāju no darba (pazuda vēl 4 draugi :)).Iestājos bezdarbniekos (pazuda pēdējās 2 draudzenes :)). Pati uz visu šo situāciju skatījos kā no malas un nekādu dramatismu nejutu :)
Tagad viss ir mainījies,man ir labs darbs,veselība sakārtojusies,bet draugu nav, ir tikai paziņas.
Daži no bijušiem draugiem ir mēģinājuši iekļūt atkal manā dzīvē,tomēr nav sanācis,jo nejūtu ne mazāko vēlmi kontaktēties :)

InJanis  Koroce labdien miljTautiesi.

Es jau ka prasts puika, ka zirga dekjis, sados gadijumos minu prstu, melodiku, krievu mele izrunajamu zingiti.

V piz..druzej
V pi... podrug
Ja sam sebe pi.datij drug

P.S. Par grafologisko, un philologisko teksta pareizibu, ar pretenzijam griezties pie autora :-)))))

Momo  Mani draugi ir laika pārbaudījumu izturējuši cilvēki, kas kaut kādu iemeslu dēļ ir man tuvi. Pat tad, ja mūžību nesatiekamies un dzīvesstils mēdz atšķirties. Nav obligāti jābūt kopā katrās brīvdienās vai jāiet ciemos, var sazvanīties pa retam un tik un tā turēt roku uz pulsa, zināt, kas notiek viņu dzīvēs. Pat nevajag palīdzību kaut kādu vai tml. Neesmu no uzbāzīgajiem kopātusētājiem, mani draugi tāpat, bet sajūta, ka tie ir mani cilvēki, paliek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu