Un tad mēs metamies kopā, jo traki gribas kādam piederēt?

Kāds jums ir katram tas sieviešu skaits pēc kura saprotiet, ai pietiek, vēlos, ko nopietnu un paliekošu, vienu, kurai piederēt? Varbūt tas notiek pēc kaut kāda notikuma jūsu dzīvē, tikai nevajag, ka spējat vēl iemīlēties, tas taču nepiestāvētu OHO vīriešu stiprajam un varenajam tēlam?

Ievinjata  Te tādi viedokļi, ka šķiet ikviens ir baigais egoists un vienīgā vēlme ir, lai viņu liek mierā ar kaut kādu mīlestību.
Kornēlija - mēs laikam esm tās tantes pa ko te forumā dikti runā un kurām tā kopība aizvien vēl ir vajadzīga. Es gan domāju, ka mēs esam dāmas!

Edgars37  23:37

Ievinjata, milestibai nav ne vainas, vnk es nesaprotu, kapec ta visu laiku ir jareduce uz dzimumtieksmes apmierinasanu ar vienu partneri un tupesanu ar vinu ikdiena uz viena poda;D? Un, ja ta nav, tad ta neesot milestiba... a ko tad, ja tomer ir;)?

Ievinjata  Edgar 37,tad Tev laikam patiktu, ja tava meitene tomēr nereducētos ar tevi vien, bet paplašinātu savu seksuālo partneru loku ar citiem vīriešiem?

Edgars37  23:54

A kas tur slikts;)? Neviens pie snores it ka piesiets nav;)

ube  Arī modernajā informācijas laikmetā nepietiek ar virtuālu, ir vajadzīgas sarunas, pieskārieni un glāsti.

VILFORS  Kāds tur skaits? Priecātos, ja vienu dabūtu:)

ieva03  Ja nu man kādu vajadzētu,tad tikai lai būtu ar ko interesanti papļāpāt,bet arī šeit jau arī var papļāpāt,par šo un to,un neko. ĻOTI MĪLU KĀDU SAVU SARAKSTES DRAUGU ar ko mūsu sarakste sākās tieši šeit,un turpinājās jau 12 gadus(bet ne šeit).Un vai tas nav skaisti!

sakka  Nabaga "coldlands",vienmēr ievēroju viņa depresīvos komentārus par tantēm un ttl.:)Pirmo reizi redzu vīrieti ,tik briesmīgi baidoties no vecumdienām!Turies,katrs vecums ir jauks,tikai jāmāk to pasniegt,un nu nebaidies,tāda ir dzīve:)))

kunnilingus_trakus  "Un tad mēs metamies kopā, jo traki gribas kādam piederēt?"
Kuri ir tie "jūs", kuri metas kopā? Un kāpēc Jums, Epifānija, šķiet, ka notiek tieši tā?
Un kāpēc Jums šķiet, ka pēc kaut kāda skaita apgūšanas/sasniegšanas, jāiemīlas un, pats briesmīgākais - jāgrib kādam piederēt? Varbūt tieši otrādi - top skaidrs, ka negribas nevienam piederēt.
Neesat nekad aizdomājusies par to, ka mīlestība nebūt nav piederēšana kādam? Piederēšana, izpatikšana, kalpošana - tās nav mīlestības izpausmes.
Manuprāt, tie, kuri par varītēm grib kādam piederēt, vai piesiet sev kādu, ir tikai vārguļi, kuri netiek paši galā ar dzīvi un tās uzliktajiem pienākumiem. Es te nerunāju par jaunuļiem, kurus kopā velk grūti kontrolējamas seksuālās tieksmes un valdzinājums.

coldlands  Sakka, nevaru saprast, kura tava mazo smadzeņu daļiņa ir konstatējusi šo faktu, ka man būtu bail no vecumdienām?
Tantam jau gribētos, lai par komentāru 18:45 mēs sauktu bravo, bravo, plaukskinatu rociņas, un šautu salūtu, bet par kalponu komentāru, visi sarauktu dusmīgu pieri, dipinatu kajeles pret grīdu, un izpustu neapmierināto fuuuuu.

ViltigaLapsa  dipinatu kajeles pret grīdu....:))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu