Ieguldījums

Pavērojot, paanalizējot apkārtējos, secinu: cilvēks rūpējas par sevi pamatā ( nu lai ar sdvi pats būtu apmirināts), lai sniegtu otram to labàko. Tas apliecina cieņu pret sevi un cieņu pret to otru.
Kad mēs mīlam, tas cilvēks mums ir ideāls, un mēs gribas atbilst tam, ko jūtam pret viņu un sniegt viņam to labāko no sevis.
Ne?

valmierietis333  ´´... es gan savējo uzskatīju par vuslabāko. Un uzskatīju, ka viņš ir vislabākā vērts.´´

-Tur jau tā problēma , par to ,ka viņš ir vislabākais un vislabākā vērts - to visu vajadzēja paturēt pie sevis un viņam neteikt ;

stāsta turpinājums - viņš noticēja ,ka ir vislabākais un ir pelnījis sev līdzās vislabāko partneri - tā arī aizgāja pie kaimiņu Aņkas kotletes ēst ! ;)

swim  Kārtējais trollis nezina kā sev uzmanību pievērst.
Bet tauta pavelkās.

gertrude  Mela, būs jau labi. karstums visus padara nervozus, iedzer aukstu ūdeni un padomā par to, ja sāc diskusiju ir jābūt gatavai dzirdēt arī pretējus viedokļus.

Edgars37  19:20

Nu bet ja ir preteji viedokli, vai tas apriori nozime, ka neko nevar preti uzrakstit, bet ir aukstu udeni jadzer;)? Jo talak, jo jautrak;).

HOUSE  Nezinu...personīgi es pamatā nerūpējos par sevi, es sevi neuzskatu par pasaules centru un mani absolūti nesatrauc piezīmes, mīli sevi, tad arī citi tevi mīlēs un pārējais bulšits...esmu ar sevi izlīdzis mieru un ja nu kādai vajadzīgs, tad tikai tāds kā esmu. Domājam, esam...visas šīs izteiksmes formas man atgādina baznīcas sprediķošanu un uts dzīšanu pa sliedi.

indigaprimula  Ir kādā nozarē apzīmējums :Sievietes kas mīl par daudz .
Bieži vien nosmacē ar savu mīlestību un došanu .ļaujiet katram būt pašam ,ļaujiet tam otram elpot arī mazliet .:)

Pilskungs  Varētu ko teikt, bet tikai tad, ja būtu saprotams, par ko ir šī muldēšana ?

valmierietis333  "Nu valmierieti, mož nevajag savas fantāzijas kā patiesību pasniegt?!
Tu jau neini ne kā īstenībā bija, ne kas notika..."


-Es jau tikai puzzles meistars , lieku kopainu no pamestajiem kauliem , par filmiņas bojājumiem neatbildu! ;D

Ja reiz iesāc ko stāstīt ,tad arī izstāsti visu stāstu kā īstenībā ir , lai nav tā ,ka saka A , un B karājas kaut kur gaisā , un pēc tam pārmet cilvēkiem ,ka tie ne tā sapratuši!

Ja godīgi :
"Es uzdevu jautājumu, paužat savus viedokļus, neapspriežat mani."

-Vienīgais jautājums tēmas uzsaukumā ir šis garais teikums : "Ne?"
Kā lai uz tādu normāls cilvēks ,vai pieņemsim ,tāds psihopāts kā es, atbild !? Varbūt glaudīt pa spalvai un teikt Jā , vai pret spalvu Nē !?
Bet abos gadījumos ,paredzu, nebūs labi ! ;D

neko  "Tas otrs cilvēks rada mūsos dabīgo vēlmi augt un pilnveidoties. Par to ir stāsts."

Sievietēm varbūt tā arī ir, nezinu. Vīriešiem, nē. Vīrieši aug un attīstās paši un tikai tad parādās sieviete, kas vēlas ieņemt paliekošu vietu viņa dzīvē, jo viņus vērtē pēc jau izdarītā.

EsparTevi  Teksts protams no gramatikas un satura atklāsta viedokļa ir sists tas tiesa, bet izlasot līdz beigām saprast viņu var! Par saturu, ja kā galveno informācijas avotu pieņemt apkārtējo viedokļus un pieredzi, tad ātri var nomaldīties savās izjūtās... Taču kad iestājas dumuma moments (mīlestība) protams cilvēks izdara prātam neapveramas lietas, tai skaitā paliek dāsns! :)

janka42  Pareiz, pareiz, labākais ieguldījums ko varam veikt ir sevī!
Jo mēs jau otram nevaram iedot to, kā mums nav, vai to kas ir ļoti maz.
Mūsdienās ir pieprasījums pēc ārējā skaistuma, kas tiek kopts, slīpēts un vairots, bet jādzīvo ta ir ar cilvēka iekšējo skaistumu.
Autora doma ir skaidra un pareiza.

EsparTevi  Bet ka tu to ieksejo skaistumu lai ieraugi ja arejais ir nekads? 😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu