Ģimene

Tauta jau visādi runā, bet es sāku domāt, ka vienam veselam vajag kā vīrišķo, tā sievišķo.
Es vispār esmu tikai par veselīgām, laimīgām attiecībām :)

valmierietis333  Es jau arī pirmo reizi izlasot padomāju , ko tur atkal lej - vilks attiecībās trešos ,ceturtos iekšā un vēl nešķirojot dzimumus (laikam tik liels izmisums),

bet pārlasot , uztvēru dziļo domu - tā kā pilnīgi norakstīta neesi , kaut kāds saprāts vēl ir !

Toties tagad saņēmu atbildi , kādēļ tik agresīvi un iedomīgi uzvedās līdz šim (pirmā doma bija ,ka starp troļļiem milzīga konkurence un algu saņems tikai čaklākais ,tādēļ no ādas jālien laukā)...

Varētu atvērt tēmu ,lai noskaidrotu tuvāk - kā uzvedas sievietes ,kad viņām ļoti gribas , sen nav būts utt , vai tas atstāj kādus dziļākus nospiedumus ilgtermiņā uz domāšanas veidu un citām ķermeņa funkcijām
(par večiem puslīdz zināms - kā vajag ,tā skrien histēriski meklēt ,kamēr baloni nav pārsprāguši /šiem problēmu pa lielam nav (es par gudru ,lai skrietu meklēt - jāizliek ēsma un pacietīgi jāgaida ,kad kāda ziņkārīga zivtiņa iepīsies tīklā) - bet par sievietēm mazāk dzirdēts un būtu interesanti paklausīties), varētu papētīt kādi putni tur dzīvo !

Bet slinkums cept to tēmu ! Tā kā būs jāpaliek domājot, kas ir kas un kādēļ nav nekas!

Skarlete  Te ir īstā vieta, lai vēlme par ģimeni ātri vien pārietu...

neko  Nu nezinu, es tomēr palikšu pie pārliecības, ka ģimene vajag vismaz 3 - vīrieti, sievieti un vismaz vienu kopīgu bērnu.

EsparTevi  Iziet pie vīra, ja pieņem to kā aksiomu, tad oho ir īstā vieta, jo šeit čum un mudž ar precētiem draiskuļiem. Tāpat ar sievišķo un vīrišķo to arī oho var sameklēt starp pāriem kuri meklē isevieti izklaidēm, būs tur i ģimene i abi dzimumi kopā! Vajag tikai meklēt.. :)

Geisha  Lai tev veicas! Un pareizi dari, ka meklējies. Kas meklē tas atrod. Un neņem galvā OHo īgņas. Paši/as jau arī grib gan mīlēt, gan mīlēti būt.... tikai pagaidām nesanāk.

VILFORS  Tā gan. Es arī par. Vai kāds no mums ir pret?

rihtigais  No visa lasītā jāatzīmē, ka ´´valmierietis333´´ ir prasts tēviņš, ļoti prasts tēviņš! Ja sieviete grib ģimeni, tad šī tipa galvā ir saprašana, ka sievietei vajag TIKAI drāti. Fui!

rokons  Autori var saprast, nav ko kritizēt. Stabila ģimene ir tas, ko abi dzimumi vēlas. Tikai nav viegli atrast to, kurš(a) ir tā otrā puse, ar kuru kopā daudzus gadus pavadīt, piedzīvojot gan visjaukākos, gan visnejaukākos brīžus.
Ar sexu tam nav nekāda sakara, jo to var viegli dabūt, bet izbaudīt kopābūšanu pirms un pēc tā, vajag partneri, ko atrod veicot palielu atlasi. Un tā veidojas laimīga ģimene.

Un viena papildproblēma - ar gadiem kļustam kaprīzāki un izvēlīgāki. Tas meklējumu procesu paildzina

virietis1973  Vienam veselam otru vajag,ja kāds saka ka vienam ir tīri labi tad tīri labi arī ir,tikai dziļi sevī tāpat to jūt ka to otru vajag.Cits jautājums kur viņu atrast,normālu,jo normālie un normālās sen jau pie vietas.D

Liga2  Soreiz es pilniba piekritisu Torpedo viedoklim. Es piemeram gribu vinnet loterija diez vai oho publika spes man palidzet.

Liga2  Da perku es tas sasoditas biletes bet miljons nenak mana kabata. Un negribu lai Mani kads pamana man tapat labi

ViltigaLapsa  Es sen neesmu bijusi tik laimīga , kā tagad kad nav attiecību ! Tāds miers, harmonija. Man nevajag vīrieti lai būtu laimīga. Vīrietis vispār neko + nespēj dot tikai bojāt sievietes dzīvi.
Man nav saprotama šī sieviešu plēšanās pēc vīrieša. Mēģināt savienot to kas jau pēc dabas ir nesavienojams un pilnīgi pretējs. (vīrietis un sieviete).

Kurts69  jā Lapsa! Es ar nesaprotu, ko man var dot sieviete! vienas problēmas...

Liga2  Nelielu dalu naudas noteikti ziedotu, noteikti aizbrauktu uz Japanu. Parejo noliktu bankas konta nebaltai dienai

Sara7  Jo mazak meklesi vai gribesi satikt, 100 punkti, krustosies tie
celji.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu