Man radās doma!

Kā vajag par maksu sniegt konsultācijas sevis prezentēšanas mākslā. Man raksta tik daudz vīriešu ar bezcerīgi profiliem un bildēm, ka ar tādām viņi tikai piedzīvos atraidījumus dienu no dienas un grims arvien dziļāk depresijā. Dažos pat ir apskatāms potenciāls, ka viņu pareizi no bildējot un iemācot elementāras komunicēšanas prasmes varētu sanākt gana labs kandidāts. Tikai jautājums ir vai viņi šos padomus būs gatavi ņemt pretī un mainīties. Jeb šis ir no sērijas, kur sieviete iepazīstoties cer, ka vīrietis mainīsies, atplaukst un kļūs labāks esot kopā ar viņu, bet vīrietis cer, ka sieviete nemainīsies un paliks tāda kā iepazīšanās brīdī? Pēc atvaļinājuma te ienākot taisni vai žēl sametās tos bezcerīgs rakstītājus, jau no vēstules jūtams, ka viņš jau ir pieradis pie atteikumiem un taisni vai kā iežēlināt vai cenšas, bet tā ir nepareiza attieksme. Bez pajumtes palikušiem kaķēniem taču ikdienas tiek veltīts kāds Facebook posts. Es varētu katru dienu iereklamēt vienu vientuļo vīrieti. Zin kā viņām pašam sevi grūti lielīt, tad nu es varētu viņu reklamēt viņa vietā. Nu tāda kā sadaļā - dienas vīrietis! No labākajiem varētu arī kalendāru izveidot gluži kā Playboy meitenēm mums būtu piemēram augusta vecpuisis.

klitorjanis  izlasiju Oho noteikumus,sapratu ka neko te nedrīkst rakstīt,izbaņos vienā setā...

Zhenija  Kam tad to visu prezentēs?Tas ka te ir daudz kulturālas,inteliģentas,elegantas,skaistas sievietes ir fakts un pretī stāv alkaholiķi,pīpmaņi,neveiksminieki,rupji seksuāli nogribējušies tēviņi.

Zhenija  13.18 tāds tādu pievelk.Mani te neviens nepievelk.

Sanntana  Ideja pieņemama. Psihologu semināri saistībā par šo tēmu ir daudz un dažādi, tikai cik tas maksā un kurš uz tādu ies ar kompleksiem, "ko tur man jaunu pateiks, es jau tāpat gan tikšu galā" . Pirmām kārtām lai objekts pats atzīst savas problēmas un ir gatavs par tām runāt, tad arī var palīdzēt.

Vaukskis  Tur jau tā lieta- gan jau nekas jauns netiks atklāts; vienkārši slinkums apkopot informācijas drupatas, kas izkaisītas internetā un nodrukātas grāmatās, periodikā. Baigi negribās arī maksāt- gan jau summa arī nebūs mazā- vēl par to, ka piedevām tāpat netikšu galā, jo taču nav nekādas garantijas izdošanai !

miglainaa_plava  Solvitas - tagad ļoti populāri ir saņemt ziedojumus enerģijas apmaiņai. :DDDD
Biju uz vieniem kursiem, tur: "pasākums ir bez maksas, obligāts ir tikai ziedojums"
Līdz ar to nodokļi nav jāmaksā. Vēl izdevīgi ir dibināt sabiedriskā labuma biedrību. :DDDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu