Īpašais vasaras stāsts?

Kāds ir Tavs šīs vasaras īpašais stāsts, ko esi piedzīvojis. Vai esi devies piedzīvojumos ārpus savas komforta zonas. Mans īpašais stāsts - pirmo reizi mūžā nakšņoju siena šķūnī. īpašas sajūtas, emocijas un noteikti ārpus manas komforta zonas piedzīvojums.

Mela  Domāju un domaju
Man patīk viss, ikviena diena.

riebekle  Edgars37, jā, man mežs pieder tik, cik es tajā viena pati blandos, citi tur nav manīti un pa manu upīti brien vien aļņi un stirnas, spriežot pēc pēdām. Un ņefiga es neteikšu, kur tas ir, jo man tur neviens cits bez manis un manas kuces nav vajadzīgs.

Gojko  Piereģistrējos šajā debilajā portālā.

Edgars37  22:17

Manuprat portalam nav ne vainas un Jadore to apliecina;)

riebekle  Gojko, ej kaktā un nokaunies! Šitā mūs visus apvainot! :D

Gojko  Ups, tas par portālu,- sabiedrība jau te jauka, krējums, zemes sāls u.t.t.
Par vasaru, nupat nopeldēju no Virešiem līdz P 24 tiltam pa Gauju. Vietas skaistas. Igauņu bērni sveicināja, tere. Ūdens silts protams, dunduri tikai sakoda.

Samila  Bērnībā vasarās tikai gulējām sienā... tagad tas tiešām ir kaut kas īpašs, jo siena laukos vairs nav. Nav lopu, kam sienu vajadzētu, dažviet ir tikai siena ruļļi. Viss sterils un sakārtots.

Mans ekstrēms - remonts! Drīzāk apnicīgi, nekā forši, toties ārpus konforta 100% īpaši labierīcību remonta laikā.

bagi  Vakar biju 36 reizi šogad pie jūras/dejo/. Šodien OHO, bet rīt atkal jūra un kaijas,vārnas,un slapji, izmirkuši cilvji kompānijā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu