Iemīlēšanās

Ir vai nav forši? Neadekvāti un aplami?
Vai vnk 7 metri virs debesīm?
Kā ir?
I gribas, i baile..... ne?

neko  "Mazliet kukū" pat vajag... nu nevar vienmēr būt nopietns:) Labās attiecības jau tas pats, peridiski viens vai abi paliek tādi. Tas piederas pie lietas.

riebekle  Negribu vairs. Pietiek. Bija labi, bet pietiek. Vieglāk ir - vienkārši tāpat. :)

Kurts69  labāk viens gads mīlot, kā visa dzīve tā arī neuzzinot, kas tas ir. (mīlēt citu un sevi nav viens un tas pats)

Laimnese  Iemīlēties ir jauki....tikai rozā brilles gan vairs negribu....

VILFORS  Negribu vairs nekad ko tādu piedzīvot. Nekas labs tajā visā nav.

Rimcimci  Iemīlēšanās - tas bieži var būt arī sāpīgi... Mīlēt - ne katram dots.

jadore  Sajūtas labas, mazliet atpūta no ikdienas, vieglums ķermenī, acis spīd, no otras puses- traucē darbam.

EsparTevi  LAbak nopirkt masinu 😂

Liga2  Katram savas apsestibas, tev par katru varu gribas appreceties un iemileties. Ta ka biju precejusies 20 gadus man personigi ar to pietika. Iemilejusies laikam ari biju vairak negribu. Gribu vinnet miljonu. Katram savi tarakani.

Luusila  Līga2, es tā piesviedu, ka ar vienu ļimonu maniem tarakāņiem būtu par īsu. Man ir skaidri aprēķināts, kur izlietot divus, un i tad vēl es sev šķietu pavisam pieticīga.
Tik viena gaužām liela skāde- nav ne divu, ne viena. Galīga nekārtība.
:)

ne_meklejumos  Iemīlēties ir forši, mīlēt vēl foršāk. Nez vai to var gribēt vai negribēt, ja nu vienīgi sēžot četrās sienās un bakstot datora pogas, spriedelējot kā būtu ja būtu.

Liga2  Ja lusila piekritisu labak 2 miljoni. Bet teiksu tev godigi es pat par pusmiljonu butu prieciga. Bet vairak par 2 poundiem neesmu vinnejusi .

nedolce_negabana  7:24 Paldies par novēlējumu:) Nav jau tā, ka nebūtu bijusi lielā mīla, ir bijusi ilgus gadus un pat abpusēja:D Bet kā teicis viens gudrs vīrs, dzīve ir mīlestībai par garu... Pieļauju, ka tas ir veiksmes jautājums.

RRAGANA  R->"Negribu vairs. Pietiek. Bija labi, bet pietiek. Vieglāk ir - vienkārši tāpat. :)"
😂Nūģene! Tagadējos gados tas ir citādāk. Tagad ir krāsaina bilde. Tolaik viss melnbalts bija.. Jaunībā nav tās jūtu gammas, kas pēc nodzīvotas pusdzīves..

Kurts69  vispār ar to mīlestību ir baigi mainīgi! draudzeni mīlu, no blakus biroja meiteni arī jūtu ka jau mīlu. Vispār arī kotletes mīlu! Pagulēt ar mīlu, pat viens pats,dažreiz. Gaumīgus jokus arī mīlu. Baigi daudz ko mīlēt, vienam visu panest grūti

RRAGANA  O, jà! Kad tā padomā ilgāk, es arī mīlu gulēt viena. Sevišķi šajā karstajā laikā, zvaigznītē, pa diagonāli.😄 Es vēl mīlu kūkas un šokolādi. Uz to nu mīlestība ir uz mūžu.

ViltigaLapsa  Tas viss ir sviests...pēc kāda laika pāriet un tad sievišķi pieraud pilnu oho par ļaunajiem vīriešiem kuri viņas tā....

rokons  Kaut kur lasīts teksts :
tu man esi ļoti vajadzīga, tik es nezinu kāpēc................
iepējams - iemīlēšanās indikātors, laikam der abiem dzimumiem :)

Vaukskis  Atbilde uz pēdējo jautājumu- jā ! Kā ir, īsti nezinu !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu