Mīļie kungi! Kāds ir jūsu skaistuma ideāls? Krāsas acīm, matiem, Ķmi, apkārtmēri, prasmes , vēl kas?

Izveicu aptauju aptaujājot 2 000 latvie;su vīriešu 5 dienās (kā-tehniskais izpildījums lai paliek noslēpums) un visi kā mušas medus podā iekrita uz rumāņu čigānieti ar vācijas pasi Mariju Aleksandru Laru. Beigti uz vietas gan zilacainie bāleliņi, gan brašie leiši. Ko domājat jūs-kāds ir jūsu skaistuma ideāls? Bez apcelšanās vai pielīšanas, godīgi kā pie biktc!

Araabs  Tumsā visas kaķenes pelēkas, Un ja vēl pazaudē kautrību!!!

rihtigais  : ) ´´Kurts69´´, Tev nevajaga sievieti, bet BĀRBIJU! Būs jau laikam taisnība, ka daudzi veči baidās no pilnasinīgas sievietes, kurai ir kur pieķert, tādēļ tik ļoti patīk šmaugās vidusskolnieces tips.

Kurts69  rihtigais, gaumes jautājums.

coldlands  Neticu, ka tika apjautāties 2000 un visi ka mušas kritusi uz Laru.

Pillerina  Apskatīju. Oi, viņa ir gandrīz mats matā izskatā, tikai svaigāka, kā svingeru kluba no vienas reklāmas "sex" sadaļā īpašniece! Tāpēc uz klubu laiž klienti pāros vai vienatnē, bet reizē pulciņos :-) (ja pat aptaujā tādiem vaibstiem ir piekrišana ).
Otra īpašniece ir kopija aktrisei no m/f svingeri.
Bet īpašnieks pats kā vecais tramps :-)

Pillerina  Kurt69 11:10,izbrauc pa lauku rajoniem. Nemaz nav tālu. Redzēsi daudz tādu, arī virs 30.

Kurts69  Pilerina, Tu nopietni? kaut kā neesmu manijis

Torpedo  man patīk tādas tieviņas smalcinas, bez pupiem un bez dibena, vislabāk kāda mākslas vingrotāja

Gojko  Džīna Geršona, raz už na to pašlo.

neko  Nu ja "kā pie bikts" tad nespētu atteikt tādai kā piemēram Inese Sastre, bet tēmas pieteikumā mitētā sieviete man ir diezgan vienaldzīga.

kvarts  Tikai tirliņam svarīgs ir sievietes izskats. Vakarā izdzēris 0,5 laizej gultā ar skaistuli, bet no rīta ar briesmoni kopā pamosties. Sievietes skaistumam ir visātrākā devalvācija. Skaistums pazudīs , kur sievieti likt?...

mellene_85  Skaistas sievietes pa Vecrīgu staigā! Arī manu paziņu lokā ir. Manuprāt, Larai daža bilde ir nu ļooti izdevusies, tikai domāju, ka aš gadus 5 veca. Un vispār man nav nekas pret dienvidniecēm, lai dzīvo. Pat ar baltajiem vīriešiem lai dzīvo, man nav žēl! No otras puses, kad es ar rumāni uz krievu diseni vācijā aizgāju, viņu nelaida iekšā džeki. Neesot pases. man arī nebija, bet es varot nākt. Nu tāda tā atlase. Kad kopā trolejbusā iekāpu, blondi tetovēti vācu džeki viņam tā nejauši uzgrūdās utt. Jautri.

valmierietis333  Larai nav ne vainas , bija kaut kāda filma ar viņas dalību ,tad arī toreiz meklēju guglē kas tā par skaistuli !
Neatteiktos arī no tādas , bet labāk nedaudz apaļāku !

-Pie bikts es nekad taisnību nestāstītu , pat ja man šaujamo pie galvas turētu ! ;)

EsparTevi  Sievietes skaistums ir prece, tāpēc runāt par cenu ar sievieti ir nepieklājīgi un sievieti aizskaroši. Latviešu sievietes ideāls ir Milda vidēja auguma, gariem kupliem gaišiem matiem, biezām lūpām, ap 60 kg, lielām acīm augstu pieri un norūpētu sejas izteiksmi...

AivarsN  Viss atkarīgs no pielietojuma,ko ar to beibi plāno darīt. Ja ģērbusies kā prostitūte un tā arī izturās,tad tam arī derēs. Ja vajadzīga sieva,tad pēc iespējas dabīgāka,atturīgi ģērbusies. Protams tur vēl ir daudz smalku nianšu,kuras grūti aprakstīt. Bet,lai cik tas skumji arī nebūtu,kandidātes,kuras gribētos vest pie altāra,paliek aizvien mazāk.

av2  dazzas aktrises ir baigi sexy, jo no vinnu speeleetajaam lomaam, mazliet , it kaa , arii paziisti vinnas. Tas ir, es saku , pliks smukums nav sexy. Ko dod ka....blondiine , 90-60-90 , ja...vispaar nepaziisti vinnu? Un iepaziita sieviete , reizeem klluust tik lloti sexy...;)

Pillerina  Kurtam: nav manīts tāpēc, ka nepaceļo pa lauku zaļumballēm :-) vai nepiedalās kādā provinces TDK :-)
Redz, kas deju svētkos sabrauca par atbilstošām figūrām no malu malām )))

Floriana  Vienmēr esmu teikusi, ka skaistums ir smadzenēs, pārējais vien piedevas.

janisb  Anketā viss detalizēti aprakstīts :D
P.S. Rudmaitainas čigānietes nav manītas :D

etc  Principā jebkura sieviete var būt skaista un sexīga. Viss atkarīgs no tā, kāds vīrietis un uz ko skatās. Autore jau pati bildītē ir sexīga un izaicinošā pozā...
Un vispār, kā kādreiz teica kāds mans labs draugs - sievietei jābūt MAZLIET apģērbtai, tad viņa ir sexīga. Acīmredzot, šajā vasarā sievietes seko šai aksiomai!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu