Esat novērojuši sarkanās krāsas spēku?

Ja vēlaties palielināt savas anketas apmeklējumu skaitu vajag likt bildi sarkanā apģērbā. Kaut vai sarkanu tkrekliņu. Attiecas arī uz vīriešiem.

coldlands  ....es ka norūdos tā.....
Pasmaidīju jo man vairāk asociējas ar purkskisu palaideju.

Ievinjata  Spriežot pēc janisb komentāra, esmu pilnīga muļķe! Man patīk sarkanā krāsa, gan apģērbā, gan kosmētikā. Redz´ riebekle vispār nelieto kosmētiku, bet man "meikapa" lietas patīk. Katram savs. Saka jau, ka auni esot uz sarkano. Horoskopiem īpašu neticu, bet Ievinjatām gan tas patīk!

quimera  Kādu apakšveļu parasti valkā Solvita?

LaskovijMerzavec  Vai zināji, ka sarkanās krāsa nobāl, salīdzinot ar kāds būs apmeklējums, ja ieliksi kailbildi!

Labrador  Jūs vēl redzēsiet Āboltiņas spēku!

av2  jaa, sarkans ferrari ir efektiigs. Bet viirietis sarkanaas biksees, vai botees izskataas peec riktiiga aaksta.Pat nav ko apspriest.

EsparTevi  Sarkanā ir prostitūtu un buļļu krāsa, bet viennozīmīgi tā ir spēcīga un ir uzbudinoša...:)

riebekle  Ievinjata, 20.51
Redz, es arī pēc horoskopa Auns, bet mani tā sarkanā neuzrunā. Tomēr naudas maks, telefona maciņš un piezīmju blociņš man ir sarkani. :D

cirteejs  Kurš- kura aizdos sarkanu kreklu vai vismaz apenes?

EIZHENIJA_FINKA  var foto ar sarkanām acīm arī varētu palielināt mērķauditorijas interesi?

VILFORS  Sarkanas krāsas spēks tika novērots visus komunistu valdīšanas gadus.

alvis25  Cik atceros tad sarkanā krāsa ir šizofrēnijas krāsa .

miers2  ar sarkanu var pievilināt to, kas uz sarkanu pavelkās! - vai nu tas būs pilns ar tarakāniem čalis, vai pilna ar putniem čivava

Floriana  Pilnīgas muļķības! Ieteiktu sarkano lupatu uzkarināt, kad jūties sūdīgi, lai asins labāk riņķo, pretēji kas par daudz, par skadi.

Reezija22  Tik savādi komentāri! Sarkanā krāsa ir tik skaista! Viena no manām mīļākajām krāsām. Ir dažādi iemesli, kāpēc cilvēki velk sarkanas drēbes. Sarkanā krāsa dod spēku. Protams pievilina arī dīvainīšus. Bet sarkanas drēbes velk par sevi pārliecināti cilvēki, tātad ar dīvainīšiem viegli tiks galā. Es dzīvoju viena, bet valkāju sarkanu apakšveļu, jo man patīk. Un sarkanās krāsas salikums ar zilo ir vispār vienreizējs!!!

Kurts69  nekad nepērku sarkanas mašīnas, jo bieži aiz spilgtās, uzkrītošās krāsas tiek slēpti defekti. Ja sieviete ir koši sarkanās drēbēs, tad secinu ka viņa vēlas būt ievērota. Tas arī viss. Nekad neesmu sarkano uztvēris kā seksuāli aicinošu krāsu. Drīzāk tā atgrūž.

Knaukjis  Jā... Ievēroju... Itsevišķi uz ielas...

Kad luksoforā deg Sarkans...! Visi apstājas...! 😂

Flints  Zināma taisnība topika autores teiktajā nenoliedzami ir. Spēles ar zemapziņu...

Epifanija  sarkanā krāsa ir viena no skaistākajām un spilgtākajām krāsām krāsu paletē, tā neatstāj vienaldzīgu, piesista uzmanību, ir uzdrīkstēšanās, drosmes, izaicinājuma vēstījums pasaulei, ne reti piedzīvojumu alkstoša, arī brīdinoša un izteikta kaisles krāsa, man tā patīk, bet dažreiz ir arī par daudz, tādēļ sarkano vairāk izmantoju kā akcentu savā vizuālajā tēlā, lai justos harmonijā ar sevi, bet bez tās arī būtu garlaicīgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu