Dāmas, bet vai tad te trūkst vīriešu ?

Viņu tak te vesels kvantums un dažādā vecumā - no ļoti jauniem līdz pat senioriem. Pēc izskata visādām gaumēm, pēc dzīvesvietas un nodarbošanās tāpat! Un diez vai starp viņiem te daudz alkoholiķu vai narkomānu - tie jau citur tusē.
Un nav jau viduslaiki - sieviete drīkst arī pirmā uzrakstīt, ja vèlas. Un svaigu foto palūgt, ja pats nepiedāvā. Tad kur problēma, galu galā? :))

m600  Ar autores parametriem nav nekādu problēmu sākt komunikāciju (un ne tiko to vien), bet apskatot daudzas citas sieviešu (kuras atzīmējušās šai tēmā)anketas nav nekāda pārsteiguma ka dzīvē atlikuši tikai virtuāli prieciņi - pakašķēties internta portālos. Sakopt sevi, nomest lieko svaru ? Nē, neesam dzirdējušas, tā arī jāpaliek gribot

Felde  21.13 :) kadi mums te eksperti,apskata anketas-un uzstada diagnozes...

m600  Vai ne? Piesakieties: pirmā konsultācija bez maksas

Felde  koordinates studijaa! :)

chaachaa  palasot pat bail palika... nopietni... putni, zoodārzs vai kalnu iedzīvotāji putnainos radījumos... diez kas ir trakāk.. vai viss kopā ar šizofrēnijas devu un maldīgu dzīves priekšstatu....

fargo  pastāv tāda visai ticama formula šai sakarā, tā ir lūk kāda - katrus piecus gadus pēc 28, potenciālo abiem pieņemamo kandidātu sarakst sarūk 2x. piemēram, ja 28 gados par sevi spējīgam parūpēties vīrietim/sievietei viņa apkārtnē lielipilsētā atradās aptuveni 5k kandidātu, 32 gadu vecumā tie ir 2.5k.
ap 50 gadu vecumu, abiem(!) pieņemamu kandidātu saraksta cipars kļust par nulli. vai tuvu tam. iespējas ir, bet vēlamo(!) rezultātu sasniegt kļust gandrīz neiespējami.

un tā, ap 50 gadiem, pat dzīvojot lielipilsētā, varbūtība, ka cilvēks sastaps sava vecuma(!) otru vēlamu ir nulle. interesanti, vai ne?

Geisha  nav tā ka trūkst. Ir. Dažādi vīrieši. Esmu satikusi un pat ir izveidojušās draudzīgas attiecības. Bez daža laba es nezinu kā iztikt.
Visdrīzāk vaina ir sevī, ja neveidojas attiecības. Varbūt sieviete pati ir uzcēlusi sev apkārt stikla mūri kuram pāri netiek vīrietis. Varbūt sieviete iepriekšējās attiecības ir tik ļoti sāpināta, ka neko labu negaida no attiecībām.

quimera  Pat ja esi visās jomās labs,bet nav paveicies ar izskatu.
Ļoti grūti būs atrast kādu sev blakus.
Siev.ļoti skatās uz ārieni.

adamsone  Ir, ir, tādi, kas katrai puslīdz normālai sievietei būtu kā akmens kaklā. Neprecizēšu, sanāks netaktiski.

Fantas  Vīrieši un sievietes mēdz nesatikties tāpēc, ka prasību sētiņu katrs uzceļ tik augstu, ka pat pāri tai neredz...!

Kurts69  Domāju ka tie kas tiešām meklē(abi dzimumi), gan jau var te kaut ko atrast. iespējams ka baigie supervīrieši te nemētājas, bet kādam ar ko vismaz kopā kafiju iedzert vajadzētu atrasties. Meitenes te ir gatavas iet uz randiņiem un neticu, ka vīrieši nē. protams ir izņēmumi. Arī tās, kas norāda, ka vēlas tikai sarakstīties, bieži jau pie trešās,ceturtās vēstules sāk vilkt uz kopīgu tējas malkošanu.

VAZ07  Labdiens forsi visu izskaidroja ,ka ar mietu pa pieri!
Vispar pec musu specialista Zalisa petijuma , sievietem pec 40 butu jabut krietni aktivakam par viriesiem un visiem piedienigajiem piedvajumiem un ne tik , butu janak tiesi no vinu puses!

KalnietisNoKalniem  quimera Bet vispār kam vajag to tukšo Dom Perignon pudeli?Uzraksts ir kā izskats pievelk daudz,bet iekšā biezi nav nekas :D

nakunakutekuteku  Ir,ir te isti viriesi,ir.Vini pat gatavi nopietnam attiecibam vai laulibam,bet ir viena nianse-partulkojot saprotama valoda tas nozime----sieva mani patriekusi,mitinos darza buda,bet driz bus rudens.

Pasakums  Vīriešu ir kaudze, bet to īsto un vienīgo dēļ pašu ambīcijām jums tik viegli neatrast

KalnietisNoKalniem  Baidies vilka?Mežā neej :D

ViltigaLapsa  te ir bārbiju meklētāji. sēž gadiem un tik meklē...meklē....
tādi kā ....skat kalnieša no kalniem foto. Kur redzams viņu sapņa piepildījums.

ViltigaLapsa  Normālu vīriešu te NAV. Ja sieviete vēlas veidot ģimeni te nav ko darīt !

Kurts69  atliek vien konstatēt, ka te ir par laimi ir gana daudz sieviešu, kas negrib dibināt ģimeni:D

salve  Ak, man diemžēl jāpiekrīt ViltīgaLapsa!!! Kaut sapratne par normālumu katrai varētu būt sava, bet vidējais aritmētiskais tik un tā negatīvs. NAV.

KalnietisNoKalniem  skat-lūk arī atbilde komentāros...Cilvēki nezin kāpēc ir pacēluši savu vēlmju latiņu tik augstu,ka vairs paši nezin kā to visu salikt kopā.Kā sacīt jāsaka:Ko nevari pacelt-to nevari panest.Es pat ar savu Nepabeigtā koridora izglītību saprotu,ka sapnis tas ir stāvoklis miegā.Tas kas bija domāts ar sapņa piepildujumu parasti tiek dēvēts par mērķa sasniegšanu.Bet kā gan pēc vienas fotogrāfijas var pateikt ko tādu par nepazīstamu cilvēku?Nevajag skatīties uz cilvēkiem no augšas-nokāpiet no saviem troņiem un ieraudzīsiet pasauli savādākās krāsās un iespējams Jums patiks un būsiet apmierināti.Cieniet sevi un apkārtējos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu