Kā Jums ar pašvērtējumu?

Vai Jūsu pašvērtējums ir dzīves laikā mainījies uz labo vai slikto pusi un kas to ir ietekmējis?
Vai ārējais izskats spēcīgi ietekmē Jūsu pašapziņu un pašvērtējumu vai arī tam ir pakārtota nozīme?

Geisha  Kādreiz Latgalē ļoti svarīgi bija :" Ko teiks kaimiņi? Ko padomās cilvēki?". Ne tu noklepoties varēji, ne nepirsties. Ai,.. vai ko nu cilvēki teiks, ko padomās?????? Pofig. Rīgā tas nebija tik svarīgi. Laikam esmu brīvdomātāja, jo man ir pilnīgi violetā krāsā ko kurš domā, ko kurš man aiz muguras runā. Esmu tāda kāda esmu. Visiem patikt nevaru un negribu. Dzīvoju saskaņā ar sevi. Lai cik jocīgi nebūtu, bet tieši šeit Ohujā esmu par sevi lasījusi no pilnīgi man nepazīstamiem cilvēkiem ne tās labākās atsauksmes par sevi. Parasti tie kuri ir mani iepazinuši sliktu neko nesaka, jo esmu atvērta, jautra un dzīvespriecīga.

AtisG  Nu, ko padarīsi, ka es bildēs izskatos pēc svaigi apmulsuša tārpa :)

savā ziņā nav pārāk viegli izlikt sevi šeit tādai publiskai apskatei, bet tāpat jau tas notiek katru reizi, kad eju pa ielu.

Bet visvairāk jau pārsteidz, ka lielākai daļai īstenībā par izskatu vienalga, tā tikai pats sēdi un uztraucies.

cirteejs  Meklējamais lietotāja vārds nav oHo.lv datu bāzē.
Un cilvēki tik komentē un komentē un vēlāk parādīsies raksts sieviešu žurnālos ar komentētāju domām un secinājumiem ko tēmas autors uzdos par saviem.
Ierosinājums- tēmas, foto, kuru autors "Meklējamais lietotāja vārds nav oHo.lv datu bāzē" dzēst kā neaktuālus vai noņemt komentēšanas funkciju ar brīdi, kad cilvēks no šejienes dzēsies!

burleska  "Nu, ko padarīsi, ka es bildēs izskatos pēc svaigi apmulsuša tārpa :)" AtisG- tik mīlīgs salīdzinājums :D

riebekle  AtisG, Tevis iedvesmota aizgāju uz profilu paskatīties, kāds izskatās "svaigi apmulsis tārps". :D Paldies par šī rīta iesmaidījienu!. :))) Mazliet vīlos, jo ieraudzīju, ka Tev viss kā citiem cilvēkiem - divas acis, deguns, mute, rokas, u.t.t. :D

AtisG  Riebekle, skaitā jau viss kārtībā, bet tas aranžējums! Tas aranžējums!

riebekle  AtisG, aranžējums katram vienreizējs un neatkārtojams, un svarīgāk jau ir tas, kāds cilvēks esi nevis kā izskaties. :)

scheriff  Paēdu pusdienas, un sapratu ka esmu maldījies, mūsdienu vīrietim jābūt trendīgākam. Atklāsme ir nekļūdīga, es patiesībā esmu - Betmens. :D

P.S. Es vēl ēdīšu vakariņas.

InJanis  Tautiesi !!!!

Nju ko es jums varu teikt, no sava snecilas, pelekas , ikdieniskas mietpilsona dzives...........

Pasnovertejums

Vis ir vairak ka vienkarsi................
Ja tu uzskatisi ka esi tizls, tads ari busi
Ka nesmuks, tads klusi,
Ka dumjs...............busi dumjs.
Pasiedvesma odnako
Piemeram es nesmu cmuks, gudrs, vai iekarojams virelis ;-))))

Es esmu loti, loti cmuks, gudrs un iekarojams virelis ;-))))

Ka teicis mans vecs coms, Dzakomo Kazanova................ cels pie sievietes leduskapja ved caur vinas ausem ;-)))))

P.S. Kas ta sunjam to asti cels ja ne pats sunis.............
Ta ka virtualas miljmeitinas..............pupus augsa............

KalnietisNoKalniem  Laikā kad bija ap 20 smagi piedomāju pie tā visa-pašvērtējums bija diezgan zems,paškritika arī.Laikam ejot paliekot vecākam un pa ceļam iegūtie puni to mainija uz labo pusi-saskatiju sevi no iekšpuses.Pašvērtējums ir audzis un turpina augt,bet paškritika ir vienkārši debesīs.Galvenais,lai pašam ir ok un piekāst ko domā citi...

Vaukskis  Man ir zems pašnovērtējums, to norādījis ne viens vien cilvēks, t.sk. šeit (pēdējais no viņiem-EIZHENIJA_FINKA). Dzīves laikā tas ir pazeminājies un pie tā vainīgi klasesbiedri, citi latvieši (pārsvarā, bet ne tikai). Pašnovērtējuma stāvokli spēcīgi ietekmējis psiholoģiskais terors no citu audzēkņu puses skolā un nepopularitāte meiteņu vidū laikā, kad kļuvu vairāk ieinteresēts tajās, (augst) skolā un darbā- vietās, kur nospiedošs jaunu sieviešu pārsvars. Sevis un savu spēju vērtējumu vairāk noteicis tizlums un vārgums, kas izpaužas izskatā un (citu) izturēšanā ārkārtas situācijās un ikdienā, mazāk apģērbā. Kopumā ņemot, ārējam izskatam pašam par sevi mazāka nozīme nekā citiem faktoriem.

Zhenija  Ārējais izskats pašvērtējumu nemazina.

Deisa  Oi, un kā vēl ir mainījies. Skolas laikā kompleksoju, jo klasesbiedrenes bija no pārtikušākām ģimenēm, labāk ģērbās, arī mamma, gribot vien labu, bet veicināja manus kompleksus izskata ziņā. Tas mainījās, kad sāku strādāt izklaides industrijā, labi pelnīju, apkārt bija daudz cilvēku un milzums komplimentu. Sapratu, ka gan kājas man ir smukas, gan arī ģīmītis tīri pievilcīgs. Līdz ar pašapziņas celšanos izskata ziņā, cēlās arī pašvērtējums visādi citādi, sapratu, ka varu vēl sevi attīstīt, izglītot un kļūt vēl foršāka, pilnīgāka.

Zhenija  Deisai viss ceļas kas var pacelties un viņas vīram viss saceļas no tā ka precēta sieva gorās iepazīšanās portālā.

Deisa  Zhenija, domā nezinu, kas esi? Raganu sabats jau sen ir bijis. Tā kā piesargies. :D

Zhenija  Vakarā, vakarā dabūsi dupsītī no vīra, nemaz neņaudi te.

Deisa  Aiz restītēm, mīļumiņ, dupsītī var dabūt negribot. Bučiņas!!!

Ivars_on  Švaki :( Ko lai saka, esmu pesimists! 2018-09-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu