Vai jums telefonā ir otra SIM karte priekš iepazīšanās?

Sāku domāt, ka vajadzētu nopirkt otru sim karti. Nevēlos dot tik daudziem savu īsto nr.

av2  ir tak apps, kas telafonaa uztaisa otru telafona nummuru. Gan maksas pasaakums. Es esmu lietojis, bet ne deell populaaraa iemesla te.

medusbite3  Negodpraatiigiem cilveekiem attieciigas probleemas

aija_69  Pēc īsas sarakstes ir jūtams, vai tālruņa numurs būtu dodams cilvēkam, ar ko ir uzsākta komunikācija tieši šajā vidē. Man ir tikai viens numurs gan priekš sev tuvajiem, gan biznesa darījumiem. Esmu lauku tūrisma apritē un privātais numurs tiek dāļāts pa labi un pa kreisi. Publiskajā netā ir gan dzīvesvietas koordinātas, gan foto u.tt. Šad tad mēdzu pārdot kādu personīgo mantu ar sludinājumu palīdzību.
Arī iepazīšanās process ir MANAS DZĪVES sastāvdaļa. Man nav vajadzība pēc papildu numura.

valmierietis333  Kādēļ aprobežoties ar divām kartēm , drošāk būs katrai simpātijai pa kartei , tad būs grūti nejauši sajaukt ar citu tel.nr. vai simpātiju , skaidri zināsi kam zvani!

Un ja nevari pavilkt tik daudz karšu ,tad vērts aizdomāties ,vai to brūšu/brūtgānu nav par daudz!

EsparTevi  Tiesi otradi, jo vairak karsu(vardu, numuru, segvardu), jo vieglak sajaukt! Tapec, visiem vajag vienu vardu, numuru un tekstu ko stastit! :)

Vaukskis  Mobilais telefons neatbalsta divu SIM karšu funkciju, bet manā stacionārajā telefonā vispār nav iespējams jebko ievietot- tas ir tāds, kāds ir !

Arma  Mans tel.nr. darba dēļ ilgus gadus bijis publiski pieejams un nekad neesmu bezjēgä traucēta.

Kurts69  priekš kam dot kādam telefona numuru? Pāris randiņi vai piektdienas vakara sekss nav iemesls lai mētātos ar tel. numuru

Epifanija  labāk uzreiz atver vairākus bankas kontus, būs attiecības ilgtermiņā, ko tur ar otru sim karti vien ķēpāsies!:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu