Ko mēs gūstam no naidīgiem komentāriem?

It kā visi pieauguši cilvēki, zinām kas labi, kas slikti, kāpēc aprejam viens otru? Vai nebūtu labāk būt nedaudz mīļākiem un saprotošākiem vienam pret otru? Noteikti taču ir labas īpašības visiem vairāk vai mazāk. Vai tiešām vienīgais prieks ir nogānīt citus, un no tā gūt baudu? Pat ja kāds nepatīk, ar naidu taču nevar pāraudzināt.

Sara7  Einsteina pratu, Napoleona ambicijas, Shopena emocijas.
Jauku jums dienu ohojieshi!

jadore  Kā paskatās uz to:
Ja pats/i raksta, tad varbūt negatīvo noraksta, kā bezmaksas psihoterapija?
Ja lasa, tad saprot, cik es tomēr labi dzīvoju, lai gan kopumā, man šķiet, ka nepaliek bez sekām lasot negācijas.
Es pati lasu to, kur var gūt kādu labu viedokli un tos, kur var izsmieties. Ir autori, kuru tēmas un komentārus nelasu.

Peleks  ko ko, negatīvas emocijas, bet es šamos nemaz i nelasu, tur jau pēc pirmiem vārdiem var visu saprast, tamdēļ arī nemaz tik bieži neeju šinī sadaļā, jo 99% te ir naidīgi komenti.

ketija64  latviešiem acīmredzot tāda daba :)

Felde  Dzive esmu sapratusi sadu likumsakaribu,ja esi pieklajigs,smaidigs,laipns un saprotoss,ar laiku dazi labi (ne visi,protams) saak tevi uztvert kaa pamulkki,domajot,ka neko nesaproti,ja reiz kluse.Nujau kadus gadus medzu parsteigt sadus indiviidus,tuvos rados ir sada sieviete,kurai vienmer taisniba,taa nu kadaa saruna pateicu visu ko domaju,ko zinu-pietam mierigi,ar smaidu.... Lidz sai dienai vina ar mani neruna! Diivaini,ka ari vinas meita ir mammuka atsitusies,un velas par visiem nnemt virsroku...kad vinu parsteidzu ar atklatu runu

Felde  Ai.... doma apraavaas :) kad vinu parsteidzu ar atklatu runu,ari vina izvairas no manis,jo lidz ssim domaja,ka ir tik paaraaka par tantuku... Nekad nemeedzu strideties,ber esmu sapratusi-reizem janoliek pie vietas,lai savaa uzpuutiibaa neiesuuno....

siikaa16  Naidīgi komentāri ir visā pasaulē. Tikai interešu forumos (kas ir šauram lokam), tādi nav.
Ja cilvēks ir apmierināts ar dzīvi, tad nerakstīs naidīgu komentāru. Vēl naidīgos komentārus pauž emocionāli vardarbīgie cilvēki. Reālajā dzīvē viņi nevienam nav vajadzīgi, tad arī izpaužas sociālajos tīklos.

chaachaa  žulti nolaiz´... ja citu neko nevar nolaist. pazemojot kādu paša jau tā necilais ego un patība paceļas vēl neredzētos augstumos, nu vismaz uz to mirkli šim indivīdam tā liekas... kas pēc tam, reāli.. vienalga, jo tāpat par to neviens degunu nesalauzīs un zilu aci neatstās... jo nezin tak neviens to, kas šo lielo domugraudu inetā palaida, tur, tajā vai citā lapa! :)

una32  Tā ir emocionālā vardarbība, kura zeļ tur, kur to var atļauties. Darbā izmetīs no darba, ja tā runāsi, uz ielas var nonākt policijā, bet te var izpausties, it īpaši ar neredzamu profilu. Kāpēc? Jo civēki mēdz būt ne tikai fiziski, bet arī garīgi slimi. Ko darīt? Gudrākie sevi paši atveseļo, iet pie psihoterapeita, relaksējas, ārstē savas dusmas....pārējos sabiedrībai jāpiecieš un jāārstē ...audzinot sabiedrību gan ar likumiem, gan izglītojošem raidījumiem ,rakstiem presē u.c.

dodekaedrs  Viens vienīgs baudījums.

scheriff  Tas tak labi, ka daži, tā kulturāli izsakās - izvemjas. Uzreiz viss skaidrs, kāds cilvēks, ko gaidīt vai tomēr labāk negaidīt. Lai runā, trokšņo, bet tikmēr pats var savu uzmanību uz ne tik "apdāvinātiem" novirzīt.

KalnietisNoKalniem  Žēl man to cilvēku.Tā ir psiholoģiska novirze no normas.Es viņus saucu par virtuālajiem Rembo.Nu kādam ir pazemināts noskaņojums un tā nu šamais dodas netā un drukā lej ārā savu sāpi,jo tajā brīdī viņam liekas,ka ir pārāks par visiem,jo tam jau nav nekādu seku.Pilnīgi nav nekā tas Tev nav iziet uz ielas un sākt izlaist to visu uz apkārtējiem,jo vienkārši vienā brīdī var prosta dabūt pa seju.Tkai viņi neapdomājas,ka kādu mazāk psiholoģiski spēcīgu var tas aizskart un sagādāt emocionālus pārdzīvojumus.Nu tā tas ir,bet ir vietas,kur arī to regulē ir sysadmini,admini,opi...utt...Vienkārši tādus izmet ārā.Gadus vairāk nekā 10 back bij viens wap chats,kur to smagi kontrolēja.

KlusumsL5  Tāpēc ka, neskatoties pat uz sagrābstītajām augstākajām izglītībām, iekšējā emocionālā inteliģence patiesībā daudziem ir visai zema. Laikam jau ne tikai kā lielās Krievijas kaimiņi vēsturiski esam radināti nerēķināties un nerespektēt otra robežas.

burleska  Sagrābstītām augstākajām izglītībām? Pašam arī tāda? Slēpti naidīgs komentārs :)

coldlands  A ja man nav sagrābstītas, un ne sagrābstītas augstākas izglītības, vai drīkstu neforši komentēt, lai mani nepieskaitītu psihiski nelīdzsvarota, bērnība traumēta pipla statusa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu