Uz ko viņi cer?

Pēdējā laikā saradies daudz tādu vīriešu profilu, kur norādīts, ka viņš saņem vairāk nekā 2000 eiro/mēn un nodarbojoties ar biznesu/komercdarbību, bet pēc bildes ir skaidrs ka ir parasts gopņiks, galvā kepons, tren

jadore  Pēc kā tad jūs vērtējat cilvēku, ja ne ārējā izskata? ... (c)

Pēc bildes varbūt kopējo tēlu, jo cilvēks var vienkārši nebūt fotogēnisks. Man svarīgi, lai saruna raisās un kā es jūtos kopā ar vīrieti. Ir bijis, ka ārēji nepiesaista un, ja nebūtu saruna pa telefonu, tad uz randiņu neietu, bet aizejot uz randiņu gadās, ka iepriekšējie uzstādījumi nobāl, tāpēc arī likt kādus atlases kritērijus nav lielas jēgas. Iepazīšanās nav veikals. Man ārējais ir svarīgs, bet to ir ļoti vienkārši mainīt. Ko dos, ja vīrietis pirms fotografēšanās un randiņa aizies pie stilista un tu uzķersies uz ārējā izskata, bet iekšēji totāli nesaderīga vīrieša. Izniekots laiks un materiāls. Tāpēc man arī patīk, ja nemelo un netēlo no sevis to kā nav.

Edgars37  12:59

Solvitasa😃, par kadu telefonu tu runa, ja tev pat pa peldkostimu bija seksa zel😢😃! Es tak tev piedavaju-tev peldkostims, man sekss, abiem labi, bet tak neka, saki locities pa labi un kreisi😢😃! Vot ta i, ka reals peldkostims gaida, nav labi, bet bildes pec var i telefona nr iedot...ai, ai, ai😢😃!!!

008  Šķiet, ka autore ar savām darbībām atbildēja, uz ko cer! ;)

Drole  "nu galīgi neizskatās pēc bagāta cilvēka"

Geitss ir ljoti bagaats un pieder slaanim, kas var atljauties valkaat puloverus un $10 pulkstenjus.

https://cdn.history.com/sites/2/2014/01/42-19496774.jpg

VECA_PIEPE  Eh (atmet ar roku), ta ko jūs te māžojas, merkantilie babuļi: naudu, naudu, veci viņām ar būdiņu Jūrmalas kāpās, brendu šmotkās un krutā autiņā,...ta varētu padomāt, ka tikai tādi drīkst ko cerēt?
Galvenais, ka tik, lai cilvēks ir labs,...a pārējo, ta pašas sarūpēsit!

krumuzagis  biznes no angļu valodas nozīmē darīšanas

AivarsN  Viņiem vismaz ir cerība,atšķirībā no tiem,kuri godīgi atzīstās,ka pelna mazāk par sievietes profilā pieprasīto minimumu.😃

Cerinju_Peeteris  Rāmi pamāj Piepei nos savas būdiņas kāpās :D [Tu jau zini auto nelietoju un meitenes vadaaju uz velosipeeda bagaazjnieka :D .. par brendiem runājot — skapī atradu CCCP laika dzjinsus [firmas zīme IR — Latvijas irstošās :D]]

Kurts69  te nu es ieteiktu mainīt to uzskaites veidu! ienākumi ir slidena tēma, jo neuzrāda neizbēgamo izdevumu sadaļu, kas katram būs atšķirīga. Racionālāk būtu anketā aizpildīt aili - "Cik mēnesī esi gatavs man atdot vai iztērēt priekš manis". Tas sievietei kaut kā objektīvāk ļautu plānot savu nākotni. A citādi džekam 2000eu mēnesī, bet alimenti, auto un dzīvoklis līzingā, plus vēl sporta zāles abonements, piķis degvielai, komunālie, paika, alko, prezervatīvi utt. un beigās knapi daži desmiti atliek princesei! Un tas jau vairs nerullē

preilene  Vispāt Tu mani ieintiģēji.. Kādā brīvākā brīdī būs arī man jāpapēta vīriešu anketas – gribu tos bagātos, ar glaunajiem auto un mājām. Patiesībā, labi pat, ka trennūzenēs – nekas nav nospiests, viss brīvi elpo. Veselīgi.

VECA_PIEPE  Solvitas, ja tādiem "labajiem cilvēkiem" nekas neiesvērtos netā no aitām*, tad viņi arī nefočētu sevi fonā pie svešiem autiņiem un kaimiņu villām, kā arī nerakstītu pasakas par saviem ienākumiem un biznesiem savās iepazīšanās saitu anketās.
A netā tādu aitu* ir pilns: "Ta ka tikai bikšainis manā mājā uz sofas laiski nabu sev kasa un ar alus pudeli vienā rokā, bet nabas kasīšanas antraktos ar otru roku paspaida TV dekodera pulti,...galvenais, ka tik cilvēks labs zviln uz sofas un mātītēs* neiet!"

Un pareizi viņi dara, ka savās anketās dzejo,...jo labi saprot, ka, ja viena no aitām* izstums viņus no konfortās sofas,...tad turpat, uz sitiena, kāda cita aita* viņiem uzklās jaunus palagus savas mājas sofā un pienesīs atkorķētu alus pudeli pie gultas, lai netraucētu "labā cilvēka" nabas kasīšanas biznesu.

Latvijā sievietes ir izlaidušas vīriešus- viena i vēl nav paspējusi sakrāmēt sava veča čemodānus, lai nabas kasītājam norādītu uz ārdurvīm,...kad jau cita ir gatava viņu pieņemt atplestām rokām,...jo "labais cilvēks" ir labi pratis laist Rainī, bet latviešu sievietes dikten mīl dzeju.
Nav ko sūdzēties, pašas vien sievietes ir pieļāvušas to, ka "dzejdari" iepazīšanās saitos ir topā.

Kurts69  VECA_PIEPE, nu nevajag sevi mānīt. neko jūs neesat izlaidušas. Vienkārši esat pārāk slinkas un neprasmīgas lai vīrieti noturētu sev blakus. Ilgāk par gadu nespējat novilkt. tad nu tie kam pietiek prāta un uzņēmības, arī maina sievietes ar zināmu regularitāti..., nu kamēr apnīk tā spēle.

Kurts69  ir jau arī izņēmumi, protams. Supersievietes lūdzu neapvainoties un nedusmoties

VECA_PIEPE  Kurts69, piekrītu!
Fakts, ka slinkas- ar putekļu sūcēju apkārt sofai dejodamas, ne tik liegi gurnus prot gorīt, ta i neprot meldiņu pareizo noturēt nabas kasītāju uz sofas ar treļļiem izklaidējot.
Ja vīrietis saka, ka grib aliņu, tad nav ko sievietei slinkot, bet vajag steidzīgi aiztecēt līdz bodei!

coldlands  Kad es guļu uz sofas, kasu nabu, dzeru pivciku, un skatos teljuku, tad man nafig nevajag, lai kāds tantuks, lekatu apkārt ar polisosu, un pogotu ka lakstīgala.

VECA_PIEPE  Wott, Coldlands izcako oderi,...es arī šito nesaprotu: ta ko sievietei vēlāk žēloties par to, ka vīrietis aiziet taisīt biznesu uz citu sofu, ja viņa pati pie tā vien vainojama- ne vīrietim vēlamajā laikā aliņu pienesot un par skaļu treļļodama,...ta it kā neredzēdama: vecis aizņemts ar nabas kasīšanu? Ta būtu labāk gājusi uz ķēķi putru vārīt un gaļu šmorēt, ta takš skaidri zinādama, ka, ja viņš no sofas piecelsies, tad būs jau par vēlu ar ēdienu viņu aizrunāt- nedabūjis un neēdis vīrietis ir nikns,...kā likts, riņķī sāks meklēties!

Ta, ai takš,...ta vispār trūkst vārdu (atmet tik ar roku)!

puuuka  Solvitas...starp citu,uz cietumu telefonus nedrīkst sūtīt ne arī ienest(Tavs stāsts neatbilst patiesībai,jo paši ieslodzītie to labi zin),tāpēc šeit Tu esi bik sapinusies savā meistarībā,vai nu arī tas cilvēks nav ieslodzītais.

Kokorieksts  Es arī esmu nobildējies pie savas mājas. Un treniņbiksēs,... tikai nevar redzēt. :o)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu