Kā padarīt sievieti laimīgu?

Vaukskis  Iepazīsties ar vienaldzīgu amorfu būtni, kurai šā vai tā ir labi- ar vīrieti vai bez viņa, ar bērnu(-iem) vai bez, ar krēmšniti (lai ko tas nozīmētu! :)) vai bez u.t.t. .. . Tāda sieviete laimīga, bet liels retums !

Kurts69  nekas sarežģīts. Vajag tikai mācēt uzminēt ko sieviete vēlas, jājūt un jānolasa viņas domas, jābūt lieliskam gultā, bagātam, izglītotam, asprātīgam, skaistam, muskuļainam, jāpatīk viņas radiem un draugiem, katru dienu jāsagādā viņai kāds neliels patīkams pārsteigums..., nu tas būtu tā - ieskicējot virzienu uz to sievietes laimi:)

Felde  10.22 nu gluzi manas domas.... (joks)! katram limenim pretim tadu pasu,un bus oki.... Nevajag gribet parak daudz,un nolaisties zemak! tad ari viss bus labi! Viens gan ir skaidrs-jabut velmei uz izaugsmi,attistibu,citadi-pat,ja sobrid sakritis itvisa-jau pec laika radisies pretenzijas. Un te saskatu atskiribu sievietei un virietim-mes jau uzreiz meklejam veiksmigu,attistitu,spejigu virieti.... Viriesiem,biezzi,ir vienalgs,kas sievietee....-lai tikai labi izskatas-iedomu tels!-cerot,ka parveidos,iemacis,nopirks,piecietis.... Tikai neaizmirstiet,ka taas,kas labi izskataas,stipri jaunaka,slaida,glita--ari ir sievietes,un ar laiku vinas velesies visu to,ko velas sieviete! :)-ari jaunu,specigu,veiksmigu,aktivu! :)

quimera  To nemaz nevajag darīt !
Piebarot tikai zivis vajag.

Kurts69  laimīgu attiecību augstākais punkts ir kad vecis svētdienas rītā uzvelk gumijas zābakus, pielādē pilnu mugureni ar aliņiem, paņem padusē makšķeri un pazūd uz visu dienu pie kādas ūdenskrātuves, kur zivis nekad nav bijušas un nebūs...

VILFORS  Gan jau viņa pati zinās, kā padarīt sevi laimīgu.

quimera  Nekļūt pa alni sievietei .
Mūļķigi izpildot viņas prasības un velmes.
Pie pirmās izdevības aizmuks.
Un paliksi sēdēt gaidot nakamo..

Deisa  Lielos vilcienos un mazos tramvajos - padarot sievieti par māti. Protams, kļūtot par māti ir daudz grūtību, mācību utt., bet pa lielam, nezinu nevienu sievieti, kura teiktu, ka ir nelaimīga, jo ir par māti kļuvusi.

langstinsh  Var makšķerēt-var aizlaist medībās-pēc saviem ragiem...

ne_meklejumos  Pāra attiecībās,vislielākā laime ir abpusēja mīlestība, to nav iespējams izstāstīt, nokopēt scenāriju. Tu vienkārši esi laimīgs no kopā būšanas, vari paļauties uz partneri, izrunāt visus priekus un bēdas bez meliem un viltus. Zini, lai kas arī notiktu, būsi saprasts, atbalstīts.
Materiālās vērtība laimi nenes, prieku uz brīdi un tas arī vis. To ko var nopirkt par naudu, katrs pats var sasniegt un būt laimīgs.

AivarsN  Abpusēja mīlestība pāru attiecībās mūsdienu degradētajā sabiedrībā ir tik pat bieži sastopama kā sniega cilvēks. Ja apnicis dzīvot vienam,nāksies pieciest tādu pašu draņķi līdzās,kā pats.

Trusis1983  Obligāti dāvini ziedus,kad vien var.Mazgā traukus,ravē puķu dobes.No rīta uztaisi brokastis.Rozei jabūt uz spilvena katru rītu,kad viņa pamodīsies un tevis nav.Berniem jau jabūt skolā un bērnudārzā.Un pašam jāpelna miljons un jābūt darbā.Man vēl turpināt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu