Vai problēmas attiecībās var ietekmēt visu pārējo dzīves kvalitāti?

Mana draudzene pirms tam bija jautra,dzīvespriecīga,bet tagad ir palikusi drūma un īgna.Arī darbu veic pavirši,jo liekas ka domā par kaut ko citu ne jau darbu.Prašņāju, kas tad ir noticis?Negribīg,i bet pateica ka ir problēmas attiecībās ar vīru.Bet var rasties arī citas problēmas,jo priekšniecība sāk palikt neapmierināta ar viņas darba kvalitāti.Vai tiešām problēmas attiecībās var tā ietekmēt visu pārējo?

av2  ja ir baigi tuudiigi....var tak neiet uz to darbu, un citiem nechakareet nervus. Pannemt atvallinaajumu, aizbraukt prom no visiem kur utt. Savest sevi kaartiibaa vispirms, jo darbs tomeer nav nekada labdariibas iestaade. Parasti.

janka42  Palīdzēt noteikti var!
Bet vai draudzene gribēs, lai viņai palīdz!?
Vai viņa meklē palīdzību?
Citreiz cilvēkiem patīk, ja tos sāk žēlot...

Made_in  Protams!
Nav vērts būt attiecībās, kuras morāli grauj, neliek justies laimīgai.
Jo ātrāk draudzene to sapratīs, jo labāk.

Chris1986  Nu, ja mani atkal kāda uzmestu tā, ka depresija būtu klāt, tad es pajemtu slimības lapu un ieietu uz kādu mēnesi trakā mājā pagulēt, padzērtu antidepresantus, atpūstos, palasītu grāmatiņas un tā kkā

rokons  Jel kas, kas dzīvē ar tevi notiek, ir personīgā dzīve. Tajā ir gan ieguvumi, gan zaudējumi. Un to kopums nepārprotami ietekmē mūs visus.
Zaudējumus ir grūtāk pārdzīvot, bet to jāiemācās izdarīt.
Ar atklātu sava noskaņojuma demonstrēšanu nekas nav līdzēts, apkārtējie tikai situāciju pasliktina.
Savas emocijas jāpatur iekšā, ja neieskaitām sevi pusmežoņos.
To par civilizāciju sauc.

Spogulis  Izdegšana attiecībās

Trusis1983  Protams,ka ietekmē un ļoti iespaidīgi.Ja nu vienīgi nav vainigs šefs😁Tad jau nevienam netraucēs arī darba kvalitāte.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu