Vai ir vērts iepazīties ar kādu jefiņu kuram ir 2 vai vairāk bērnu?

Jo tādam lielākā daļa ienākumu aiziet alimentos un tas ir garām,ja nemaksā alimentus tad ir svoloč un tas arī ir garām.Tikai nezin kāpēc iedomājas ka izšķirušies un atstājuši bērnus sievām nu atkal ir brīvi precinieki kas var otršķirīgi skatīties uz sievietēm ar bērniem?

Virgo  Autore - Normāliem dzēkiem ja patīk sieviete tad vispār tādi jautājumi nerodas!
No sirds Tev novēlu lai dēls Tev atved mājās vedekliņu ar kādiem sešiem sīčiem....uzreiz būs skaidrs ap ko lieta grozās !!!

preilene  Nu tā.. tagad pat es esmu kārtīgi apstulbusi..

Līdz šim domāju, ka vislieliskākais variants priekš manis būtu apmēram mana vecuma šķirtenis ar kādu bērnu (cilvēks, kurš māk un ir pieradis rēķināties arī ar citiem). Bet, palasot šeit komentārus, saprotu, ka tas ir galīgi garām – šie vīrieši knapi velk galus kopā, pusi laika pavada ar bijušajām sievām, ir nelaimīgi un nemaz negrib vairs iepazīties ar sievietēm.

Laikam ar steigu jāmaina kritēriji un jāpārslēdzas uz 30gadniekiem bez bērniem..

Gojko  Nepamēģināsi,- neuzzināsi. Pēc kāda laika tad uzraksti, bija vērts, jeb nebija.

pusmuuzhs  Preilene!...kādi 30gadīgie....uzreiz uz viduskolu...kā reiz 1septembris nav aiz kalniem😜..noskati..un aiz čupru..uz mājām👍

anis  Nav ne vainas. Gan jau radīsies situācija-tavi bērni un mani bērni ņem virsroku pār mūsu bērnu.
Kaut kas jādara lietas labā,lai spēkus izlīdzinātu... (reāls sižets iz dzīves)

Kurts69  preilene, nevajag nekur pārslēgties. gaidi mani, es jau nāku (aši dodos anketā pamainīt attiecību statusus uz - šķīries)

KOMPETE  Atceros, mamma stāstīja, kā uz Sibīriju vagonos sakramētie izsūtāmie Tautas ienaidnieki pa logiem bērnus izstūķēja radiem, lai tik pa ceļam nenomirtu.Ta arī radi izaudzināja - kā pašu par sevi saprotamu lietu.
Manas brālēns arī Miglainajā Albionā apprecējās salīdzinoši vēlu - 38 gados ar desmit gadus jaunāku meiteni, piedzima viņiem viens bērns. Tā arī būtu tipiska vienbērnu gimene - da ziepes sākās meitenes māsai peroniskajā dzīvē ...un vini adoptēja māsas divus bērnus no dažādiem tēviem. Tagad nu mans brālēns - daudzbērnu ģimenes galva.
Nezinu, manuprat, attieksme pret bērniem ir kā tāds lakmusa papīrs. Eksāmens uz cilvecību.
Nav svešu bērnu, viņi visi ir mūsējie.

VecmeitaARrunci  tas,ka ir beerni,veel nav nekas.trakaakais ir tad,kad bijusii uzzina par jaunajaam attieciibaam un saak zvaniit un suutiit zinas par katru siikumu dazaados laikos.tad pakakaat nevar,tad ieklepojies,tad maaciibaas kaut kas un taadaa garaa visu laiku,nemaz nerunaajot ,ka beerni bijusajam tiek uzgruusti uz kakla jebkuraa laikaa.pasaas beigaas vairs savas dziives nav.taada bija mana pieredze,beigaas man apnika un es izbeidzu attieciibas.

medusbite3  Bet vīrietis būs gādīgs tēvs tiem bērniem, kuru māti viņš patiesi mīl..

Aquarius  Normālai sievietei tādi jautājumi ir vērts vai
nav vērts iepazīties ar tādiem vai citādiem jefiņiem, nerodas vai ne!?

Floriana  Ar jefiņiem stabili nevajag iepazīties, ar bērnien varbūt. ;) Un nevajag bāzt visus vienā maisā. Galva tak ir, domāt vari.

fargo  bāzt vienā maisā adoptētus bāriņus un vecākus, kuri realizējot kārības pēc seksa sānsoļos ir iznīcinājuši savas ģimenes un tagad lūko pēc nākamām, ir galīgi garām.

jo tas viss, patiesībā, ir tik vienkārši. aptuvenu puse pieaugušo ir staiguļi vai savādāk bezatbildīgi un viņu lēmumu un dzīvesveida rezultātā puse laulību tiek šķirtas un bērni paliek bez vecākiem un ģimenes. un lāpīt šos maisus ar jaunām laulībām tik daudzos gadījumos nozīmē tikai dubultot vai trīskāršot to pašu un tas ir sataisīt jaunus bērnus, tad visu to salaist pakaļā un meklēt atkal. tāds ir izveidojies rīcības modelis.

bet otra, ne mazāk svarīga parādība, kas šo visu ieteikmē, ir nepareizas izvēles. cilvēki izvēlas briesmīgus vecākus saviem bērniem. iemesli? labi izskatās, "foršs sekss", rozā brilles utt priekš viņiem ir pietiekams iemesls mūža zvērestam, kuru tad turēt izrādās negribas.

un nē, citiem nav nekāda pienākumu visu šo cauro, salāpīto, veco maisu labot. un kļūda ir to darīt. jo tas tikai vēl vairāk vairo to, kam ir jāļauj atmirt vai ģenētiski izbeigties.

preilene  pusmuuzhs, nu vai zini... ar galvu pagaidām vēl draudzējos.. fui

Kurts69, labi, labi, nedaudz pagaidīšu – bet pārāk ilgi nekavējies gan

Droshs_Plecs  Alimenti ir ļoti maza summa, tāpēc, ja viņam tā skaitās liela summa, tad viņš ir neveiksminieks, ar kuru nav vērts iepazīties.

Kurts69  Ja nopietni tad es laikam pusmūžu sasniegušajiem cilvēkiem ar pilnvērtīgu ģimenes dzīves pieredzi ieteiktu jaunas attiecības dibināt ar tiem, kam situācija ir līdzīga. Tas kam nav bērnu, nekad nesapratīs to, kam bērni ir. Te piesauc alimentus, bet nauda ir pupu mizas. Sakarīgs vīrietis vai sieviete bērniem palīdzēs neatkarīgi no tā, cik nu valsts ir noteikusi. Veltīs tiem savu laiku, uztrauksies, centīsies palīdzēt. Un ja jauniegūtais attiecību partneris būs bez sīčiem, tad viņam varētu būt grūti pieņemt, ka otrā puse tik daudz laika velta iepriekšējām attiecībām. Plus nākamais moments, tas kam bērnu nav, visai iespējams tos vēlēsies. vai esat gatavi visu atkal sākt no jauna?

Tinte  "..aptuvenu puse pieaugušo ir staiguļi vai savādāk bezatbildīgi un viņu lēmumu un dzīvesveida rezultātā puse laulību tiek šķirtas un bērni paliek bez vecākiem un ģimenes. un lāpīt šos maisus ar jaunām laulībām tik daudzos gadījumos nozīmē tikai dubultot vai trīskāršot to pašu un tas ir sataisīt jaunus bērnus, tad visu to salaist pakaļā un meklēt atkal. tāds ir izveidojies rīcības modelis..."

Cik viegli izteikt šādus viedokļus un secinājumus, neko nezinot par citu ģimeņu izjukšanas iemesliem. Pārākuma apziņa, lepnība un nicinājums pat netiek maskēts.
Šādi domājošie paši vēl dzīvi nav nodzīvojuši un nezin, ko tā viņiem pienesīs. Es jau pieminēju par visu redzošo un dzirdošo karmu iepriekšējā tēmā. Vienā Dona dziesmā ir vārdi, kuros būtu vērts ieklausītirs " nav karma bēbis nevarīgs, tās cirtiens esot nežēlīgs" (kaut kā tā ).

fargo  "Cik viegli izteikt šādus viedokļus un secinājumus, neko nezinot"
zinot.

ViltigaLapsa  vecmeita ar runci uzrakstīja precīzi. Ar bērniem tiek manipulēts un cenšas sačakarēt bijušā jaunās atiecības.

mani pārsteidz tie optimistiskie no dzīves realitātes atrautie un patosa pilnie komentāri.
Turpiniet dzīvot savās ilūzijās. Izveidojiet tādas attiecības kur vecim ir 2 vai 3 mazi bērni vai uz pusaudžu vecumu ...tad redzēsiet tejāteri un cirku.. :))) Ļīdz tam jūs muldat teoriju cik viss ir skaisti labi un cēli. :)

Polaarlapsa  Man patīk Viktigalapsa viedoklis . Ir sanācis būt ar vīrieti , kam mazi bērni un tādu , kam virs pusaudžu vecuma . Jāsaka , dēļ tās ņemšanās ar mazajiem viņa , pat pēc vairākiem gadīgiem vīrietis ar maziem bērniem atbaida . Neko saplānot nekā - tādiem pazvana bijusi un te negaidīti spēj uzkraut sikos , nerēķinoties , ka bijušajam var būt jau saplānota nedēļas nogale. Utt . Šķirties ar jāprot skaisti .

KOMPETE  lapsa, mēs ne par skaisti un cēli, mēs esam pusmūža cilveki, kas tam visam cauri ir izgājuši.
Infantīliem vientuļniekiem to laikam nesaprast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu