Vai tiešām Delfi.lv ir totāli krāpnieki.

Atveru Delfi.lv un tur biezā slānī krāpnieku reklāmas,kuras reklamē neesoši medicīnas darbinieki(OMEGA SHARK kā piemērs).Vai tiešām portāliem nav jāatbild par viņos publicētu informāciju?

runcizs  11:54:
topšops vispār ir reāls sūc: vienu brīdi man regulāri zvanījās un uzbāzīgi mēģināja iesmērēt videoreģistratoru, kura parastā cena esot 90 rubļu, bet man esot megapaveicies un, ja tūlīt nopirkšot, tas man izmaksās ap 70 žīdu naudiņām. Paskatījos viņu mājaslapā, gadžets, protams, bezimjannijs, bet precīzi ar tādiem pašiem parametriem Latvijas internetveikalos analogu atradu par 21 EUR! (aliexpresā pat neskatījos). Kad atkal zvanīja ar saviem izdevīgajiem piedāvājumiem, pateicu, ka man pats izdevīgākais piedāvāums būs, ja viņi izdzēsīs manu numuru no saviem failiem, un nekad vairāk nezvanīs :D

puuuka  220 neviens krēms,nevienas smaržas ,un visa cita kosmētika nav oriģināli,tie ir labi pakaļdarinājumi(to man reiz pateica viens paliels priekšnieciņš 220,starp citu arī Douglas veikalos pa lielam ir tā pati problēma)....,tāpēc es visas šis lietas cenšos nopirkt lidostā vai uz kuģa,prāmja.

draboss  220.lv pirms dažiem gadiem pamēģināju smaržas. Zināju ka riskēju, bet nu nolēmu sūtīt. Smaržas sūds, ātri izšļakstīju un aizmirsu. 220 datorā man skrien virsū pamatā tik inbox lietojot, nu, laikam pats vainīgs ka lietoju to mēslu :) Vēl nāk vēstules draugos, pat atzīmēju, pat padevu portālam ziņu, lai atbrīvo mani no šī spama, klusums. Nākas pārdzīvot, eju tur reti tāpat.
Topšopā esmu pircis segu un pannu komplektu (divas pa 19.90), nereklamēju viņus, bet par šiem pirkumiem nesūdzos, par pannām pat priecājos. Laikam tāpēc viņu reklāmas liekas mazāk kaitinošas.
Tāpēc pie reizes pajautāšu - kādam ir pieredze ar serenity.lv? Man teica ka esot ok....

Ja par tēmu - tie kas publicē reklāmas īsti nav krāpnieki, viņiem jau nav jāpārbauda kas ir kas. Bet skaidrs ka viņi zin. Tas vairāk ir ētiskas dabas jautājums, no kā ņemt naudu un no kā nē.

solvitas  Nu nez, mani apmierina krēma kvalitāte pat ja tas būtu pakaļdarinājums. To pašu jau sāka par Sportsdirect, ka tie Nike tur neesot īsti, bet kalpo labi. Man rokā neceļas iet uz Sportland un tipa par oriģinālajiem Nike maksāt 100, ja SD es par 40-50eiro varu tādas pašas nopirkt.

zenta18  He uz prāmja arī ir pakaļdarinājumi, salīdzināju vienu marku smaržas un alkoholu uz prāmja un Stokholmas veikalos, nu kā diena pret nakti atšķiras!!!!!!

solvitas  Ak, jā un tad jau nevar pirkt arī tos Rimi basic produktus, jo tie arī ir pirktāko produktu pakaļdarinājumi, kurus veikalu ķēdes rada, lai izkonkurēt oriģinālos ražotājus ar lētāku cenu. Un tādi produkti ir visās veikalu ķēdēs.

fargo  no delfu lasīšanas var atteikties uz visiem 100% un būt tikai ieguvējs. ne ar ko citu, kā latvijas tautas debilizāciju šis portāls nenodarbojas.

kas attiecas uz reklāmu. arī man tā ir antireklāma. 220 neiepirkšos nekad un principa pēc. ir nokaitinājuši pilnībā. bet es arī neredzu gandrīz nevienu reklāmu inetā.

runcizs  13:45
Par delfiem piekrītu: kādu nedēļu nebiju lietojis šo resursu, vakar kaut kā nejauši atvēru. Mazliet palasīju virsrakstus, un man pat fiziski slikti palika - organisms kategoriski neņēma pretī...

Tinte  12.40
Ir pieredze serenity, mani apmierina. Un kur tad vēl pirkt smaržas, ja pa lidostām nestaigāju, un duglasā un prāmī esot feiki?
Kādreiz sūtīju no fragrancex, bet tagad ar muitas nodokli kaut kā negribas vairs.

valmierietis333  Ir kas to nosauc par antireklāmu un ignorē to , kā to daru arī es , bet tā lieta strādā , jo ir ļoti daudz muļķu(kam smadzenes svešas , nemaz nerunājot par loģisko domāšanu - viņi vairāk darbojas kā dzīvnieki uz instinktiem) - principā tādiem nemaz nedrīkst dot naudu , jo viņš vienalga kaut kur ielīdīs un kaut ko nopirks , varbūt pēc tam tik padomās vai viņam to vispār vajag un izmetīs mistkastē
(tā to patērētāju sabiedrību audzina - iznīcina skolu sistēmu , lai cilvēks kļūtu par glupu , paklausīgu un kontrolējamu aitu , kura nerunās pretī ,bet darīs to ,ko viņai liek)!

Dzirdēti daudzi muļķu stāsti - tie naski zombējas ,piemēram, uz vārdu ´´akcijas´´ , viņš noteikti aizskries un nopirks sev nevajadzīgu krāmu , bet pēc nedēļas secinās , ka tā prece bez akcijas maksā krietni lētāk !

Viss ir tikai mārketings - naudas slaukšana ,pelnīšana !

- Par šejieni , tieši tas pats - tikai un vienīgi bizness , tak nav neviens tik dumjš ,lai kā brīvā laika hobiju uzturētu šo lapu un pieciestu visādus dīvaiņus , bet uz dīvaiņu fona var tīri labi pelnīt!

Arī tie ,kas aizver reklāmu ar krustiņu neļaujot tai atvērties , pat šī opcija ienes labu naudu , pelnīšana notiek arī uz klikšķiem ne tikai uz reklāmu skatīšanos ! Daži tādi klikšķi un maizes kukuli var mierīgi nopirkt !

valmierietis333  Es pat teiktu agresīvs mārketings!

Tas pats 220 mierīgi var atļauties reklamēties , īpaši uz svētkiem īstais slaukšanas bums !
Internetā pāris gadus atpakaļ klejoja raksti ,ka uz Z-svētkiem šie pelna tik pat ,cik visā atlikušajā gadā kopā !

madaa  oho jūtamas pārmaiņas.. tagad xnet parādījies. tiešām šīs diskusijas auglis? :)

Peleks  noņem flashu un būs miers, man nets ir brīvs no reklāmām, vienīgi dažus video nevar past´ties, bet tas sīkums

Labrador  A tajaa 220.lv var iepaziities un izveidot nopietnas attieciibas ilterminjaa ? ))))
Vispaar smiekliigi , kad cilveeki internetveikalos peerk slavenu ziimolu preces - Rolex pulkstenjus , Gucci sominjas , Chanel parfimeriju,

rupj_ucis  Vispaar smiekliigi , kad cilveeki internetveikalos peerk slavenu ziimolu preces - Rolex pulkstenjus , Gucci sominjas , Chanel parfimeriju,
_________________________________________... jo tāpat taču viņus ražo ķīnā;)

MrJones  "....jo taapat tacu vinus razho kjiinaa;) " .....Bingo..

av2  220.lv , varbuut vinniem ir kaada opcija, nu maksas pasaakums, lai neuzbaazzaas? Taateikt, 3 eurikki, no atssujaas forever, a? Varbuut oHo.lv vareetu piedaavaat kaadu, labi, maksas, variantu , atkal 3 eurikki , - zero reklaamas, a????
Man nekas nelec, bet bija, un naacaas paciiniities ar vinniem. Kretiini, lai neteiktu vairaak ! Nekur pasaulee taa nedara, aaksti ! Nevienaa website , no visas pasaules serfojot , nekad, nekur neviena reklaama nav lekusi araa pa vissu ekraanu ! Tie 220.lv ir vienkaarssi idioti ! Pat par piemaksu tur neko nekad nepirkssu deell taa, kaa vinni tik pretiigi uzmaacaas !

shining  oho ir vairāku veidu reklāmas. adwords balstās uz jūsu pašu pārlūka kūkijiem un vēsturi, savukārt tie lielie mēsli, kas aizsit visu ekrānu, ir lokālais ohisms, iespējams, partnerattiecībās ar delfiem (tās delfu urīnkrāsas ziņas kreisajā sānā nav tāpatvien). man uz andoīda, pēc šādu banneru aizvēršanas, ja noveicas ka neaizveras arī pats ohs, jāpārlādē pārlūks. sviestaini, bet pilsētā runā, ka kamēr bizness (banneru laukumu ekspozīciju skaits) nes peļņu, tikmēr neviens šajā kantorī neko neuzlabos, tikai piemēros nākošajām vajadzībām. tā notiek visur un visā pasaulē, varbūt vienīgi ne tik vienaldzīgi, jo oha potenciāls ir vēl lielāks nekā par to liekas zinis tā turētāji.

shining  Araabs vēlēšanas nav aiz kalniem, joz pie mīļākās partijas un ierosini šo kā hītu. citādi - manabalss.elvē , lai ohistiem nav jācieš no šīs bezatbildības 😂

Jauks_vakars  Šķiet, ka neviens īpaši nerūpējās par reklāmu saturu. Tajā pašā feisbukā regulāri izlec reklāmas lapām, kas tirgo viltotu preci. U.tt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu