Attiecības - dot un ņemt

Kas attiecībās vīrietim jādod sievietei un ko vīrietim jāņem no sievietes
Kas attiecībās sievietei jādod vīrietim un ko sievietei jāņem no vīrieša?

druskupagrozishos  Domāju, ka svarīgākā lieta, ko sieviete gaida no vīrieša ir drošības sajūta vārda visplašākajā nozīmē, bet vīrietim sieviete vajadzīga kā miera osta, kur patverties,lai viņa vienmēr ir viņa pusē. Un abiem jāvar paļauties vienam uz otru. Bet ikdienā katru dienu jāraugās, kā otru iepriecināt, un tas var būt katram pārim kaut kas pilnīgi atšķirīgs. Man pietiek ar komplimentiem ik dienas, un es no ādas izlīdīšu, lai viņam ir labi, citai vajag kaut ko citu... Jāvēro un jāatklāj..

Reds  Pareizi AivarsN raksta - tagad sieveite vai nu nespēj vispār neko piedāvāt, tik prasīt, vai arī domā ka vīrietim vajag kādu kas sacirtīs malku, jo "jādod to, ko pats gribētu saņemt". Feminisma upuri mēs visi esam.

av2  ja nezini, ko dot savam miillotajam cilveekam, tad vinnss nav ... miillotais cilveeks. Ir kautkaads apreekkins vienam, vai abiem jums tajaas attieciibaas. Prasts apreekkins, kurss gan, tauta saka, varot ilg lloti ilgi, pat vissu dziivi.

Geisha  Bijušais pie šķiršanās ņēma visu ko varēja paņemt un aizgāja pie citas. Dūjiņa viņu aptīrija un izmeta. ......tagad makšķerē zivis un dzer šņabi.

Apriori  Vīrietis sievietei - aizvēju, sieviete vīrietim - aizmuguri

Virgo  23:11....svarīgākā lieta, ko sieviete gaida no vīrieša ir drošības sajūta vārda visplašākajā nozīmē....
Hm , tad jau sanāk ka dāmas Latvijā nav nemaz tik pašpietiekamas kā mēdz te sevi reklamēt....

Kurts69  sievietei ir jāspēj pieņemt visu, ko dod vīrietis. gan slikto, gan labo. Vīrietim ir jāspēj dot pietiekami daudz labo, lai sieviete samierinātos ar slikto:)

Gojko  Dot un ņemt var visu ko, galvenais lai patīk dotais un ņemtais, un lai ir daudzmaz līdzīgās proporcijās.

InJanis  Tautiesi !!!!

Gut var dodot, gut var nemot, dodot gutais neatnemams ( Raina vardi, mana pionieru klases pulcina devize laika no apm 1977-1983 )

Duo at Des-es Dodu, lai tu Dotu ( Latinu-Romiesu izcils teiciens, tiek izmantots kristigaja maciba )

Gojko  Pionieris - kristietis, cieti.

iota  AivarsN viedoklis 2018-08-20 20:52

Man tad ir jautājums, pat vairāki.
1.Cik ir tādu ģimeņu, kuras bez problēmām ar vienu algu varētu bez problēmām izaudzināt bērnus? Domāju, ka ne tik daudz.
2.Dzīvojot pilsētas dzīvoklī, kādi "vīriešu" darbi ir palikuši? Malka nav jāgādā, ūdens krāni jau arī katru dinu nav jālabo un nepārtrauktos remontus tak arī neveiksie.
3.Tad iznāk, ka sievietei jāstrādā gan algots darbs, gan mājās, jo bērni ir jāaudzina, dzīvoklis arī jāuzkopj, ēst jāgatavo,... Turpretī "mamutu mednieks" uz to visu noskatīsies no dīvāna?

Laiki ir mainījušies un līdz ar to arī penākumu sadale pamainījusies. Dzīvojot laukos viensētā tas ir pavisam citādi.

jurks  Esi tālredzīgs! Nav jēgas darīt otram kaut ko, ja nebūs atgriezeniskās saites un tās starpniecību iegūt kādu labumu priekš sevis! Piemēram- patīk garšīgi paēst kotletītes- uzdāvini labu pannu! Un tt.

kokto  Jāsaprot to ka neviens cilvēks nav neko parādā citam . Katrs dod cik grib , var iedot no paša gribas .

InJanis  Tautiesi !!!!!!

Ko jus te muld,...............man surais , riebigais liktens ir lemis dzivot 9 ceru ka ilgi, un laimigi, lidz muza galinam, lai ari netrukst, mantkarigo, pamata radu, kas velas nozagt to pasu pedejo kas no senciem palicis.
Kapec es to stastu.........
Man vienpersoniski ir piem jalabo udenskrani, kas sakusi tecet.
Man piem samera regulari jaizved mizkaaste izbersanai,
Jamet kastes uz zemes pusapuvusuie aboli, kurus zeme atstat nedrikst ( ta man senci macija ),jo tad zeme klustot skaba, ij tada nekas laga vairs negrib augt pa istam.
Pieklajibas pec pa laikam janograbj pagalms ( paldies Diesinj par karstuminu sovasar, zale vienkarsi izdega, tapat ka visadi kaitekli darza, darzu ari ja nekopj laistit njivajag, ja laistisi, visadi zarazas izaugs man lidz gandriz lidz padusej, gliemezi ari sada karstuma laga nekustas, neko isti nava apgrauzusi )
Lenam japiedoma pie fundamentalas skunu, beninu tirisanas no visadam sadziviskam , sentaltallaiku drazam ( matraci, ij vel visadi senbrinumi ), bet........................
izvedamais konteiners uz nedelu maksa...........vismaz 150 eu neskaitot manu personisko darbu, janjem paligs talka.............tapat est jadod, snjabulis jauzzlieks ( pec paveikta darba ), janem vismaz 3 brivdienas no maizes darba.
Rudens nak, jagada malka ( briketes man sanak ar visiem navarotiem apm 200 eu uz sala sezonu), visadas citas saimnieciskas stelles, ta teikt.............ziemu-mamulinu gaidot.
Skursteni uz ziemu, cuukas jaiztira, logi janoblive.
Kaudze vel visadu siku darbu.

TAD KURS TE AUGSTAK TEICA, KA MUSDIENIGS VIRELIS, VAR CUCET UZ DIVANA, EST, PAVERDZINOT SIEVU VIRTUVE, IJ SKATITIES KAUC KADAS MULKIBAS PA tv ?????

P.S. Protams ir ka allaz alternativas.
Privata darzniece
Majkalpotaja
Majas saimniecibas darbu daritajs.
Sargsuns.
Istabas suns
Kakis ( laba lieta, nelaiz ieksa svesus kakjus, ij aizbaida visadus pelenus.)

Te nesen ieks OHO anjekdotem bija

InJanis  Vot koroce Tautiesi !!!!!

OHO nesen rtedzeta anjekdote ( par temu kuru izjklastiju augstak )

No rita cmuki sagerbos, ij lepni aizbraucu uz vasarnicu.
Vakara netirs, nosvidis, parguris ka lops, atgriezos no......................noladeta darza.

AivarsN  Tur jau tas suns aprakts. Vīrietim patīk darīt īsta vīrieša cienīgus darbus lauku sētā,bet sievietes mēģina viņus iespundēt pilsētas dzīvoklī,kā cietumā,lai viņš par visām tām apšaubāmajām ekstrām maksā un vēl dara viņas darbus. Visas dzīvas radības radītas dzīvei brīvībā,dabiskajā vidē. Kurš idiots izdomāja,ka cilvēkam jādzīvo būrī kā kāmim? Mākslīga barība,ritenis trenažieris un mantiņas ar ko spēlēties.

InJanis  AivaraN, pievienojos jaundibinatajai viriesu partijai "Brivibu vireliem " !!!!

Taks logiski, ka sievietes gudras saka............... virelis bez savas aizrausanas, nav nekam derigs virelis.

Virelim ir jabrauc ar comiem copet, medit, viena alga ko darit................, tur vins anglu stila ir sava analogisku virelu kluba, kur butiba sievietes ielaistas netiek.

Butiba, tadus istenus saimnieciskos darbus daarot............virelis nemaz to savu sievu ta daaudz neredz...gulta pec darba nogurusam, pie edamgalda, uz pilsetu, baznicu ciema krogu apmeklejot ( te nju atkal vieta ir teiciens sievai.............stav pie ratiem ..... tobis pasedi pajuga, kamer es aizteces pa fikso uz krogu virelu klubina pachatot.

Logiski ka virelis beg no musdienu sataniem bruncos, iespundets maza betona buriti, ar savu Frau., kas vinu pec smaga darbaa, kur vinju iespejams dripele lidzigs, amata augstsks satans bruncos....................virelim nav kur likties, ssieva zage, berni neklausa, suni, kaki vispar riko bezpridelu.

Ij nava virelim pat savas mazas istabinas , skabuzisa, kambarisa, darbnicinas ( ka labu labaja filma Emila nedarbi ) kur no sita gimeniska mobinga patverties ;-((((((
Ak nabaga mes...................ak mes vajais dzimums............

Smaila  AivarsN viedoklis 20:52
Pasarg Dievs mani no tādiem vīriešiem, kas atļautos man norādīt, kādi ir mani pamatpienākumi.

AivarsN  Smaila. Bet ja sieviete neprot un pat nedomā mācīties viselementārākos sieviešu darbiņus,tad ko viņai meklēt nopietnā iepazīšanās portālā? Ja nu vienīgi musināt ar saviem komentāriem precībām gatavās sievietes.😄

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu