Vai îsta mîlestîba cilvèka dzîvè var bût neskaitàmi daudz reižu?

Vai arî tikai vienu, maximums pàris reiźu? Un ja dotàs iespèjas mîlèt izsmeltas, tad veltîgi cerèt uz kàrtèjo lielo mîlu?
Kà Jûs domàjat?

Paula6  Piekrītu HOUSE pirmajam teikumam, tikai ar iebildi, ka īsta mīlestība NAV ilūzija, bet gan realitāte un to pilnīgi un līdz galam saproti, kad tā otra cilvēka vairs nav...un tas nav ne princis baltā zirgā, ne karalis ar karaļvalsti, bet vīrietis, kurš tevi mīlēja tādu, kāda esi, vīrietis, kurš lika justies tev kā VIŅA sievietei no matu galiņiem līdz papēžiem! Lai cerētu uz lielo mīlu, vispirms ir pašam jāmīl...

AivarsN  Karina7. Bez nosacījumiem spēj mīlēt pavisam mazs bērns,jo viņa dvēselīte šai pasaulē vēl nav paspējusi sasmērēties.Viņam neko neizsaka,kāda ir viņa mamma,tētis,cik vecmāmiņa krunkaina. Viņi vienkārši ir mīļi. Skolas vecumā,kad sāk trakot hormoni,tā jau ir pirmā iemīlēšanās,bet nenobriedušais pusaudža prāts to var sajaukt arī vienkāršu dzimumtieksmi. Dvēselēm šī pasaule ir kā purvs. Pieredzējušās prot veikli izvairīties no akačiem un purvu šķērso nenosmērējoties,vēl ceļā citiem palīdzot. Iepriekš nesekmīgās metas purvā ar visu sparu,melno rāvu šķiežot un citas notraipot. Dažas savu kļūdu saprot un cenšas traipus notīrīt,cik vien tas šajā reizē iespējams. Cik tīra dvēsele,tik tīra un cēla mīlestība. Vai vairākas reizes šajā dzīvē iemīlēties,nozīmē savas kļūdas labot,vai vēl vienu seno dzīvju mīlestību satikt,nemācēšu teikt.

av2  neskaitaamas reizes ? Nee.

Deavids  Īsta nāve arī var būt tikai vienu reizi.

Kurts69  nu neskaitāmas laikam var būt tikai tam, kas skolā vispār nav gājis un traki švaks matemātikā. bet vairākas gan varētu būt. Tas atkarīgs no cilvēka drosmes, pozitīvisma, dzīvesprieka un vēlmes mīlēt. Nīgrajiem un mūžam čīkstošajiem labi ja viena pa dzīvi gadīsies. ( kā parasti, tas mans subjektīvais viedoklis)

studentka  Īstā un vienīgi patiesā mīla protams ir tikai pret sevi. Pat, ja tajā ir iesaistīts otrs cilvēks, mēs nemīlam pašu cilvēku, bet gan iespaidu, priekšstatu par šo otru un tas iespaids jau ir mūsos-tā pēc būtības tāpati mīlestība uz sevi vien ir. Un tā ir tā mīlestība no kuras pat nāve mūs nevar šķirt. Pārējās tā-tiem, kas stingri pieķeras priekšstatiem, var būt dzīvē tikai viena, tiem, kas skraida no viena priekšstata pie otra-vairākas. Agrāk ievēroju, ka iemīlēties varu ik pa 6 gadiem, līdz apnika skraidīt, paliku pie viena un atklāju, ka mīlestība jau visu laiku ir manī, tikai tie objekti mainās kā krāsainie stikliņi saulesbrillēs, atkarībā no stikliņa mīlestība iegūst gan traģiski pelēku vai rožainu nokrāsu, citi tāda nomierinoši zaļa, skaista un dzīvības pilna.

^esse^  Ja paskaidrosi ar ko Īsta mīlestība atšķiras no Neīstas, pateikšu.

rihtigais  Ir tāds VĪRUSS (īpašas jūtas), kas nobloķē pieeju veselajam saprātam un tad sākas LIELĀ MĪLA. Viņš var būt recesijā, var daudzkārt aktivizēties, bet neizzūd nekad. : )

ne_tik_pareizs  Jā , protams.
Un galvenā "fiška" ir nevis daudzumā, bet neskaitīšnā .

Mazaa_naarinja  Jā. Domāju, ka patiesi mīlēt cilvēks dzīvē var būt spējīgs arī neskaitāmi daudz reižu.
Ne katrs, taču vispār neiespējami tas nav, sevišķi tiem, kam plaša sirds un mīlestība plūst pāri malām..:)

jurks  Oficiāli nekur nav rakstīts cik reižu un ierobežojums arīdzen ir bez likuma spēka! Dzīvē ir dzīva būšana un rīcības iespējas ir mūsu rokās- sirdīs un garā!!! Dieva Žēlastībai ir pārpilnības raksturs!!!

miers2  naivs temats - pat saule debesīs nenorietēs neskaitāmi daudz reižu..Bet par tematu var palīdzēt satistika - ja cilvēks mīl pretējo dzimumu un tas dod seksu, tad sekojot klasiķu darbiem īsa mīla ilgst apm pusgadu..tas nozīmē, ka kaislīgi ar kniebšanos var mīlēt apm no 15 līdz 65, ne? Ja 50 gadus sareizina ar to pusgadu, tad sanāk 100reizes mīla .. un pārējais no 65 līdz max 105 platoniskā vēl 40 reiz divi..tas ir 180 reizes tuvu maksimumam mīlēt normālam cilcēkam..varbūt kāds holēriķis var daudz vairāk, ne? Nu, ņemam ar piešprici 200 reizes mīlēt no sirds dzīves laikā - tas vienalga ir šausmīgi niecīgs cipars pret to temata "neskaitāmi daudz reizes"

Sonia  Iz Remarka "teorijas", ka bumbas biežāk nekrīt 2x vienā un tajā pašā vietā, atliek secināt, ka katra nākamā iemīlēšanās (kas var novest līdz mīlestībai) un nākamais (cits) cilvēks būs savādāki, kas nozīmē, ka nevajag ieciklēties uz kādu noteiktu tēlu un notikumu, iedomu jeb prātā izlolotu scenāriju...

neko  "bumbas biežāk nekrīt 2x vienā un tajā pašā vietā"
bumbas var būt ar nekrīt, bet tas kas kas mums patīk nemaz tik ļoti nemainās, aiz kam varbūtība ka nākamā izvēl būs gana līdzīga iepriekšējai ir visnotaļ liela.

Droshs_Plecs  Nē, nevar. Katrās jaunās attiecībās samazinās pāru satuvināšanās iespēja. Jo sievietei vairāk attiecību, jo mazākas iespējas nodibināt stabilas, jo nav vairs tā pati satuvināšanās, kas bija sākumā.

Sonia  Nu a ko ta man domāt?
Bija gadījies, ka aiz neuzmanības (nepapētīju uzmanīgi anketas datus) biju iemīlējusies... diemžēl, precētā vīrietī. Nekad apzināti (un neapzināti arī nē), nebiju vēlējusies iziet uz tādiem, apšaubāmiem, viegli izsakoties, kontaktiem, bet... kamēr nezināju, ka vīrietis ir precējies, biju ļāvusies jūtām (un bija par ko).
Piebremzēju ar jūtām, kad... vienā dienā tā mierīgi parunājos pati ar sevi. Nekad neesmu gribējusi jaukties precētu vīriešu dzīvēs un to arī neesmu darījusi.

Pirmā mīlestība gāja bojā autokatastrofā.

Nu tad ko, bet galvenais, par ko man domāt, nepateiksiet priekšā, cien. viedie?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu