Nez kādiem tad "varoņiem" tās meičās te atbild 100%?!

Pēc principa,jo smukāka bilde ,jo lielāka varbūtība saņemt atbildi pat uzvienkāršo Čau,ko dari kā iet ?

Droshs_Plecs  Resns, plikpaurains liliputs var rakstīt sievietei visskaistāko dzeju, perfektā valodā ar perfektu gramatiku un interpunkciju un viņa vēstule tiks ignorēta.

Tanī pat laikā seksīgs, maskulīns jāklis atrakstīs "Caw, ejam nogrūsties ;)" un viņa sāks flirtēt.

Tūdaliņi, protams, oliegs, jo savādāk 90% kavalieru te vajadzētu pakārties.

Adelante  Drošs Plecs- ne visas te ir apveltītas ar gaišreģes spējām, lai, lasot vēstuli, redzētu, ka rakstītājs ir "resns, plikpaurains liliputs".

P.s. plikpauri man patīk- mati nekrīt ārā un nemētājās 😀
apaļie parasti ir omulīgāki 😄
liliputi mazāk vietas aizņem, ir arī citas priekšrocības ☺

Droshs_Plecs  Adelanta, tā ir racionalizācija. Tu to zini, es to zinu, mēs visi to zinām. Es runāju par cilvēkiem ar foto.

Tinga  Atbildu tiem, kas ir manu interešu lokā...vīrieša izskats man ir mazsvarīgs...eju arī uz aklajiem randiņiem...

Laimnese  Iedvesmojos ...no Pillerinas...
Es ceru, ka kādreiz man drāznieks būs, kas ieraugot mani smaidīgs kļūs☺
Es ceru, ka kādreiz man drāznieks būs un ielecot gultā mums bauda būs!😄

runcs51  Jā,palasot vienas otras komentārus un minējumus,forši uzjautrinājos un pārliecinājos,ka uzpūtīgām lielpilsētas mauķelēm prāta spējas pārsniedz cerēto-tās izrādās vēl zemākas,nekā biju iedomājies...ja,un netaisos nekam neko pierādīt vai atspēkot...

raina1970  Tēma sena kā pasaule, vai ne?--jāsaka, ka tiešām ir vēstules, uz kurām atbildēt- neceļas rokas, prāts nenesas..u.t.t.... kad ir skaidrs, ka cilvēka,m īsti nav ko darīt , nav aktuāli nedz iepazīties , nedz esam uz viena viļņa, nedz vel kāds kopsaucējs sanāktu... tas ir- gan gadu starpība, gan rakstības stils, gan piedāvājumi- no tieša jautājuma- sekss būs?, līdz stāstiem no sērijas- misters x brīnumzemē....reizēm sarakste iesākas it kā no nekā- čau, čau... kā iet... un pamazām tas apaug ar gana interesantiem mesidžiem.... Par tēmu- ar smaidu vai bez- abet visu vecumu kungiem derēja atcerēties, ka sieviete un virietis domā mazliet atškirīgi... ja sieviete uzrakstītu vīrietim- seksu gribi? un piedevam aizsūtītu pikantu plikbildi- skaidrs, atsaucība pārsvara gadījumu būtu 200%, ja virietis to pašu izmēgina- tad pozzitīvs rezultats ir visai maz sagaidams. Mazliet vispārinot- kungi varētu piedomāt par to, ka patiesa interese un uzaicinājums- kaut uz pastaigu- ar izdomu un humoru pasniegts , drīzak varētu beigties patīkamā gaisotnē - tet-a-tet, nekā blieziens kā ar bomi pa pieri-- seksu gribi..

Droshs_Plecs  runcis51, ja viņas būtu mauķeles, tad jau gulētu ar Tevi, vai tad ne?

mauka ir lēta, neizvēlīga sieviete ar zemiem standartiem, kam ir daudz partneru.

raina1970  Kā reiz vīrieši ir lielāki vizuāliķi( tb- bilžu skatītāji un izvelē vadās pēc tām), nekā sievietes.. Ta nu māte daba ir lēmusi..

nedolce_negabana  Dažs labs vīr.dz. pārstāvis nav iedomājies, ka prostitūcija pastāv tādēļ, ka ir pieprasījums- pēc lētām, neizvēlīgām sievietēm:D Ja neviens vīrietis viņas nepirktu, tad taču tā senākā profesija būtu dabiski iznīkusi...

raina1970  Neviens parspilejums nebūs īsti patiess, - ne vīrieša, ne sievietes sacītajā.. Tomēr zināma taisnība būs gan- ka tas izskats ne vienmēr nospēlēs galveno lomu sievietes izvēlē. Kā jau teicu- sieviete domā mazliet citādi.. nekā vīrietis..Tā kā tā nebūs īsti pasaciņa- par to, ka- galvenais , lai cilvēks labs.. Protams, kā vīrietim , tā sievietei būs kāds vizuālais izskats, kas piesaistīs vairak kā citi, vai otrādi- kas neuzrunās vispār.. Tas ir normāli.

valmierietis333  23:48,
- nav ne jausmas kas tie par večiem ,kas vienmēr vērtē pēc izskata !

Man primārais ir pārliecināties vai viņai ir smadzeņu pods un vai tur nesvilpo vējš , lai saruna raisās brīvi un atraisīti ,lai ir par ko parunāt !

Nav nekāda labuma no pašas skaistākās bārbijas - tāds manekens vien ir , ja bēniņos izņemot baložus , nekā cita nav !

Kad uzbudina sievietes prāts ,tad arī var vērtēt viņas izskatu , uzvedību ,manieri un par kaut ko vairāk domāt - par nākotnes iespējām!

Manā priekšā kaila gulēt ar izplestām kājām var kaut visskaistākā sieviete , bet tas nenozīmē ,ka lēkšu viņu apseglot , vispirms viņai būs jāpierāda savas spējas matemātisku uzdevumu risināšanā , beigās no galvas būs jānosauc visas fizikas formulas , un kad būšu pārliecinājies , ka partnere ar fiziku ir iepazinusies , tik tad ,ja vēl abiem ir iekāre - var mesties virsū fiziku praksē pielietot !

eksim_braalis  0:29

Manā priekšā kaila gulēt ar izplestām kājām var kaut visskaistākā sieviete , bet tas nenozīmē ,ka
lēkšu viņu apseglot , vispirms viņai būs jāpierāda savas spējas matemātisku uzdevumu risināšanā , beigās no galvas būs jānosauc visas fizikas formulas , un kad būšu pārliecinājies , ka partnere ar fiziku ir iepazinusies , tik tad ,ja vēl abiem ir iekāre - var mesties virsū fiziku praksē pielietot

No šī ieraksta jāsaprot, ka tev sekss nebūs vēl tuvākos gadus trīsdesmit vismaz...

runcs51  Palasīju komentus,sadomāju drusciņ pakomentēt vēl.....Nu pirmkārt-par lauķiem citus parasti saukā tādas,kas pašas lielākoties nākušas no dziļiem laukiem ,nokļuvušas lielpilsētā un iedomājušās sevi par īstām metropoles dāmām,lai arī būtībā no tā visa nav ne smakas-forma gan spožāka,bet saturs palicis tas pats-tikai nedaudz iesmacis.Otrkārt-´´drošajam plecam´´-mauķeles var būt lētas un dārgas-atšķirība tikai cenā,bet saturs viens un tas pats.Un beidzot-attiecībā uz pieprasījumu-dažreiz tiešām izdevīgāk ir to seksu nopirkt,nekā noņemties ar ´´kadrēšanu´´un tērēt laiku,kura jau tā katastrofiski pietrūkst....

Astronaute  Kad man vajadzēja iepazīties, atbildēju uz visām vēstulēm. Jaunākiem un precētiem uzreiz pateicu, ka neder. Uz tiešu plika seksa piedāvājumu - ka sākumā tomēr vajadzētu paskatīties, kas Tu tāds esi. Pārējiem kaut ko - atbildes atšķīrās atkarībā no "kandidāta" anketas, laika, ko varēju tērēt utt. Bieži sanāca normāla sarakste, saruna. Domāju, ka vīrieši arī ir paguruši pētīt anketas un katria rakstīt kaut ko citu. Kad saņem atbildi, tad arī iedziļinās. Nu ja - atcerējos vēl to spāni ar vismaz 3 nikiem - tam piedāvāju sagatavot EXCEL tabulu ar atšuvušajām, lai nepiesārņo apstkastes un vēl man kaut kā nepatika tie "augstās dzejas"meistari un erotisko pastāstiņiu apkārtrakstu autori.
Ko gribu teikt - lai kaut ko atrastu vajag rakt!!!!!!!!!!

AivarsN  Ar to prostitūciju nav tik vienkārši. Tur darbojas tie paši likumi,kā jeb kurā veikalā. Lētās ikdienas preces tiek iegādātas uzreiz,un jo tuvāk lietošanas termiņa beigas,jo lētāk. Protams,ja to gaļas gabaliņu uzprišina un pieliek citu datumu,vēl var aiziet pat pēc termiņa izbeigšanās. Ar luksusa precēm tiek izdomāti dažādi triki. Cena var ļoti būtiski atšķirties,atkarībā no iegādes vietas prestiža. Taču ne katrs var atļauties uzreiz nopirkt jaunu automašīnu. Te nu ir daudz izvēles iespēju. Var ņemt vienkāršāku un stipri lietotu modeli,vai vispār saķīlēt no šrota,var ņemt arī jaunu līzingā. Taču gadiem maksājot līzinga procentus un vēl visas pārējās uzturēšanas izmaksas,salasās astronomiskas summas. Tāpēc arī tik populāra kļuvusi auto noma. Par konkrētu summu pajaunu autiņu pabrauc cik patīk un noliec turpat,nākamajam.

Epifanija  tiešām nesaprotu, kamdēļ vīriešiem ir jātērē tik ļoti savs dārgais laiks un nervi, ja var nopirkt gumijas lelli, priekš kam jums sievieti, ja neko no viņām nesaprotiet, lellei vismaz līdz instrukcija būs un ieskats, kā lietot, nu nespējat kontaktus sabīdīt ar dzīvu cilvēku - sievieti, tad ir jādzīvo vienam, ne jāzākājas pa forumiem...

Araabs  Nesaprotu,kāpēc visnotaļ cienījamas sievietes ar nelielām nimfomāniskām nosliecēm ,tiek jauktas ar parastām mauķelēm:((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu