Bēdu manu lielu bēdu ...

Mēģinot šeit iepazīties ar man atbilstoša vecuma pusmūža vīriešiem,sākas bēdu ieleja.Sarakste.Viņam praktiski tukša anketa.Palūdzu foto.Sākas taisnošanās,ka datorā nav neviena foto,līdz tam,ka neprot rīkoties ar datoru.Viņš palūdz telefona numuru.Iedodu.Viņš aizlaižas lapās ar manu numuru.Kad kādam pēc kāda laiciņa pasaku,ka man garas un ilgas sarakstes neinteresē.tad sākas taisnošanās ar aizņemtību.10 darbiem utt.Tā varētu ilgi turpināt...Stāsts ir par to,ka līdz randiņam man te neizdodas tikt.Par ķertajiem un trakajiem šajā tēmā nerunāšu.Kas ar jums notiek,pusmūža kungi(it kā normālie)?Ak,laimīgie divdesmitgadnieki...

VecmeitaARrunci  Man nepatiik ne garas sarakstes,ne garas telefona sarunas.Es gribu cilveeku redzeet peec iespeejas aatraak,lai vins redz mani un es vinu.Ir,ir,nav nav un es eju uz citaam trepeem speeleties.Esmu maksimaaliste un man vajag visu uz reizi.
Te ir tiesaam jauki viiriesi,tikai to fiilingu ar kuru katru nedabuusi:)))))

VAZ07  Es domaju ka ja tada vecuma virietis ir brivs ,tatad vinam ir negativa pieredze ar nopietnam attiecibam ! Nerautos uz ko tadu ! Vienkarsak ir satikties ranndinos,bez atbildibas uznemsanas!
ja sajustu spiedienu ,laistoss! pa tieso cauri neiess! Bet nesaku ka nav iespejams veidot nopietnas attiecibas,bet tam jabut ka spelei bez konkreta merka!

derevnja10  Tikai neņem ļaunā, bet labāk skābs piens ledus skapī, nekā govs ķēķī. Kas man saka priekšā, ka ne es viens tā domāju.

kunnilingus_trakus  Nenosmaidīties par attapīgo, perfekto un citādi vienīgo iekārojamo personu "oho" džungļos un visā pasaulē, kā arī par dažām komentētājām. ....visi cilvēki kā cilvēki, tikai es viena tāda perfekta....
Tiešām aizraujoša lasāmviela!

Spoguliitis  Nekas iipash nenotiek. Jaanozheelo nav. Katram sava izveele.

Gintauts  Lepns par sevi. Vienreiz dots numbers uz kuru nekavējoties tika zvanīts. :)

HediGerda  Pusmūža vīrietim šeit nekas cits kā sexs neinteresē... tas jau visu ir pieredzējis, sajutis un attiecību kulmināciju baudījis... varbūt nevajag iespringt uz to, bet mēģināt saprast pašai sevi, ko gribi Tu pati. Es, piemēram, zinu ko gribu, tāpēc uz to visu tā neiespringstu.

vezuvs  Tie, kas kaut ko nopietni grib atrast attiecību veidošanai:
1) Nekad neaizbildināsies ar nemācēšanu nosūtīt foto, jo tie ir meli,
2) Negribēs gari sarakstīties, bet tā vietā uzreiz piedāvās satikties, jo tikai tā var saprast, kas ir kas un vai ir vispār nozīmē tērēt vienam uz otru laiku,
3) Arī sieviete, kura tiešām grib iepzīties nevis tikai te выпендриваться, atradīs laiku un aizies uz to randiņu pat, ja liksies, ka nav vērts. Uz 17 būs gājusi veltīgi, bet 18., iespējams, trāpīs desmitniekā (cipari no "zila gaisa").
Un beidziet čīkstēt par to, ka neizmaksāja kafiju. Jāiet ar domu, ka pati maksāsi. 10 minūtes papļāpāsi, kamēr savu kafiju izdzersi, sapratīsi, ka nav tavs, pateiksietie viens otram par veltīto laiku, novēlēsiet izdošanos un - uz redzi! Viss. Kur problēma?

bika  Bēdu liku zem akmeņa, lai strutiņis pāri tek!
Pāri gāju dziedādama, lai skan tālu zilie sili!

Labrador  Varbuut tas cilveeks preceets !? Bet kaa zinaams , sievietes Latvijaa dod priekshroku attieciibaas ar preceetajiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu