Jautājums šoreiz skarbiem Lv večiem,kuri zin sev cenu!

Ar kāda tipa sievietēm,jūs pārtraucat ne tikai saraksti,bet pat tikšanos?
Vai arī kādām jūs neatbildāt.

mis_parkere  Prasi padomu ,jo pats netiec galā? :D

miers2  atbildēt var visām - nav smuki sievieti apvainot par to, kā viņa izskatās vai cik gara piekabe

krumuzagis  lai dara visu, kas šai pasaulē liek domāt ka esi saimaitāta, bet tikai lai Dieva dēļ nesaka: "Ir te mājā vīrietis?"

kokto  Skarbie veči var vēsi atbildēt un pat aiziet uz randiņu ar tādu kura liksies viņiem neinteresanta . Vismaz vienu reizi :)))

EsparTevi  Ar visām ir jātiekas, ja ceļi krustojas, iespējams atrodas tā, pēc kuras, citas sarakstes vairs nebūs vajadzīgas.

Labrador  Isti viiri karo Donbasaa. Isti viiri tur nepaartraukti shauj , paartrauc , tikai , kad paarlaadee. Iisti viiri ,kad tiek ievainoti un tiem lauka hospitalii amputee kaaju , smejas un staasta rupjas anekdotes. Kaa izteicaas viens no taadiem viiriem - nekas viirieti taa nebojaa , kaa alkohols , shorti un sievietes. Taapeec iisti viiri nekad nevalkaas tizlus pljuutenjshortus un crocs zandales.

Droshs_Plecs  Tie, kas karo Donbasā ir dauņi pēdējie, jo kamēr veci bagāti veči bīda savu ģeopolitiku un ietekmes zonas, šie kā absolūtie planktona IQ mudaki, mirst šo veco miljardieru vārdā, klausoties patosu par patriotismu un tēvzemi. Tikmēr oligarhi un Putins ierēc un sūta tālāk savus "bandiniekus", tīro gaļu.

Es cienu līderus, kas pirmajos rankos ar savu armiju iet karā pretim lodēm, nevis no pils torņiem stāsta, kuriem būs kur iet un kur mirt. Paši sēž pārticībā un baudā, kāmēr citi mirst viņu vārdos. Tādi ir pelnījuši to pašu likteni, ko Kadafi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu