Cik reālas ir ilgstošas attiecības starp diviem indivīdiem?

Lai arī kā Latvijas sabiedrība būtu stereotipu nomākta, šķiras arī tie, kur attiecībās vīrietis ir apgādnieks, bet sieviete - pavarda kurinātāja. Un pieredzē nav mazums tādu, kas krāpušas/-ši savas otrās pusītes, bet nav uzdrošinājušās tām atzīties par šiem sānsoļiem. Tad kas ir bijis reāls starp šiem indivīdiem?

Droshs_Plecs  5-7 gadi apmēram.

Felde  Virietim jabut tik gudrsm,specigam,naudigam,lai sieviete veretu blakus justies drosi,brivi,sieviskigi.... Un ne otradak! Jo,ja sieviete naudiga,stipra,dominejosa-virietis jutisies vajs,nevarigs.... Man,piemeram tads nnunna nav vajadzigs,kuram deguntins janoslauka,un apenites japerk un jamaina! Tad 200%-labak vienai,smaidigai,laimigai!

krumuzagis  kā māk abi domāt, ja viens grib pār otru dominēt nebūs ilgas attiecības

Ziids  cien, studentei- es esmu ciniskāka par cinisku, bet vienmēr atbildu par saviem vārdiem un darbiem, šajā gadījumā par komentāru.. sīkāk nekomentēšu, bet mēdz būt tā, pat ja Tev to nekad neizjust.. arī mana 18 gadus ilgā laulībā bija tieši tas pats, un , neskrien blenzt manā anketā, man nepatīk sievietes ...:D

rihtigais  Ja cilvēki ir apdedzinājušies pirmajās attiecībās un beidzot grib mieru un harmoniju, tad otrās laulības var būt arī pēdējās. Protams jāiemācās cieņa, tolerance un neuzskatīt sevi par gudrāko, čaklāko un labāko.

KOMPETE  Attiecibu ilgums un veiksmīgums ir tieši proporcionāls veselā saprāta daudzumam smadzenēs.

jasona  Ir,ir tādi kā mēs-Jau 18 gadi kopā,bez kādām laulībām,papīriem,bērni visi kopēji,sānsoļu-nav.
Gadās pakašķēties,bet ne jau tik,ka dalīt mantu un izvākties.
Nezinu,ko visi,citi grib tikai laimi,naudu,slavu...meklēt arvien labāku?

burleska  Mīļā Jasona, ko Tu dari šeit? :) Pēc profila īsti nevar saprast, bet vai tomēr kādu nemeklē?

Karriba  Viss sākotnēji ir bijis reāls. Ar laiku vnk mainās vērtības un dzīves uztvere.
P.s. Lasu daudzas tēmas, komentārus un domāju - vai tiešām visi tik aprobežoti, tupi? Dzīvē taču patiesībā viss ir tik vienkārši. Jādzīvo sev, ne kādam citam. Upurus nest - priekškam? Kādam dievam gribat atskaitīties vai karmu notīrīt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu