No kā jums sievietes ir tik ļoti bail?

Viena no vis biežāk dzirdētajām īpašībām, ko sievietes vēlās, no vīrieš, ir drošības sajūta, vis dažādākajās nozīmēs.

Kas jūs tā apdraud, ka tā baidāties un vajag, kas sniedz drošību?

AivarsN  Ja vien Latvijas vīriešu ienākumi augtu tik pat strauji,kā zelteņu tieksme pēc drošības,tad visi dzīvotu kopā ilgi un laimīgi,tikai tāds Oho nemaz nevarētu pastāvēt. Dzīve bez Oho būtu pārāk drūma,tāpēc labāk lai paliek kā ir.😃

bika  N Aivaram.

Paņem mīksto spilventiņu, varbūt kādu pasakgrāmatiņu.
Un ej gulēt.
Āmen.
Cik tiem vīriešiem ir grūta dzīve:(
apraudos
Viņi ir tik neaizsargāti , maziņi un trausli -------

MrJones  Sievietes droshiibu redz pastaaviigos (augstaakos virs videejaa) ienaakumos, prasiibaas izvirziitaa komforta nodroshinaashanai,,,....Viss......sievietei ir DROSHIIBA!! Nekaads samurajs muusdienaas nav vajadziigs....!

druskupagrozishos  22.32 Ir pārsteidzoša šī prasme selektīvi izlasit tikai to, ko grib izlasīt. Nu nav galvenais vīrieša ienākumi, lai sieviete justos droši. Varbūt tā ir konsekventa vēlme atrast attaisnojumu nespējai uzņemties atbildību?

Gojko  Druskupārsteigšos.

nedolce_negabana  Baidos, ka autors nav vienīgais katastrofāli neizglītotais vīrietis, tas ir tiešām baisi, ka tādi cilvēki ir starp mums, staigā pa ielām, VIS dažādākajos veidolos :D /OMG/

Droshs_Plecs  Tā ir tukša muldēšana. Sievietes ielaidīsies ar nedrošiem krimināliem baņģugāniem, kas viņas sit, štaukā un krāpj, ja viņi būs seksuāli pievilcīgi. Neklausieties, ko hārpijas runā, skatieties, ko viņas dara.

EsparTevi  Pareizā drošība sievietei ir tad, kad tā ielaidusies ar augstāk minētajiem subjektiem ir palikusi viena, nākamais vīrietis samaksā iepriekšējā rēķinus un aizpilda tā radīto emocionālo tukšumu. Vairs neuzko nepretendē un samierinās ar viņas sūdīgo pieredzi, kā visdārgāko balvu! :)

solvitas  EsparTevi, tu taču pats arī nedzīvo kopā ar saviem bērniem, tātad tu pats esi tāds subjekts, kurš to dzīvi ir jau kādai sabojājis, bet tagad meklē nodrošinātu sievieti pie kuras piemesties un esi gatavs fanot par viņu, nēsāt uz rokām lai tik viņa rēķinus neliek tev maksāt, jo naudas jau tev nav.

Epifanija  es p[iemēram baidos no sikiem riebigiem insektiem, kuri meklē sev siltas vietiņas un nahaļavu padzivot, prusaki vispār ir pats lielākais bieds un vairojās viņi arī reaktīvos ātrumos, vēee... nedod Dievs tādi uzrodas un izbojā visu pasākumu!

solvitas  Epifanija, bet tu jau dari visu lai viņi taisni uz Tevi mestos. Cik reiz jau lasīts kā Tu apgalvo, ka nauda jau Tev neko nenozīmējot, ka tik cilvēks labs un tas tādiem siltas vietiņas meklētājiem ļoti patīk. No manis viņi bēg, jo es uzreiz deklarēju, ka jābūt bagātam un dāsnam. Lietas jau pašā sākumā ir jāieliek pareizajās sliedēs, jo tas ir naivi domāt, ka tāds pieņemtais nabadziņš reiz kļūs bagāts un dāsns. Pat ja tiks pie naudas, turpinās knauzerēties.

aquaserpente  Es baidos no t.s. kartupeļu maisiem, jeb barojamiem bullīšiem, kuri paši neko nespēj, nevar un negrib darīt, vien atrast māti-barotāju. No tādu uzmācības nav pasargāta neviena. Baidos no ceļojošajām balvām, kuri uz sitiena gatavi sakrāmēt čumodānus un pārcelties dzīvot pie nākamās sievietes, lai pie pirmās iespējas atkal aizceļotu pie nākošās, ja esošā uzdrošinās apdraudēt viņa komfortu. Kas vajadzīgs sievietei, viņiem dziļi pie perifērijas, jo uzskata sevi par baigo likteņa dāvanu tāpēc vien, ka bikses kājās. Es, sliktā tāda, tādus sūtu uzreiz ar kājām uz Cīrihi. Bet visvairāk man, un daudzām citām alerģiju uzsit tie neizglītotie nabadziņi bez iespējām un prasmēm nopelnīt, kuriem pauri aizsisti ar visādām glupībām, ko uzskata par vienīgo patiesību, analizēt, domāt un izdarīt secinājumus neprot, bet uzskata sevi par tādiem Guru visās jomās, ka izglītotās citplanētietes nav cienīgas ar tādiem pat sasveicināties.

av2  Palasot te....nu bisskki jua ir te daamam naids. Vienkaarssi naids :( Secinu, ka vienkaarssi daudzaam ir bail no.....viiriessiem, kaa taadiem. Jo savos 45+ ir daudzmaz iekaartojussaas savaa dziivee, un bail, ka var naakties padalities. Da kaut ar savu laiku , un briiviibu.
Pasargi ,likteni, no taadaam.

Epifanija  solvitas kuram tad nepatīk saulītē pagozēties, kamēr baudāmā iedeguma vietā nesaņem apdegumus? viss ar mēru... :))

AivarsN  Tās īpaši gudrās un smalkās dāmas savā dzīvē ir paspējušas iegūt visu iespējamo,lai vismaz normālie vīrieši turētos no viņām drošā attālumā. Jo vai tad ir vēl palicis kāds iemesls,kāpēc viņām vispār vajadzīgs vīrietis,neskaitot seksu? Drošības sajūta taču tāpat jau ir pārpārēm.

Droshs_Plecs  06:14 EsparTev, lol, Tev taisnība, tipiska situācija. Dabū bēbi no seksīga alfa tēviņa, kuram uzspļaut ģimenei un tad atrod lūzeri, kas gatavs uzturēt gan māti, gan bērnu. Un tādi lūzeri atrodas, jo mūsdienās ir ļoti daudz izmisušu vīriešu, kas gatavi ciest apkaunojumu un audzināt cita vīrieša mazos kverplīšus. Tāpēc vienmēr ir jābūt tam alfa appisējam un nekad nevajag par daudz investēt attiecībās un sievietēs. Tādā veidā tu nebūsi tas, kas aplaužas, atstāj to lomu kādam citam losim.

08:27 Solvita, nu ja, viņš sievieti izmantojis, kamēr tā bija jauna, sataisījis bēbjus un tagad kāds cits losītis par tiem parūpēsies. Normāla stratēģija :D

10:00 av2, sievietēm nav "bail no vīriešiem". Viņām vienkārši ir ultra augsti standarti un vidējais aritmētiskais neapmierina, grib akciju sabiedrības direktoru, bet šiem jau ir 25 gadīgas šļuhas pie sāniem un vecās, apbērnotās menopauzietes ar celulīta pakaļu un nošļukušiem pupiem nafig nav vajadzīgas.

Kurts69  sievietes vēlas dzīvot ar cilvēku uz kuru var paļauties, kurš viņas mīlēs un būs blakus. Un to pašu grib vīrieši. Dažādi nosacījumi, kas tiek izvirzīti potenciālajiem kopdzīves kandidātiem pamatā rodas dēļ tā, ka nespējot ilgstoši atrast partneri, kas sniegs iepriekš minēto, cilvēki mēģina to kompensēt ar surogāt laimi, ko varētu sniegt dažādas materiālas vērtības, liels seksuālo partneru skaits, pārspīlēts karjerisms, alkoholisms vai kas cits.
Bailes no vientulības ir mums iešūtas dziļi zemapziņā. Var arī teikt, ka šīs bailes ir instinktīvas, jo lai vai kā, bet cilvēks ir bara dzīvnieks un no tā nekur neaizmukt.

solvitas  Drošais_plecs, tas EsparTevi ir tava nākotne. Tas kā reiz ir gadījums, kur pa rokām gājis vīrietis gadiem baudījis sieviešu uzmanību, pametis ģimeni un bērnus, arī ar karjeru nav aizrāvies, tagad meklē kādu bagātu bezbērnu kundzīti, kur piemesties. Jo jaunajām viņš tāds pa lietots un bez naudas nav interesants un pat celulīta tantēm neinteresē tāds uzturams exmačo. Izvēle vīrietim ir tikai tad, ja viņam ir daudz naudas. Ja naudas nav esi nelikvīds. Varbūt 29 gados vēl var priecēt sievietes 40+ ar romantiskām dēkām, bet vēlāk arī tam tu vairs nebūsi interesants. Tas EsparTevi jau arī sākotnējās anketas prasības par materiāli nodrošinātu sievieti ir nomainījis uz romantiku :) Tā kā beidz te lekties un mācies no pieredzējušiem bukiem.

slieks  Tās ir bailes kādu rītu pamosties pie sasistas siles... emocionāli, garīgi, fiziski, materiāli. Kamēr tas nav piedzīvots, baiļu nav. Dzīves pieredze...

DanaL  Palasot solvitasas viedokļus, nebrīnos, ka pretī pilns ar drošiempleciem, labradoriem un cita veida planktonu, kuriem tādas solvitasas pāri gājušas strīpām vien. Tāds tādu atrod, jeb kur auni, tur cirpējas.
Bet tā jau jūsu problēma, ja redz tikai to ārējo blondumu. Tas un pārējais mākslīgais skaistums prasa diezgan pamatīgu ieguldījumu. Mīļie drošiepleci un tmldzgie, nu nevar visu gribēt. Izkāpiet taču beidzot no pamperiem un sākat domāt ar augšējo galvu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu