Ko vajag vīrietim?

Lasu šeit un brīnos – visi nabadziņi, jauku sieviešu nav, visas alkst tikai viņu naudas (kuras viņiem, iespējams, nav). Bet ko gan jums, vīrieši, īsti vajag? Ko gribat atrast?

Es pelnu sev pati, man vīrieša naudu nevajag un vīrieša īpašumus ne tik (pašai ir viss nepieciešamais), par saviem ceļojumiem, izklaidēm un visu pārējo maksāju pati. Man ir savi draugi un savi hobiji. Esmu komunikabla, draudzīga, jautra. Iepazīstos viegli, problēmu ar to nav. Bērnu audzinu uz pusēm ar bijušo vīru, tāpēc man ir pietiekoši daudz laika, ko veltīt vīrietim. Bet.... Visi vīrieši noplaukst.. Tāda sajūta, ka viņi no kaut kā nobīstas.

Protams, es nevaru sevi iedomāties kopā ar kādu, kurš nerūpējas par sevi, kuram ir liekais svars, kurš vienmēr ir neapmierināts un kurš nav brīvs. Manuprāt, tās nav nereāli augstas prasības. Es gribu vienkārši kopā ar kādu jēdzīgi dalīt savu brīvo laiku – kaut vai uz kino aiziet vai vakaros kopīgi vīnu nobaudīt un aprunāties. Bet kompānijas nav..

Vienīgie, kuri nenoplaukst un ar kuriem kopā var jēdzīgi pavadīt laiku, ir ārzemnieki, bet es vēl ceru satikt kādu vietējo. Tāpēc tiešām gribu zināt – kur problēma? Ko latviešu vīrieši īsti grib no sievietes???

grieta_85  smags gadījums tu esi /gara acīm uzbur hiacintes burkā un kombulienes krustojumu/
a kurai bērna tēvu no rokām izrāvi? paskaties, varbūt tur kā labā sēņu vietā vērts aiziet pazagt vēl. varbūt vēl šodien grozās kādi forši džeki tai apkārt.

Droshs_Plecs  Vajag tievu, jaunu, skaistu sievieti, kas ir mīļa un uzticīga.

Nekas cits neinteresē.

Nauda ir.

Droshs_Plecs  Ā, aizmirsu piebilst, ja viņai ir bērni, viņa ir atkritums un man nafig nav vajadzīga.
Īsam kniebienam ok, bet ne attiecībām.

ISA  grieta, kombuliene autore nebūs. no Veneras noliduses ar Zvezdopļotu uz mūsu ohujenno sūdīgās planētas, brīnās par iezemiešiem.
Jā, tādi mēs te pigmeji.

ISA  KO LATVIJAS VĪRIEŠIEM VAJAG?
Nav tādas kategorijas vispārināti, ir indivīdi ar saviem tarakāniem un prasībam, kuriem vai nu nederi tu, vai viņi neder tev. Jem bloku rokā un pie mc2 viņus arī intervē, tad pie skaja, tad pie maximas.

Deavids  Vīrietim vajag,
1. atbildētu uz vēstulēm, ko tu nedari
2. iet uz randuņu ko arī tu nedari, jo neatbildi uz vēstulēm,

Tālāk skaitīt nav vērts jo iemesls tas pats.

riks086  Varat nepūlēties ar atbildēm - tās nevienu neinteresē. Kārtējais feikais stāstiņš no portāla "troļļu fabrikas". Anketā rakstīts "iepazīties nevēlas", bet jautājumā "es "...vēl ceru satikt kādu vietējo".

KOMPETE  404 nummurs mūsu psihopātu drošo plecu novertēja kā ideālu, tapēc novēlēsim viņai tādu pat gudru izvēli turpmāk.

Epifanija  nu protams, ka viņi vēlas, lai viņus novērtē, nesalīdzina ar ārzemniekiem, ja tev ir tāda pieredze, lai tu viņā, šķiet jāraksta vienskaitlī, redzētu, ko vairāk, kā naudas maku, priecātos esot kopā, radītu ar savu personību gaisotni, kurā atgriezties vēl un vēl... neapniktu, bet uzturētu dzirksteli! Kaut kā tā īsumā...

vai17  brīnos,ka neesi pamanījusi mani-gluži vai spogulī skatos:):):)

Droshs_Plecs  4004, 19:46, stāv jau arī un šobrīd esmu attiecībās ar tādu.

AivarsN  Rietumvalstu sievietes latiņu tura vēl augstāk,tāpēc turienes vīriešiem nekas cits neatliek,kā mest skatus uz degradētās rietumu kultūras mazāk skartajām austrumniecēm.
Vīrietim nevajag daudz,noteikti neko lieku. Lai sieviete vienkārši izturas kā sieviete un netraucē vīrietim pildīt savu vīrieša misiju. Neuzvedieties kā lielceļa laupītāji un jau pirmajā randiņā nepieprasiet uzrādīt maciņu! Jo sievišķīgākas un neaizsargātākas izliksieties vīrieša acīs,jo ātrāk un ar prieku viņš pats jums savu maciņu atdos un priecīgs un iedvesmots dosies jaunu mamutu medīt. Ja sievietei ir nauda,draugi,bobiji un vispār dzīve piepildīta,tad negaidiet vīrieti,jo viņam jūsu dzīvē vienkārši nav vietas. Vai tad tas ir tik daudz prasīts? Bet mūsdienu emancipētās sievietes uz vīriešiem paradušas skatīties no augšas,liekot noprast,ka vīrietis viņai visu mūžu būs parādā jau par to vien,ka viņam žēlsirdīgi atļauts augstdzimušajai dāmai blakus atrasties un būs jāuzvedās kā labi audzinātam šķirnes sunim,ar kuru nebūs kauns iziet augstākajā sabiedrībā. Ko tad brīnīties,ja vīrietis apmierinājis savas dabiskās vajadzības,tūlīt ņem pār pleciem kājas?

borzomi  Tavam vīrietim vajadzēs Tevi...ar vai bez tarakāniem galvā,viss.Pacietību!

rokons  Iespējams, ka autore ar savi gandrīz pilnību vīriešus vienkārši nomāc

derevnja10  Vīrietim vajag sievieti. Ne vairāk, ne mazāk. Tik skatīties vajag savās aprindās, citādi nekas labs nav sagaidāms.

grieta_85  20:46, varbūt gribēji kādai iekost, bet īstenībā patiesību nodziedāji!( arī sieviets patiesībā vēlas sev līdzīgos, nevis no citām orbītām. mājās vēlās justies komfortabli, kā ērtās čībās, nevis klidzināt špiļkās, krāsoties uz velna paraušanu, uzdoties par to, kas nav!
19:23 kura pieaugusi adekvāta sieviete atbildēs uz onanīmu mikimaušu dzejas rindām, vēl jo vairāk tāpēc, ka tādu netrūkst maigi izsakotis, kā arī pastāv pamatota aizdoma, ka dzejnieks atrodas civiltiesiskā nebrīvē. nu neatbildēs nekad. ne1. normāla. paaicini ar savu īsto seju. slabo? nomirsti, kā ir. jauku nakti.

borzomi  Reizēm jau vajag tās rišiņas,špilkas...un tā....tikai,lai atkal apliecinātos,ka mūsu(sieviešu) augumam tas viss piestāv..

derevnja10  20.59. Pie mums, uz doto mirkli. pastāv divas domāšanas. Vecā, padomju laika un jaunā, eiropeiskā. Abas viņas kopā neiet nekādi. Kura ir labāka, nemāku spriest. Ar to ir jārēķinās.
Nevienam iekost negribēju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu