Saderības horoskops.

Tikko izvillojāmies ar kolēģēm par horoskopa nozīmi saderībā. Es uzskatu, ka horsokopi ir muļķības un naudas izkrāpšana no vientiesīgiem ļautiņiem, bet kolēģes uzstāj, ka tam tomēr ir liela nozīme un ka arī es ar savu bijušo izšķīros tikai tāpēc, dvīnis un jaunava pēc horsopa galīgi nesader. Kā tur īsti ir ar tiem horoskopiem?

nedolce_negabana  Drusku jau taisnība ir, man zivij po žizņi nesader ar dvīņiem, turklāt ne tikai romantiskā plānā, arī ar radiniekiem, kolēģiem utt. Ar pārējām zīmēm neesmu tādas sakarības novērojusi.

janka42  Pilnīgi patreiz, horoskopi tas ir biznes!!
Ja kādam attiecībās kas nesanāk, tad tač vainīga nesaderība pēc horoskopa!!.
Horoskopā vienmēr atradīsies ATTAISNOJUMI cilvēka muļķīgajai rīcībai...tipa tā zvaigznes sakrita...

Mailija  Kaut kas ir tajos horoskopos,kaut kas nav,bet vismaz man personīgi ir sanācis ar tām zīmēm kas pēc horoskopa visvairāk neder un ar tām kas der vispār nekas nav sanācis!

av2  vissi to horoskOOpi ir pilniuigs blefs. Palasi 7 dazzaadus zzurnaalus,. un visi 7 horoskopi, kaa diena, pret nakti. Fantazeetaaji, ibj...;))
Bet es nesaku, ka mees, cilveeki, visu zinaam, vissu izprotam. Domaaju, ka pat tuvu tam neesam, jo esam reti stuulbi...ja taa padomaa.

DanaL  22:22
Precīzi. Es arī Zivis, un vienīgie, ar kuriem nevaru atrast kopīgu valodu, ir Dvīņi :D

lapukoks  Tā astroloģijas nozare kas pēta psiholoģisko saderību saucas sinastrijas. Ja ir šaubas vai neziņa nevajag villoties ar kolēģiem, atsūti savus un sava kandidāta dzimšanas datus privāti - bez kādas naudas izspiešanas par baltu velti varēsi pārliecināties - strādā tā metode vai nē...

Geisha  Es (Auns) nodzīvoju ar Vēzi 13 gadus. Vis tas ir muļķības. Sadzīvot var ar jebkuru cilvēku. Bet katram cilvēkam ir individuālā natālā karte. Tieši natālā karte ir svarīga nevis horoskopi. 12 planētas savā starpā komunicē ar dažādiem aspektiem. Piem. cilvēks ir pēc tradicionalā horoskopa Auns, bet Auna zvaigznājā Saule ir vienīgā planēta Aunā, ASC ir Jaunavā un lielākā daļa planētu ir Zemes zīmēs tad šis Auns nu nemaz nebūs karotājs, bet drīzāk grāmatvedis. Kolēģiem ir taisnība. Ej un mācies astroloģiju.

Bellatrixa  Tad esmu citāda zivs :D Pa manam, briesmīgākā priekš manis ir sava stihija un uguns zīmes, pie kam, pa gabalu no auniem un zivīm, lauvām, vēžiem, bet no skorpioniem vnk jābēg :)
Lūk, tādā mērā arī ticu horoskopu saderībai, precīzāk tam, kur būs totāla nesaderība. Pieredze tāda.

aquaserpente  Bellatrixa, pēc horoskopa sanāk, ka zivīm ar zivīm galīgi garām. Toties ideāli der vēži un skorpioni. Es lasīju, jo arī esmu zivis. Bet man dzīvē sanāk pilnīgi citādāk, ar dvīņiem labi saprotos, ar zivju zīmes cilvēkiem arī, vēži-stipri neitrāli, bet skorpionus, ar kuriem pēc horoskopiem būtu ideāli jāsaskan, man tuvumā labāk nelaist.

straume22  Cilvēka dzīves formulā ir piecu elementu sērijas, sekojošā secībā pēc svarīguma:
1.Dzimšanas gada elements.
2. Jūsu dzīvnieka zīmes elements.
3. Dzimšanas stundas elements.
4. Dzimšanas mēneša elements.
5. Dzimšanas vietas(valsts) elements.
No tā var spriest, ka nav pilnīgi nesaderīgu cilvēku pāru un ir perfekti izcili saderīgi:)

Epifanija  un ar ko sievietēm lauvām ir saderība? ieinteresēta.. vispār tajā jokā kaut kāda taisnība jau arī ir!:)

Vaukskis  Epifanija, ar Strēlnieku, Dvīni, vēl vienu Lauvu.

VILFORS  Cilvēku izdomāta māņticība.

VILFORS  Ja kas, es pēc horoskopa esmu krustnesis. :D

Ziids  22:22.... man Zivij bija vislabākais vīrs-Dvīnis.. bērns-dvīnis, tuvākie asinsradinieki-dvīņi, draudzene-dvīnis.. arī šobrīd , vislabāk saskan ar Dvīni-vīrieti, nezkāpēc...bet Vēzi (pēc horoskopa jāder)- patriecu pēc pāris randiņiem.. tāpēc horoskopiem neticu, ticu numeroloģijai. Tā salika visus punktiņus uz I.

antikrize  dzīvot jau var ar jebkuru, ja ļoti vajag, bet Mežāzim ar Vēzi...emocijas un atkal emocijas.../bet Mežāzim patīk strādāt/.

Geisha  Kad jūs vienreiz apjēgsiet, ka nav sliktu vai labu cilvēku? Viss ir harmonijā. Katram ir savi plusi un savi mīnusi. Un nevajag visus bāzt vienā maisā. Katrs cilvēks ir unikāls.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu