Kāpēc sievietes bēg no foršiem vīriešiem?

Kāpēc sievietes izdomā bēgt no foršiem vīriešiem, kas jums viņos pietrūkst vi nepatīk?
Kas nav tā kā vajag, ja jau viņš ir forš, bet vienalga, kaut kas nav tā kā avajag?

Pielikšu jautājumam solvitas citātu, viņa ir precīzi uzrakstījusi:
"Es arī parasti no plaukstu no foršu vīriešu redzesloka. It kā viss ir čalis super, gan sevi kopj, gan komunikabls, gan jautrs un atvērts, bet nu vot jūtu nav mans un maigi attālinos. Es jau vienreiz apprecējos ar jauku cilvēku, lai gan jutu, ka nav mans. Tāpat izšķīrāmies."

Piekrītu solvitas, sievietes tiešām tā dara, aiziet no forša vīrieša, bet kāpēc?
Kas ir vajadzīgs lai sieviete justu, ka vīrietis ir viņas?

coldlands  Ja pieslēgs pie baterejas, tad nekur nebēgs.

Paula6  Laikam autors uzskata sevi par foršu vīrieti un ir neizpratnē- kāpēc no viņa sievietes bēg? Kāds tad ir tas foršais vīrietis autora izpratnē..tā galvenokārt? Jo katrai sievietei ir sava "foršuma" sajūta...
To naudas esamību/neesamību nolieciet taču vienreiz malā...ne jau tas vīrietī ir svarīgākais.

Droshs_Plecs  Redam taisnība. Nekur sievietes nebēg, iet pie tā, kam augstāks statuss, garāks augums, lielāks daikts, skaistāks ģīmis un vairāk naudas. Ja tevi pameta, tātad - atrada kādu labāku. Viss pārējais ir tūdaliņa samierināšanās.

Epifanija  23:13 vai tas maz ir iespējams viss vienā?

kāpēc bēg, tāpēc, ka netic!

janka42  Sievietes nebēg no foršiem vīriešiem!
Bet ja bēg, tad viņai nevajag foršu vīrieti, vai vēl nav sapratusi, ka tas ir foršs vīrietis, bet ja nav sapratusi, tas norāda uz to, ka nav zināšanu un praktiskās pieredzes par to, kāds ir forša vīrietis.
Tāda dzīsies pakaļ mirāžai un savam iedomu tēlam, jo viņa parasti ir saskatījusies Tv šovus, seriālus un meklē kko līdzīgu...
...nu ko, lai jau meklē...a Tu labāk stāvi stingri uz zemes!

druskupagrozishos  Kāda augstprātība! Kas par iedomību! Ko nozīmē foršs? Ja bēg, tad jau nav foršs! Ja no Tevis bēg, tu NEESI foršs! Visticamāk iedomīgs patmīlis. No foršiem nebēg. Punkts.

Chris1986  Kā teicis VR, tad sievietes attiecībās meklē vispirms jau emocojas (principā vienalga - sliktas vai labas, ka tik stipras). Tā kā tam, kas viņai regulāri uzdauzīs fonāru, būs lielas priekšrocības

Droshs_Plecs  Epifānija, jā, protams, ka tas viss ir iespējams vienā cilvēkā, bet gandrīz vienmēr ir kāds labāks. Nu ok, Tev ir, teiksim, kādi 5 miljoni. It kā ir normāli priekš Latvijas, BET te parādās kāds kuram ir 20 miljoni un jahta. Un viss, viņa pārleks uz augstāku zaru. Un tad viņa atradīs kādu ar 100 miljoniem vai kādu miljardiera Johnson & Johnson akcionāru mantinieku, VISS, pārleks uz viņu, etc...tas nekad nebeidzās, kamēr neesi top zenītā.

23:30 precīzi pateica. Chris arī precīzi pateica. Sievietei vajag emocijas. Labas, sliktas, dažādas. Visvairāk sieviete ienīst garlaicību.

druskupagrozishos  Droshs Plecs, kur tu tādas sievietes dabū? ( Es par tām, kas lēkā no zara uz zaru pēc emocijām) nespēju nobrīnities

Droshs_Plecs  Manas ir lojālas, bet es neesmu naivs un zinu, ka viņa var aiziet jebkurā brīdī un es arī varu aiziet jebkurā brīdī.

Mailija  Kas nu kuram ir foršs!Var likties pats sev foršs vai kādai citai sievietei,bet vot tai konkrētai nē!Un ko nozīmē foršs?Nu apmēram to pašu ko normāls-it kā foršs,bet ne mans!Tātad foršs tik pat kā neko nenozīmē-vajag kaut ko vairāk kā vnk foršs cilvēks!

valmierietis333  Ar foršajiem sievietēm patīk sarunāties ,bet neko vairāk - dzīvē interesē tikai visādi brutālie un skarbie ,kas vēlāk pametīs ar bērnu ,pa starpai vēl iekaustīs utt!

Un kurš saka ,ka viņām tos foršos vajag , viņām vajag tik kaut kādu nenormālo ,kas nepārtraukti izklaidēs un neuzdos neparocīgus jautājumus - jautrību ,jautrību un neko vairāk!

av2  nu mekleejam vissi to, kurss speej likt..sirsninnai dauziities straujaak, no viena pieskaariena vien, no viena skatiena...:)

Cerinju_Peeteris  nesapratu jautaajumu .. no manis veel neviena nau aizmukusi :D es vnmr esmu bijis beigu ierosinaataajs .. proti :D es laikam neiederos kategorijaa “forši vīrieši” un taa septinjaam sievaam :D
proti forsjums_neforsjums laikam nebuus kategorija kas nosaka kopaa buusjanu un nebuusjanu ..

av2  Kurss ir tas, kas nosaka, kurss ir...forss? Sievietes ? Viirietis? Vai oHo ... aptauja ?
Daamas , nenemiet persomaali, bet 2/3 sieviessu meera viirieti tikai ar savaam meerauklaam vien, ka tik pikis turaas, ka tik biku smukaaks par meerkakki, un ka tikai visa atbildiiba par...savaariitajiem tuudiem ir vinnam, passai tikai jaasmaida, jaapuceejaas,jap****aas kartiigi , un jaamirksskina smukaas actinnas :) Hmm, a varbuut , ka nemaz tik slikti nav. Katrs zina savus pienaakumus vismaz. Zina?

LIGLA  Man ir pietiekoši daudz gadu ,lai jau būtu gana laba pieredze.Tāpēc ,mīļie vīrieši beidziet muļķot sevi un sievietes.Sieviete -NEKAD-nebēgs no forša vīrieša,tāpēc ka viņš ir foršs.Reizēm varu tikai pabrīnīties par vīriešu kosmisko vērtību,ko viņi par sevi domā.Es nevienu negribu konkrēti nosodīt.Taču ,es vienmēr esmu teikusi,ja es par sevi būtu tik labās domās,ka katrs mazpilsētas plencis-sen būtu princese.Reizēm Jums tikai šķiet ,ka esat supermeņi,paskatieties uz riņķi,ieskatieties spogulī un atbilde atnāks pati.

Labrador  Vīrietis var būt superlīgs visā , bet Dizlatvijas sievietei ar laiku bapniks. Kā arī postpadomju gēni - ja vīrietis nav iela un bidlo , tātad automātiski mīkstais. Latvijā daudzas sievietes uzskata - neesi sēdējis cietumā , tātad esi mīkstais , lupata.

AivarsN  Diez vai viņām patiesībā vajadzīga tā drošības sajūta,ko var sniegt tie foršie vīrieši. Piedzīvojumu kāre,ko var piedāvāt tikai visneprognozējamākais vīrietis,liek aizmirst par jeb kuru drošību. Tā pie sievietēm tiek nelabojami Donžuani,Minhauzeni un pat klaidoņi un dzērāji.

VAZ07  Tiesi tapec ka forsi !
Sieietei ju no dabas ieprogrammets ,rupeties ,uztraukties pardzivot , ciest saprata robezas !Tiklidz tas netiek nodrosinats dzive liekas parak garlaiciga vienmula ,pat draudzenei nav iemesla pasudzeties par saejo! Nakas begt ,lai dzivei atrastu jegu satiekot kadu nelieti!

Astronaute  Es aizbēgu. Bija foršs - izglītots, simpātisks, nodrošināts (darbs + iznomājams privātīpašums), optimistisks, dāsns, šķīries, bērni lieli. Vienkārši nobijos, ka nespēšu būt atbilstoša. Un izvēlējos citu. Pēc tam varbūt pat nožēloju, jo pēc tam uzzināju, ka viņam esot bijusi īstā. Un mēs abi nospriedām, ka gan sievietes gan vīrieši nobīstas no kaut kā laba, domā, ka to nav pelnījuši, ka nespēs noturēt, ka vilsies un labāk izvēlas kādu viduvējību.
Taču, kad vēlreiz satiku tādu pat foršu vīrieti - nenobijos un viss sanāca.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu