Meli.

Te ir melu jūra. Melo cik ir patiesais vecums, melo ka ir brīvi , šķīrušies, patiesībā ir precēti, melo, ka nav bērnu, patiesībā ir, melo ka ir augstākā izglītība, bet patiesībā citiem pat vidējā nav pabeigta, melo ka ir savs bizness, patiesībā alkaholiķis , kurš dzīvo no vecāku pensijas, melo, ka ir mašīna, patiesībā nav un tiesības ir nodzertas, ierakstīts svars, kas neatbilst patiesībai, tas ir daudz lielāks. Melo ka meklē draudzību, mīlestību brt patiesībā ir mētelīša virinātājs, kurš izsūta savas kājstarpes fotogrāfijas, sūta izskaitinātas, senas fotografijas, bet dzīvē , ja satiek jāmūk, zirgi baidās.///Tas par vīriešiem. Neko nevar noslēpt tāpat, priekškam tērēt laiku, dzīvot melos?

VecmeitaARrunci  Cepums Spogulim.Tas bija labs teiciens,veerts atcereeties:)

konu  ...to pašu varētu teikt arī par sievietēm!

AivarsN  Bitīt,tev latiņā caurums! Potenciālajiem līgavaiņiem nav norādīti minimālie ienākumi. Tāpēc arī raksta visi,kuri ar drebošām rokām spējīgi pa taustiņiem trāpīt.

Kurts69  priekš kam tik gari uzskaitīt to, ko te tāpat visi zina? Nu nav te patiesības anketās. Un? Ja jau runājma atklāti, tad cik patiesi cilvēki ir reālajā dzīvē? tāpat tie kas grib melot, tie melo. Velk no pirkstiem laulības gredzenus, aizņemās draugu mašīnas, melo par bērniem, vecumu, darbu utt. Melo par jeb ko!
Moralizēt nav jēga. Tukša nodarbe. Cilvēkus vajag satikt, iepazīt un izdarīt secinājumus. Un tad vēl var šis un tas izlīst pēc gada vai pat vairākiem.

Ziids  Jā,tā ir. Izdari secinājumus un ej tālāk.

Gojko  Tas par vīriešiem,= var padomāt meičām savādāk. Un nav ko čīkstēt, nepatīk, nav spiesta lieta te dirnēt.

cirteejs  Bet sievietēm taču patīk, ka viņām melo un karina makaronus uz ausīm! Viņām patīk, ka lej medutiņu austiņā ar vienu mērķi- dabūt viņu palagos, un sieviete tam visam tic vai vismaz izliekas, ka tic!

anitina  A varbut --labs tas metelisa virinatajs !!!Katram savsskelets skapi !un ja to neslepj -neerdzu problemu !!

VILFORS  Viss bija labi, līdz nonācu līdz vietai/// Tas par vīriešiem.

coldlands  Tikko no meža pārnācu. Salasīju divus milzīgus grozus ar gailenēm, četrus spainus ar baravikām, grozu ar mellenēm un pilnu kabatu ar trifelēm.
Labi, labi es meloju, paveru mētelīti un atvados.

ULTRA  Ir pietiekoši daudz sieviešu, kurām meli ir pieņemami. Un te to var izlasīt. Nekas nav pret, un nesaprot, kā tas var nepatikt. Ja netici, pajautā, piemēram, kokotei.
Un meli ir skaisti, varam pasapņot.

Peleks  nezinu, nekad melus neēsmu izmantojis savtīgiem nolūkiem, ir sanācis melot, bet pašam to neapzinoties, te arī viss taisnība, pa lielam man galīgi nav ko slēpt, es cilvēks kas dzīvo ar cieņu!

Droshs_Plecs  Eneile, kuru uztrauc ilgtermiņš? Kāda starpība? Meli strādā un punkts. Nemelo tikai naivie tūdaliņi, jo ir gudri, paklausīgi aitiņas - mietpilsoņi.

janka42  Bitīt kā tev neiet...Un Tu satiki visus šos meļus?!
Vairāk gan izskatās ka esi vīlusies kādā/os cilvēkos.
Šeit nav pilnīgu cilvēku arī Tu neesi plnīga...
Bet kā sacīt jāsaka,, turies mīļā, cerība mirst pēdējā!

Jauks_vakars  bitebite - papēti sieviešu profilus un varēsi uzrakstīt tieši to pašu, ko esi sarakstījusi par vīriešiem!

Elektra  Ak!!! Nezinu, kāpēc tāda bezcerības un nolemtības sajūta...:(
Nu žēl, cik nu man tie internetrandiņi bijuši - forši, tik šausmīgas vilšanās nav bijušas:)

Iesaku izlasīt Jū Nesbē grāmatu "Slāpes", vo, tur nu gan būs!:)

MonaLiza  Tā ir ! Tas ir oho. Greizo spoguļu karaļvalsts.
Man vīŗietis atsūtīja bildi kura uzņemta vismaz padsmit gadus atpakaļ. Tad bija iespēja redzēt reālo tagadējo bildi. Uz ielas satiekot nekad neatpazītu , ka tas ir viens un tas pats cilvēks .
No tā secinu ,ka viņš ir melojis, melo arī par daudz ko citu savā profilā un sarakstē.

rana35  Meliem īsas kājas... Nav ko ņemt pie sirds, ja kāds vēlas izlikties. Būs nākamais.

magnija  nu gribētu gan satikt un paskatīties uz kādu cilvēciņu kurš vispār un ne pie kādiem apstākļiem nemelo :)

nakunakutekuteku  ...ka teica kads cilveks-lai mani apsmauc(melo),bet eleganti,citadi palieku dusmigs.

jurks  Ko meklējam to atrodam! Protams, gribas ideālo variantu, bet vai mēs paši par sevi varam būt droši ka neliksim nevienam piedzīvot vilšanos, iepazīstot mūs tuvāk? Aizraušanās ar atmaskošanu ir kā koks ar diviem galiem! Itkā sajūties tas baigi labi, bet ja tas ievelkas un paliek par dzīves jēgu, tad gan var būt sāpīgs gala iznākums!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu