Vai jūs varētu veidot attiecības ar kādu, kas jūs izsmej?

It kā pieklājīgi, pieklājīgi, bet tu saproti, ka tas, ko saka, nav no sirds.

Momo  Humors no indīgiem jociņiem atšķiras. Un diezgan bieži šo indīgo jociņu ietērpā ir reāli pārmetumi. Mēdz būt joki ar snobisku pārākuma saturu. Vai maskēti kompleksi.
Ja pavelk uz zoba, nav ne vainas. Bet ja tikai tas, nav kompensācijai sirsnīgas attieksmes, tad mūžīgs joku karalauks nogurdina. Nav iespēju atklāt savas iekšējās bažas, sāpīgās lietas, jo pretī būs atrasta iespēja iesmiet- tas patiešām var būt zemiski.
Mani konkrēti kaitina, ja es nopietnas lietas mēģinu risināt, bet pretī tikai “atjoko”. Rodas sajūta, ka to otru neinteresēju es, mana vai kopīgā problēma. Pēc tam, kad viss ir atrisināts, tad gan var kopīgi par to pajokot, nevis izturēties vieglprātīgi, kamēr vēl deg.

av2  nee.

MonaLiza  grieta tu foto esi apakšbiksēs (ja tā esi tu). Tev visticamāk attiecīgi raksta tie kuri grib ātrāk seksu. Tad jau arī .... kāda sirds un pieklājība. Galvenais ātrāk pielauzt.
Vai tiešām tu esi tik naiva ?

Smaila  Piekrītu KOMPETEI 13:51
Pilnīgi noteikti nevarētu veidot attiecības ar "švakām sensitīvu dzejnieku dvēselēm".
Un ja ar kādu būtu jāapietas kā ar jēlu olu, tas nav priekš manis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu