Nonest zvaigznes no debesīm

Pieņemu, ka sievietes nedusmojas, ka vīrietis nepilda solījumus, ko kādreiz kaisles neprātā ir sarunājis - nonest zvaigznes no debesīm. Kādu citu solījumu nepildīšana sadusmo sievietes?

EIZHENIJA_FINKA  varbūt ne visbiežāk, bet gana bieži - ja vecis apsolās trīs vai piecas zvaiogznītes likt mierā, un tomēr viņas nones...:)

anitina  Varbut kadai citai ar "noness tas zvaigznes"

ne_meklejumos  Esmu reāliste, skatos uz darbiem ne klausos solījumos. Ja cilvēks vienreiz norunāto nepildīs, tad otras reizes nebūs. Skarbi, bet patiesi.

Karmensita  nesoli, bet izdari!

AivarsN  Nav jau vairs tas vecums,lai pēc zvaigznēm skrietu. Var pagaidīt,līdz tās nokritīs pašas. Bet,ja nu ļoti vajag,var mēģināt sadabūt jau nokritušās. Par Latvijas rezervēm nekas nav dzirdēts,bet Krievijas slepenajā bāzē Kapustin jar,ir liela kolekcija. Gan jau var ko sarunāt. Tikai ko iesākt ar izdegušām zvaigznēm? Tik pat jēgas,kā no izdegušām spuldzītēm,vienīgi materiāls labāks.

EIZHENIJA_FINKA  Aivar, paņem plaukstās jāņtārpiņu un iesmērē, ka zvaigzni....:)

Apriori  Kad ...khm..ciec, sirc mīksta... Nu, kā var nesolīt? ;)

nakunakutekuteku  Man gan tas solitas zvaigznes patik-viss skaidrs un saprotams-Polarzvaigzne tur,Lielais Lacis,luk seit,ko vel vajag?Sliktak butu,ja solitu nedzert.

AivarsN  Lai cik tālu cilvēki viens no otra arī būtu,viņi var vienlaicīgi skatīties uz vienām un tām pašām zvaigznēm. Tās vieno. Pat Dienvidamerikā esot redzama Polārzvaigzne,tikai zemu pie horizonta.

MonaLiza  Darbi , nevis solījumi un vārdi parāda īsto lietu kārtību !

Gojko  Ar zvaigžņu un citu kosmisku objektu piegādi nenodarbojos.

Geisha  Es tevi mīlēšu mūžīgi.
kaut kā tā mūžība ātri beidzas. Kaut gan kas teica, ka vairs nemīl? Mani, Daci, Ievu Zani, Matildi,.......visas mīl mūžīgi. Tad nu paceļam glāzes par vīriešiem kuri mūžīgi mīl sievietes!

Ah ko nu kaisles brīdī tik nesasolīsi.

burleska  Geiš, mīlestība ir mūžīga, tikai partneri mainās ;)

magnija  nu gluži kā politikā,, nu kā tad lai nesola ja visi kaut ko gaida

mikeliene  Labāk tomēr nesolīt,ja neesi pārliecināts vai varēsi izpildīt..

furnitura  Es tā pragmatiskāk - cik minūtes jūs būtu gatavas gaidīt randiņā vīrieša kavēšanos?
Es jau domāju ar 15 min. pilnīgi pietiks, lai aizsviltos dusmās un otrreiz vairs netiktos.

janka42  Vārda neturēšana jebkuru apbēdinās!

AivarsN  Furnitūra,ja vīrietis dzīvo blakus mājā,tad protams,kavēt randiņu būtu nepiedodami. Taču,ja viņam jāmēro simtiem kilometru ceļš,tad daudz kas var patraucēt ierasties laikā. Mani reiz viena dāma,vairāk kā pus stundu gaidīja uz pirmo randiņu,bet ne mazāko aizvainojuma pazīmju. Tas liecina par to,ka arī kopdzīvē būs pacietīga un necepsies par katru nieku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu