Pieklājības izrādīšana

Mani vīrieši palaiž pa priekšu, attaisa durvis un pietur. Reizēm veikalā pie kases, paņem manu tukšo groziņu un noliek. Netālu no mājas ir maza iela. Bieži tur apstājas un pamāj ar roku, lai šķērsoju. Pirms viņi izbrauc uz galvenā ceļa. Neko par vīriešiem sliktu nedomāju un par viņiem slikti neizsakos. Parunājot ar citām sievietēm. Dažās pieklājību neievēro, dažām kā man visur pa priekšu palaiž. Bet ir sievietes, kuras saka, ka neviens nepalaiž pa priekšu un vīrieši ir nepieklājīgi. Dzīvē arī viņas izsakās par vīriešiem slikti. Kādēļ pret visām sievietēm vīrieši uz ielas neizturas vienādi? Viņi ar kādu maņu jūt sievietes attieksmi pret vīriešiem?

derevnja10  Gribēju vāczemē būt pieklājīgs, laidu kundzi, lai nāk ārā. Tādu traci sacēla. Viss, tajā zemē mana pieklājība ir beigusies.

av2  a man patiik buut pieklaajiigam, ja esmu pie stuures . Nav jau svariigi, sieviete iet paar ielu, vai viirietis, var tak palaist. Jo man tas izdariit ir eerti, venkaarssi. Tas cilveeks ir uz ielas, lietuu, sniegaa dazzreiz, a es omuliigaa autinnaa, komfortaa, klausos muuziku, stress free tak :)
Vispaar , pieklaajiiba ir..lipiiga. Ja vissi ir pieklaajiigi, tad buut citaadam pat praataa neienaak. Un arii otraadi tas straadaa - ja vissi ir cuukas, tad...:(

Vaukskis  Ir jau tā, ka- it īpaši ar jaunākām sievietēm un citās zemēs- ir jābūt piesardzīgam uz ielas, jo viņas vairāk seko līdzi pasaules tendencēm laikā, kad itkā pieklājības izrādīšana var tikt traktēta kā uzmākšanās mēģinājums. Tas man atgādina domu par seksu un izvrošanu, kur sieviete var īsāku vai ilgāku laiku padomāt un pēc tam uzrakstīt policijai iesniegumu, ka sekss tomēr nav bijis labprātīgs. Izplatītākos gadījumos lai atceramies kaut vai svaigo domu Zviedrijā par to, ka pirms nobučošanas būtu vispirms jādabū atļauja darīt ! Tās sievietes, kuras laikam neizskatās pirmā svaiguma un tik modīgas, ir drošāks variants, kur praksē pārbaudīt savas vecmodīgās zināšanas, kā tas pieklājīgi, kaut gan arī var "uzrauties"- drošāks variants ir pagaidīt, kamēr kāda pati palūgs palīdzēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu