Īsts vīrietis !

Īstam vīrietim nekāda motivācija nav nepieciešama , jo viņš saprot un zin , ka vīrieša pienākums ir nodrošināt ģimeni !
Tie kas žēlojas par to ,ka sievietēm vajag tikai naudu
nav īsti vīrieši. Viņi arī parasti meklē sev "stiprās sievietes" jeb sievieti māti.

Vaukskis  Labāk būt vienkārši vīrietim, kurš pelna itkā ļoti niecīgi- piemēram, 850,- EUR/mēn., sūkstās par augstajām cenām un īsto sieviešu prasībām, kurš pielabinās interesējošām daloties ar to, kas ir- naudu un dāvaniņām, tiek svešu uzskatīts par neveiksminieku, toties neļaujas visādām manipulācijām, nepieļauj vardarbību attiecībās bez abpusējas piekrišanas tai, šad tad atļaujas pa prasti noīrējamai dzīvai daiļā dzimuma pārstāvei, toties pārējā laikā nešķiras no savas naudas, kura- mazāka vai lielāka- šā vai tā interesē vairāk nekā vajag nepiepūšamās sievietes. Teju jebkurā laikā gan tā dēvētajam lūzerim atradīsies kāda sieviete vienkāršā ar kaut kādu(-iem) bērnu(-iem), ja vīrietis sajutīs vajadzību pēc tādiem ļaudīm savā saimniecībā, kura kādā dzīves posmā jau būs izmisusi attiecībām kaut jel ar kādu vīrieti.

AivarsN  Īstāks,vai mazāk īsts vīrietis,bet sieviete atradīsies katram. Vai viņam to vajag,tas jau ir cits jautājums.

solvitas  https://m.youtube.com/watch?v=WI0mSEzttx8

:)

virietis1973  Man šitās mātītes nepatīk,un tieši mātītes nevis sievietes jo sievieti šeit grūti saskatīt

fargo  visi vīrieši ir īsti. un kaut kur jau patoloģiska mantkārība arī ir realitāte.

Skorbulsnak  Ja sieviete neseezh maajaas, nevaara zupu un nemazgaa zekjes,bet iet darbaa un pelna tik pat cik tas viirietis, kaadaa sakaraa viirietim vinjai ir kaut kas jaaizmaksaa..tas tachu ir pazemojoshi abiem un diskrimineejoshi sievietei..
Visbeediigaak, ka cilveeki grib dziivot modernaa civilizaacijaa, bet netiek valjaa no savas akmens laikmeta alaa sedooshaa domaashanas..

rihtigais  Īsts vīrietis ir uz žurnāla vaka

shining  Un ūdi atkal trāpīja ventilatorā! Kārtējais neauglīgais džihāds par to, kura/s privātais priekšstats par "īsto" vīrieti/sievieti ir pārāks, un vaimanas par to, cik - ak-vai-vai! - sabiedrība tādam pieprasījumam neatbilst. Sāc ar sevi!

coldlands  Nevis sūdzas, bet gan kontrole naudas plūsmu, jo ja tants ir tups, un viņai šķiet, ka onka ir domats tik naudas pelnīšanai, tad kaut ka viņu jāapstādina.
Drošais plecs, cik tu pelni? Vienkārši interesanti zināt, palasot tavus gailiskos komentārus.

Epifanija  vīrieti par īstu veido sieviete un otrādi! Tādēļ jau ir vajadzīgas attiecības, lai katrs sevi pilnveidotu šajā - būt īstiem!

Chris1986  💜 ak, dies, vecās tantes atkal sacerējušās, ka beidzot nāks kāds "īstais", kas viņām naudu dos :D

Jauks_vakars  Piekrītu tēmas autorei. Pārāk daudz ņurņiku saradies mūsdienās. Kā tajā Raimondpaula dziesmā: "Atnāk ņurņiks, nenāk lielais lasis"!

Geisha  Sieviete ar silikona krūtīm, pieaudzētiem matiem, uzkačātu pēcpusi, mākslīgiem zobiem, pielīmētām skropstām, aptetovētu meklē īstu, dabīgu vīrieti.

Labrador  Miikstais ir tas , kursh ar visu samierinaas un kluseejot paciesh , neciinaas pa savaam tiesiibaam. Bet postpadomju telpaa valdoshaa propoganda visu sachakereejusi. Viirishkjiigi skaitaas ciest , samierinaaties un kluseet. Ciiniities par savaam tiesiibaam skaitaas ekstremisms. Klasisks piemeers - Krievija.Krievijas viirietim var nemaksaat vai samazinaat algu , tas vienalga naaks uz darbu un tam , kaa balzams uz reetas buus priekshnieciibas paustais sauklis - Lenjingradas blokaadee cilveeki mira badaa , salaa , bet nepadevaas , a kas tu miikstais , lielo algu sagribeejis. Man divi paziistami , sevi uzskata par iistiem patriotiem. Alga ap 300 eiro meenesii. Saka , dziivot jau var , ko tad tu tuukstoshus sagribeeji !? Shaadi cilveeki ir ljoti izdeviigi sisteemai.

av2  kur jautaajums?

AivarsN  Varbūt vīrieši nemaz tik ļoti neuztrauktos par sieviešu naudaskāri,ja viņas to naudu vismaz tērētu lietderīgi. Vīriešiem un sievietēm mēdz būt ļoti atšķirīgi uzskati par dažādu preču iegādes lietderību. Un pat nav runa par kosmētiku. Pirmkārt tiek pieprasīta visa iespējamā virtuves un sadzīves tehnika,eiroremonts,lai viņai atvieglotu mājas soli. Bet ja vīrietim tas viss jau ir,tad kam viņam vēl sieviete? Pats taču ne sliktāk ar to tehniku visu var izdarīt. Vīrieši labāk iegādātos kādu nopietnāku tehniku āra darbiem,kuri tiešām prasa nopietnu fizisku piepūli un vairāk atmaksājas. No materiālā viedokļa,vīrietim attiecības ir ļoti neizdevīgs pasākums.

Droshs_Plecs  > Viirishkjiigi skaitaas ciest , samierinaaties un kluseet.

Nē. Tā nav taisnība. Vīrišķīgi skaitās:
1) Dot visiem pa purnu
2) Teikt, ko domā
3) Iet pāri līķiem, lai sasniegtu savus mērķus
4) Nerēķināties ar citiem un uzspļaut sabiedrībai

Kāpēc tas ir vīrišķīgi? Tāpēc, ka tikai spēcīgs un ļoti pašpārliecināts vīrietis spēs iet pret tūdaliņu pelēkām masām un nostāties pretī sabiedrības viedoklim. Lupatiņa un mīkstais ātri tiks nolikts pie vietas, ja centīsies izlekt. Paskatieties kaut vai uz Mārtiņu Sprūdu. Tas ir īsts vecis. Un ticiet man, ar sievietēm viņam problēmu nav, jo viņas slapjas paliek, redzot veci, kurš visiem uzspļauj un appiš pusi Latvijas.

ketija64  Manuprāt īsts vīrietis ciena savu māti,nekad neievietos pansionātā un neaizmirsīs tur,palīdz materiāli utt.
Mīl un uztur savus bērnus, kamēr viņi mācās.
Ir ar pašcieņu un nav kājslauķis katrai mātītei.
Prot rīkoties ar naudu un līdz 40 gadiem ir iegādājies savu personīgo mājvietu.Varētu vēl paturpināt , bet pietiks ... :)

nakunakutekuteku  Viens draugs sudzas otram-no sievas to viendzirdu dod naudu,dod naudu un ta katru dienu!Otrs neizpratne:"Kapec vinai vajag tik daudz naudas?"Nezinu,nekad neesmu devis.

nakunakutekuteku  08;08 runcs51
Pilniga taisniba,jo sainmiece prieksauta var tik daudz iznest,cik saimnieks ratos nespes ievest.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu