Sievietes neprot uzticēties vīrietim?

Vairāki vīrieši man ir teikuši, ka attiecības neizdodas, jo sievietes neprot uzticēties.
Vai tad uzticēšanās nav jāiegūs un jāpierāda, ka var uzticēties. Tāpēc jau ir iepazīšanās un romantiskais periods, kurā iegūst uzticību.

neko  Uzticēties tā uzreiz var būt ar nevajag, bet ja uz otru skatās ar aizdomām tas protams atbaida. Nevienam nav nekādas vēlēšanās pierādīt ka viņš nav zaglis un/vai krāpnieks.

raina1970  Reizēm jau tā interesanti sanāk, parunājoties ar iepazīties gribētājiem- kungi, gan vēlās, lai viņiem uzticas- bez iebildēm un bez kāda nekāda filtra... bet pašiem esot tik slikta , nu tik slikta pieredze- i sliktas sievas bijušas, i melojušas, i naudu gandrīz vai zagušas no viņiem, i par bērniem mānījušās, i beigās vēl izmetušas no mitekļa- ka nu nevarēšot tik vienkārsi viņi sievietei uzticēties un kur nu vēl ticēt.. Tā kā sitas ir aktuāls jautājums abpusēji- gan dāmām, gan kungiem.Sanāk apmēram- sievietes neprot, vīrieši baidās..

kvarts  Skumji... es gan cilvēkiem uzticos līdz brīdim kamēr viņi nav parādījuši to, ka nav uzticības vērti...

Geisha  Tā ka man ašai rokas nav lipīgas tad arī neuzskatu ka cits cilvēks ir krāpnieks vai laupītājs līdz laikam kad viņš pierāda ka viņam nedrīkst ticēt. Tiklīdz "saožu", ka cilvēks cenšas uz mana rēķina iedzīvoties tā mūsu ceļi ir šķirti.

borzomi  Vai tad vajag?
Un,ja vajag,dod pieci,ka 4 no pieciem "lej ūdeni".Aštās reizes tas pierādīts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu