Tirgus attiecības

Ir profesijas un amati, kur ir labs atalgojums. Protams, ka mēs visi pārstāvam kādu aprindu un kādu sociālo slāni. Sieviete vēlas sava sociālā slāņa vīrieti. Paskaidrojiet - tad , kas darās galvā tādam sieviškim, kurš visu samēra precē un cenā, uzdodot jautājumu - ko tu viņam vari dot?
Vai cilvēku partnerattiecībās ir normāli pielietot tirgus jeb prece- nauda attiecības?
Manuprāt, sadzīvot var līdzīgi domājošie, vienām aprindām piederošie, tur arī mīlestība.
Bet kas ir tad, kad vīrietis pērk sievieti? Un ko tur var nopirkt?

Chris1986  Nu, ko sieviete var dot - tak tikai savu pliko pīī! Nekā cita jau viņai nau. Tas tā - no redzamas puses. Bet ir jau vēl arī neredzamā. Ka teica Uģis Kuģis, sieviete vajadzīga vīrieša dzīvē, lai padarītu to par elli, lai zāģētu un vel visādi psicholoģiski terrrorizetu. Un lai vīrietis caur šīm garīgajām ciešanām varētu garīgi augt. Citādi nekādīgi!

fargo  "sieva ir pirmās pakāpes radiniece, turpat kur bērni, pat vecāki neskaitās tik tuvi"
pareizi. un viņa ir viena un uz visu mūžu.

Chris1986  nu ja, palrušķītes grib prinčus, bet karalis piesola ganiņam savu maitu par sievu, ja tas uzveiks ļauno pūķi. Es arī gribu zirgasti ar 5000 ienākumu mēnesī - es jau sen to esmu pelnijis! Un mana izcilā sabiedrība tik arī maksā!!

siikaa16  Juridiski. Laulātie neskaitās radinieki. Pirmās pakāpes radinieki ir vecāki un bērni. Pirmās šķiras mantinieki ir bērni un laulātais.

Droshs_Plecs  >Nu baigā Tu Hloja, tipa ja Tev pašai ir 2000 eur ienākumi, tad tikai tu arī vari pretendēt uz tiem ar 2000 eur ienākumiem. Šitais jau ož pēc konkurences apkarošanas. Kā tirgū, kur babkas nolinčos to, kura cenu nolaidīs. Kas tās tādas ir par smalkām aprindām, no kurām nāk tik apdāvināti cilvēki ar kuriem es ar savu minimālo algu nevarēšot saprasties?

Kaut kāds naivums. Sievietes vērtība NAV, cik viņa var nopelnīt. Sievietes vērtība ir:
1) Viņas skaistums
2) Viņas jaunība
3) Viņas mīļums

Sieviete var būt bomze, bet ja viņa ir SKAISTA un MĪĻA, tad viņa mierīgi var apprecēt miljonāru. Visvērtīgākās sievietes gaļas tirgū ir skaistās un jaunās. FAKTS. Vīrietim ir svarīgs statuss, nauda un maskulinitāte (vīrišķais skaistums).

Sieviete, kas pelna 0 EUR mēnesī var mierīgi kandidēt uz miljonāru, ka viņa ir super skaista, jauna un mīļa ar mazu nobraukumu (nav bijuši daudz partneru).

Gizondta  Piekrītu par svītrainajiem un plankumainajiem. Patiesībā Pelnrušķītes stāsts to pierāda!!! Viņa bija lielas mājas saimnieku īstā meita, kam dzīvē vienu brīdi vienkārši neveicās! Pēc mātes nāves viņas tēvs apprecēja citu sievieti, ar divām meitām, bet, domājams, arī no sava sociālā slāņa. Tātad principā, arī Pelnrušķītei pienācās ielūgums uz balli pilī, tikai Pamāte neļāva iet - lai neizkonkurē viņas meitas. Tātad Pelnrušķīte bija no pietiekoši augsta sociālā slāņa, droši vien pat tīri izglītota un princim interesanta. Vajadzēja tikai nomazgāt un smuki sapucēt, un visi viņu atzina par princesi, un princis iemīlējās un atdeva viņai visu, kas viņam bija. Ja Pelnrušķīte tiešām būtu no padibenēm, tad šitā karjera viņai vis nespīdētu. :)
Pat ja kaisle satuvina divus pilnīgi atšķirīgus cilvēkus, tad tas tomēr nav uz ilgu laiku. Vai arī, viens ir ilgstoši dvēselē nelaimīgs, lai arī prāts priecīgs. Un nekāds tirgus nelīdz.

Droshs_Plecs  Pelnrušķīte vienkārši bija smukāka par pārējām māsām, tāpēc princis viņu izvēlējās.

ketija64  17:31 "brauc auzās"

Nu ja sataisa plastiskas operācijas ,uztaisa sevi ar plastiku par nevainīgu,lai gan varbūt 5 bērni ir noņemti un prec miljonāru :) smieklīgi ..domāju var taisīt visu ko ,bet intelektu nevar mākslīgi dabūt...

MonaLiza  Ievinjata komentētāja. Tava pieredze parāda to kādi "vīrieši" ir tie kas piedalās tajā vakara plānā. Priekš kam tādus idiotus .

EIZHENIJA_FINKA  MonaLiza, a es zinu pāri, kas tajā Vakara plānā ierakstīja un mendelsonu nosvinēja!

Deisa  Un kāpēc tad ir jēdziens precēties? Tas jau preci sevī iekļauj, tātad šāda savienība tik tiešām paredz kaut kādā ziņā tirgošanos. :)

MonaLiza  Nu, ko sieviete var dot - tak tikai savu pliko pīī! kad te palasa tos "vīriešu "komentārus tad kļūst skaidrs kāpēc gadiem viņi te tup. viņi vārda tiešajā nozīmē nav normāli !
kaut kādas pabiras ne vīrieši.
BET PA ir laba tie nenormālie te lieliski redzami.

kvarts  Šis ļoti labi parāda katram pašam to, kāpēc jūs esat vieni.Pat ja esat ar kādu kopā tāpat esat vieni un tādi ari vienmēr paliksiet. Nedod dievs, ka dzīve kādreiz savestu kopā...

etc  Kaaut kāa visiem rakstītājiem aizmirsās par sievietes intelektu - ka viņa saprot tos pašus jokus, ko vīrietis, tikpat labi kā veči orientējas datorā, internetā un bankas kredītu piedāvājumos, bet pārtikas veikalā un šmotku bodēs fišku rubī stipri nopietnāk par večiem.

Lenita  Interesanti- ja apprecas jaunībā, tad arī atkrīt jautājumi par to, cik kurš pelna vai kādu stāvokli sabiedrībā ieņem. Tad notiek viss pa īstam, uz savstarpējo simpātiju pamata, jo abi jauni- kāpšana pa karjeras kāpnēm vēl tikai priekšā.

Vēlāk daudz kas ir savādāk, man šķiet, savi priekšstati, vēlmes, pieredze, ko vēlas redzēt otrā cilvēkā. Un tad parādās tas, ka arī materiālais stāvoklis nav mazsvarīgs. Vīrietim noteikti savai pašapziņai ir svarīgi, lai būtu dzīvē ko sasniedzis (izglītība, darbs).
Un arī sievietes jau nav spērušas soli atpakaļ- tāpat ir izglītība un pieredze ģimenes dzīvē.

Geisha  Solvitiņ, Tev šodien gadījumā nebija matos iesietas baltas bantes? Tev tā domāšana ir tik balta ka mazam bērnam.
1. Tas naudīgais vecis bieži vien ir skops kā velli ellē. Sapinies ar tādu ēdīsi, dzersi ar mēru un tualetes papīru mazgāsi.
2. Tā augstākā sabiedrība nemaz tā nelaiž cilvēkus no malas. Tu vari tikt pieaicināta namamātei palīgos mazgāt grīdas, veļu gludināt vai rozes ravēt. Pat kafiju padzersies ar Tevi pie viena galda. Bet ar to arī viss beigsies, jo Tu esi no zemāka plaukta. Ar Tevi vienā džakūzī nesēdēs un peļņā nedalīsies. Tici man, jo es šos sprukstiņus jau esmu labi iepazinusi.

ne_meklejumos  Šito laimi, ka aprecējamies pliki un nabagi, kad vēl mācējam just ar sirdi. Šito palasot nelabi metas, cilvēku vērtēt pēc maka biezuma, sadalīt slāņos. Arī izglītība nav noteicošais faktors, reizēm dzīves skolu izgājušie ir gan materiāli, gan garīgi bagātāki par augstās skolās gājušajiem. Savos klejojumos esmu satikusi tik dažādus cilvēkus, kalna alā dzīvojošu miljonāru un cilvēku bez centa pie dvēseles, bet puspasauli izceļojis.

Spoguliitis  Apskaidrot... Es zinu eedienus kuri man garsho. Vairumu varu pats pagatavot. Bet kaa pagatavot to kas negarsho un neprotu pagatavot - kapeec?

bika  Sarežģīti te viss iegrozās.
Bet man ir viss vienkārši:
Naudas man īpaši daudz nav, bet iztieku normāli, jo nav ikdienā lielas ambīcijas .

Bet pati - esmu ļoti dārga, un par naudu un zeltu mani nonopirkt.
Tāpat kā ar šautriņām- jātrāpa desmitniekā.

Droshs_Plecs  ketija64, nevienu neinteresē sievietes "intelekts". Sieviete ir nav domāta intelektuālām aktivitātēm. Ja jau tas viss ir tik viegli izdarāms, tad ej, izdari un nocel sev alfa miljonāru. Tas nav tik vienkārši.

Intelektu iegūt ir visvieglāk, atliek studēt, lasīt un viss būs ok, jo eksistē tāda lieta kā neiroplastika, bet jaunību un skaistumu nevar par naudu nopirkt. Arī plastiskās operācijas izskatās vairumā gadījumu mākslīgi un tizli.

Dabisks skaistums un jaunība sievietei ir visaugstākā vērtība, lai ko vecās un pelēkās tūdaliņu peles te racionalizētu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu