Saucēja balss tuksnesī?

Šķiet,ka tas,ka man ir kārtīgi aizpildīta anketa te neko nenozīmē.Mani mēģina uzrunāt gan zaļi 20 gadīgi puiši,gan večuki ap 65,gan maziņie,gan apaļie,gan sievietes(homoseksuālas).....nu pilns spektrs,izņemot tos,kuri atbilst manas anketas kritērijiem.Vai tiešām esmu viena šajā tuksnesī?Uūūū....atbilstošie:D

konu  Tad man jautājums,ko tāda skaistule vēlas šajā portālā sameklēt?!

Kurts69  Pillerina, ļoti dīvaini. pat kaut kā biedējoši:D

solvitas  Nu 52 gadi, pat man kā sievietei 52 gadīgi onkuļi šķiet par vecu. Un sievietes, kā zināms, ir iecietīgākas. Kāpēc negribi sava vecuma vīrieti vecumā 50-56gadi? Ja pašai ir 176, tad pilnīgi pietiek, ka vīrietis ir 175 cm garš. Un kāda tur vairs ģimenes veidošana menopauzē, ja pati arī raksti, ka tikai vēlams būt juridiski brīvam. Izceļ šo teikumu un varēsi ķert lovi ar precētajiem kaut katru pusdienlaiku.

ne_meklejumos  Ak jē, ko tad 50 un plus jāsēž mājās un zeķes jāada? Nav aizvēsturiskie laiki, sievietes mēdz būt materiāli nodrošinātas, vajadzīgs kompanjons un līdzīgi domājošs partneris, ne naudas maks.
solvitas, menopauze nav dzīves beigas un nenieka netraucē dzīvot tik pat aktīvu dzimumdzīvi kā iepriekš. Nošļukušu krāniņu gan tik viegli neuzcelt un tas traucē pietiekami spēcīgi, bet arī ar to var sadzīvot, ja vīrietis visādi citādi aktīvs, nav mājās sēdētājs un pats no tā problēmas nerada. Visi noveco, nekas nestāv uz vietas un arī mutes brūķētājiem no tā neizbēgt.

solvitas  ne_meklējumos, bet es jau autorei arī ieteicu dzīvot aktīvu dzimumdzīvi ar sava vecuma vīriešiem un ne cepties par parametriem. Man vispār nav saprotams kāpēc baigi vajag tos 10+ centimetrus vairāk nekā ir pašai? Mēs ar manu exvīru bijām viena auguma un kad es uzvilku papēžus tad lielījos, ka esmu garāka par viņu. Par cik man pašai ir 170cm, tad nav īpaši daudz vīriešu, kuri ir īsāki par 170 un pat ja arī būtu 168cm, neredzu problēmu. Man svarīgākā šķiet inteliģence un hrizma nekā centimetri, tas pats attiecas uz gadiem Breds Pīts man patīk ar visiem 54 gadiem.

solvitas  Ā, jā un galvenais tāpēc, ka miljonārs!😉

ne_meklejumos  solvitas, diskusijas autore negrib par sevi vecākus vīriešus, kas tur nesaprotams. Anketa tam domāta lai sev vēlamo ierakstītu, ne mums no malas spriest. Pašas zinām ko vēlamies, to arī meklējam vai esam jau atradušas.

Jauks_vakars  ne_meklejumos, vari, lūdzu, paskaidrot, kāpēc saskati atšķirību starp makstī izspiestu lubrikantu tūbiņu un VIJAGRAS trieciendevu? Manuprāt, tur ir liekama vienlīdzības zīme.

Kurts69  slaucējas balss tuksnesī - melodrāma un defektīvs. Trijos vēlienos!

solvitas  ne_meklejumos, kamēr viņa vnk grib un meklē to jaunāko, tikmēr jā ne mums par to spriest, bet ja autore sāk PA saukt kā tuksnesī, kāpēc nav, tad ir tikai godīgi norādīt kur problēma.

kvarts  Ir jau ari cits variants, meklēt vienkārši domubiedrus uz kuriem tik striktas prasības neattiecas.

Letija  12:21 Kurt69! Tieši tas, ka mirst ātrāk arī nozīmē, ka noveco ātrāk!
Jautri lasīt, ar kādu infantīlu ietiepību vīrieši turas pie savas mūžīgās jaunības!

AivarsN  Vai tiešām tikai ar primitīvām izklaidēm var aizpildīt no darba brīvo laiku? Kur tad paliek tā garīgā izaugsme? Un kāpēc gan abi kopā nevarētu padarīt ko lietderīgu,kas abiem sagādā gandarījumu? Laikam tas āķis ir tur,ka dzīvoklī cilvēkam ir pārāk ierobežotas iespējas radoši izpausties. Tāpēc atliek tikai sekss un mūžīgie laika nosišanas veidi ārpus mājas,kas prasa pamatīgus naudas resursus. Vidējam Latvijas iedzīvotājam tas nav pa kabatai. Tāpēc jau anketās tiek prasīti tie lielie ienākumi. Un ne jau katrs tik muļķīgos veidos ir vatavs tērēt savu sūri grūti pelnīto naudiņu. Jā,jā! Reklāmas jau piedāvā visu ko. Lai tikai aitas tērē,pierādot visiem apkārtējiem,cik daudz var atļauties. Taču tikai retais spēj aizdomāties,ka pārējiem ir pilnīgi pie kājas,cik muļķīgā veidā izrādīties gribētājs savu naudiņu notriec. Varbūt lietderīgāk paņemt un izlasīt kādu labu grāmatu,nevis pa pasauli apkārt skraidīt?

anitina  Ha ha ka samejos ---visiem gribas un milie viriesi kuri te komente ka si veca ----un nav tirgus prece -----viens otrs 40 gadigais ar nav tirgus prece un 62 gadigais pat labak izskatas , Ta ka nemetisim viens otram apvainojumus!!

Letija  Ak šausmas, palasot te dažu vīriešu komentārus, viņu nīgrumu, pelēcību, tupēšanu uz savas sagrabinātās naudiņas un neskatīšanos nākotnē, pilnīgi skaidri var iztēloties, kādēļ viņi ar visu savu "pieprasītās un ejošās preces svaigumu (pēc pašas preces domām)" ir spiesti nīkt šeit (daži laikam gadiem!).

Jauks_vakars  Pievienojos abu pavecāko kundžu komentāram - atradušies baigi skaistuļi! Iedomājies, ka ir Alēns Delons, bet īstenībā prasts lauku pļerzaks!

gvapitons  Kartejais zosu pakalsrejeju rakstins. Man patik

Chris1986  Jā, es esmu vecs dīvānā pirrdējs, kas te tup jau 20 gadus un, ja dies dos, tupēs te vēl tikpat. Bet nevienu vectanti te precēt netaisos un kafiju ar koržikiem izmaksāt randiņos arī netaisos. Vispār - man viņu neeksistē. Un gribētos, lai man liek tādu pašu svētu mieru, kā es viņām

riks086  Neko darīt.... arī reālajā dzīvē taču nākas sastapties ar tādiem, kas nelasa, nesaprot utt... es arī, šorīt skrienot domāju, kāpēc tam tipam, kurš iet man pa priekšu no vilciena, šai jaukajā, svaiga lauku gaisa piesātinātajā rītā, nu tieši tagad ir jāsmēķē... :D :D :D Nācās pieciest, kamēr viņu apdzinu un tālāk jau varēju elpot pēc sirds patikas... :)))))

Pillerina  12:47 Kurts69, nuja, vēl pārāk smuka un kaulaina, lai elpotu ar tiem mute mutē (kas ir tīkami). No izelpas kaitīgām sastāvdaļām ieelpotāja āda straujāk noveco, savīst. Negribas vēl novīst :-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu