Ko tad īsti vajag

Par “šādas mīlestības” vajadzēšanu sievietei, lasīju komentus, pētīju anketas. Ja sieviete atzīmē, ka vēlas seksu, izklaidi vai nopietnas attiecības, tad viņai ir “vienalga kādas attiecības”? Viņa samierinās ar dajebko un pieņem, ka viņa kādam ir seksa objekts bez jūtām?

Mailija  Pilnvērtīgās attiecībās VISU VAJAG un arī seksu vajag,jo ja nav tā seksa,(tas ir ja partneri viens otru neiekāro)tad kāda tur mīlestība,ja nu vienīgi KĀ PRET DRAUGU!
Tāpēc nu nevajag pārforsēt ar to nopietnību ar!Ir jau protams vīrieši kam vajag TIKAI SEKSU,bet ir tādi kam vajag VISU-tas ir tas ideālais variants!

Cemodans  Vajag dzīvot bez scenārija, tā vajag.

KalnietisNoKalniem  Tak viss ir vienkārši.Sekss ir izklaide nopietnās attiecībās sarakstoties.

MonaLiza  Es uzskatu , ka "vīrieši" kuriem nevajag jūtas , ne mīlestību, mīlošas cilvēcīgas attiecības , bet tikai seksu ir ATSALDĒTI . Morāli , emocionāli kropļi. Nenormāli.
Kā dzīvnieki kurus vada tikai kopošanās instinkts .

MonaLiza  Chloja. Tā ir traģika , ka sievietes piekrīt būt gumijas lelles lomā. Sanāk tā ka tie seksa meklētāji novelk viņas savā primitīvajā lopu līmenī.
BET ir arī sievietes kuras saprot , ka ar atkritumiem (tikai seksa gribētājiem) nav jābūt kopā.

KalnietisNoKalniem  Jā es arī esmu sapratusi, ka sievietēm sekss saistās ar jūtām...

...iz Solvitas...

Nu Tu spridzini tikai vienā virzienā.Tu runā arī par tām,kuras pat to dara neizejot no kluba vai arī tuvākajā šķērsielā?Tas ar ir romantiski?Ak Jūs nabaga sievietes:(Vispār jau sieviete ir dikti līdzīga vīrietim-viņai ar ir fizioloģiskās vajadzības.Zinu daudzas,kuras ir atrāvušās diezgan smagi dzīvē kāpjot vairākas reizes uz grābekļa un kļūst daudz piesardzīgākas attiecību ziņā,bet Māte daba dara savu.Un ir tā ka vajag tikai to un viss.Tas viss ir ļoti normāli,lai gan ar primitīvi nedaudz izklausās.

av2  a Tu pat nepameeggini, kaa vari zinaat, ka tas viirietis ir "da jebkas" ? Katrs cilveeks ir lloti, lloti iipass tomeer. Nedodot iespeeeju....taa arii nekad neuzzinaasi, kaa buutu vereejus but, ja tikai......:(

Tinga  Katrai sievietei un katram vīrietim ir nepieciešama mīlestība...dot un saņemt...

Jason  Autore, Tu mazliet pārproti. Ja cilvēks raksta, ka der gan nopietnas, gan nenopietnas attiecības, tad tas nozīmē tikai to, ka līdz brīdim, kamēr gadīsies, kas nopietns, cilvēks neliegs sev kādu izklaidi. Un dzimumam šeit nav nozīmes.

Kurts69  Būtībā jau sekss un izklaide ir attiecību sastāvdaļa. Laikam Oho "Attiecības" ir sinonīms "Dzīvot kopā" bet bez ģimenes dibināšanas šī vārda vispilnākajā nozīmē. bet nekas neliedz seksam un izklaidei būt par tramplīnu no kura seko lēciens attiecībās vai ģimenes dzīvē. Es te problēmu nesaskatu. Pie tam, kā rāda mana pieredze, tad tie norādītie mērķi nav gluži par pilnu ņemami.

AivarsN  Pie visa pārējā atķeksē arī seksu,lai romantiskais vīrietis neiedomājas aprobežoties ar puķēm un dzeju.😀

Epifanija  nu bet loģiski, ka atķeksētais nopietnas attiecības arī ietver visu paketi, ne atsevišķi, kādu no norādītajām vēlmēm, kad cilvēks neko vairāk nevar piedāvāt, kā tikai sekss... nopietnas attiecības neizslēdz seksu, bet gan paceļ to citā līmenī, kur cilvēki viens otru ciena un ir uzticīgi, ir jūtas un ir nākotnes kopīgi plāni, kas vēl tur nav skaidrs?!

Chris1986  nu ja, es, laikam, esmu tas Hlojas pieminētais konservatīvais tips, kas nerakstīs sievietei, kas vēlas tikai sekss. Nu, pat vairāk - nerastīs vispār nevienai un gaidīs tāpatās kā Hloja "nu kamēr īstā nāks ))))" - kur īsti viņa nāks - pa ielu vai pa ceļu vai vēl kur citur - to vēl īsti neesmu izdomājis

Chris1986  Hloja, labi, skaidrs - jāgaida, kad liktenīgi nejauši nāks :D
Epitāfija un pārējās smuki raksta - var just, ka laba teorētiskā bāze sieviešu žurnālu veidā apakšā!

quimera  Kad uzraksti normāli ,atbild -nezinu ko vel velos. (un tādu te jūra)
Vel kronis visam bez piecām minūtem ka brīvas,un uzreiz jau nākamo meklē.
Nu nekadam attiecībam nav piemērotas!

rokons  Viss jau laika gaitaa veidojas, vai ari neveidojas.
Pirmais stimuls ir kntakts, tad, vai nu simpaatijas ir vai nav. Ja nonaak liidz sexam, vienalga kaadaa tempaa, ir naakoshais solis - ir labi jeb ne. Reizeem tas skaidrs no pirmaas reizes, reizeem drusku jaapaarliecinaas, veicot atkaartotus meeginaajumus.
Ja tur viss OK, veidosies tas, ko par attieciibaam sauc, kaut arii var buut, ka sex OK, bet dziives skatijums un dariijums loti atshkiriigs. Tad vai nu ir ilgterminja sex attieciibas jeb taas ar laiku izzuud.
Saakas naakamais meeginaajumu cikls.
NB! Tas uz abiem dzimumiem attiecas, tik realizaacijas metodes dazaadas :)

Epifanija  par laimi man to ir atklājis vīrietis, ne sarunas ar sievietēm!:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu