Kāpēc dāmas ir tik sliktās domās par kungiem?

Pēdējo tēmu iespaidā-te daudzas dāmas žēlojās ka kungiem-lopiem tādiem tikai seksu vajag-"Nu bet patiešām "jaunavām" "tiklām mātes meitām" un jau pāri 40 nu KĀ vispār ko tādu var piedāvāt!Vajag tak sākumā iepazīties ar vecākiem,lai tie dot svētību jaunuvei tuvoties,tad ja vecāki "līgavaini" ir akceptējuši-tālāk vajag turpināt romantisko sadaļu ar dzejas vārsmām zem zvaigžņotas debess un tad,tikai TAD vēlams ne ātrāk kā pēc gada var mēģināt dāmu nobučot.Bet tā uzmanīgi,lai nedo dies nepadomā ko nepiedienīgu un ja pirmā buča ir izdevusies,tad jānogaida kāds mēnesis un tad var ņemt gredzenu zobos un pie altāra un TIKAI TAD var piedāvāt seksu!Vai tā esat iedomājušās to ideālo scenāriju?
Varu gan pačukstēt,ka mana dāma jau pirmā neizturētu!:D

Tinga  Nav jāvispārina, ja dažas dāmas ir sliktās domās par dažiem kungiem...
Katram taču sava saprašana par to kad, kur, ko un ar ko...

AivarsN  Kā jau tirgū. Abas puses ir ieinteresētas,tikai nevar vienoties par cenu. Ne tikai naudas izteiksmē.

kvarts  Nē nu labais, ko tad citu vēl vajag?Plukatam, kam nekā nav, varbūt ir citas intereses, bet vecim , kuram ir viss ko vajag, no sievietes interesē tikai sekss, galvassāpes var atstāt citiem.

Marija_Anna  Nu , kura plukata vai nodrošināta biznesvūmen noseksos?
"ir viss ko vajag.. " bet seksa pietrūkst. Nekomplekts sanāk.
Nekā personīga, jo tā ir daļēji manāma tendence.

Vaukskis  Beidzot sievietes ir tikušas pie plašsaziņas rīka, ar kuru paust gadsimtiem ilgi krājušos aizvainojumu par vīriešu darbībām. Būtu tas internets tik bijis un dāmas izturējušās atsvabināti vēl, piemēram, cara laikos, rakstītu Oho jau tolaik ! Tagad izpaužas kolektīvais aizvainojums un ir iespējams atriebties (kakla)kungiem, kuriem ne tik sen daudzas jo daudzas spuroties pretī nevarēja.

Polaarlapsa  Nu vispār , nav jau tā , ka lopiem tikai seksu vajag . Katram tiem ir savs konkrēts pārošanās laiks , kas nesakrīt ar bumbastik teikto . Tādejādi izriet , ka nevar vīrieti salīdzināt ar lopu . Turklāt , katrs vīrietis ir savādāks . Tāpat kā mēs sievietes . Līdz ar to mēs esam unikāli , vienreizēji un neatkārtojami !

Ziids  Speciāli Kurtam69: tad nu tā- es pārtraucu tālākiepazīsanos ar personu no sejienes,tieši sekša dēļ..man vajag daudz,vīriškis piedāvāja 1x mēnesī...joptc...ko nozīmè 1x mènesī?????????????????????????

Kurts69  Ziids, ko man tagad teikt?:D Nu tā Tev notika..., es tomēr runāju par tendencēm. Protams ka ir visādi gadījumi. Dažādi cilvēki, dažādi iemesli, dažādas izpausmes.

studentka  55 gados ir viss un nav seksa-tas mani darītu ļooti uzmanīgu. Vai nu tur nav pilns rubulis vai ar potenci nav kārtībā. Mūsdienās sekss ir vieglāk pieejams nekā piens tetrapakās.Pat es savos gados zinu kur to dabūt neierobežotos daudzumos un, ja runa ir par "tikai seksu" 55 gadīgie tur vairs neiztur konkurenci. Bet viņiem tak ir savas metodes kā pie tā tikt. Tā kā kaut kas nav kārtībā.

studentka  Attiecības meklē tad, kad jau ir apnicis pa labi un kreisi seksot.

preilene  Autor, tā nu gan nav, ka dāmas ir sliktās domās par kungiem. Izskatās gan vairāk, ka Tu esi sliktās domās par dāmām. Neviena dāma Tevis uzburto scenāriju neizturētu un pirmā aizlaistos lapās. Tā nu tas ir.

medusbite3  Ja vīrietis 55 gados nevar piedāvāt gudrību, interesi, saprātu, dzīvespieredzi.....atgriežas pubertātē ar tās problēmiņām

Geisha  Nu jau atkal stulba tēma. Beidz vienreiz bāzt visus vienā maisā. Tracina šī frāze, ka sievietes tik meklē priņčus. Kur Eiropā ir tie karaļi kuriem ir priņči? Anglijā 2 priņči. Kur vēl? Un cik sieviešu? Kā visas šīs Eiropas sievietes savā starpā sadalīs šos 2 (5 vai 10) indivīdus? Pa molekulai katrai? Aļo, garaž!!!!!
Par seksu. Jebkura normāla sieviete vēlas būt MĪLĒTA. Jā, vēlas tāda būt. Un kas te slikts? Tas ir tikai normāli. Nu tad padomā kāpēc vienu vīrieti mīl vairākas sievietes, bet citu nevienai nevajag. Varbūt tā vaina nav visās sievietēs, bet tieši šajā konkrētajā vīrietī? Pameklē vainu sevī nevis met ar cirvi uz visām sievietēm.

MrJones  Es domaaju, nevajag paaraak misticifeet....cik vechi grib taapat ari DAAMAS...ja viss ir Ok, tad jaakeras veersim pie ragiem bez liekas minstinaashanaas.....cik daudzi attieciibu uzsaakshanas meeginaajumi nav pagrimushi vnk. deelj .................teiksim taa, pastulbas ietiepiibas...un muuzhiigie mekleejumi turpinaas gadu gadiem?!!
Ne tikai viirieshi zaudee, BET ARI DAAMAS krutjiijot un mutjiijot!!

saulite34  Varu gan pačukstēt,ka mana dāma jau pirmā neizturētu!:D [c]


Tik to savu dāmu nepārslavē par daudz,citādāk uzradīsies kāds smukāks,apaļīgāks un sulīgāks un šī būs prom.

Zaika  Blin.....Tad esmu kas?Nenormāla? Es ievilku pati gultā 🤣🤣🤣ja man jagaida lidz kāzām tad drīzāk es sāktu krāpt🤣

Labrador  Feministiskas, egoistisks , ciniskas cacas (tādas ir vairums Austrumeiropas sievietes) , skatījumā ,vīrietis ir baltais vergs , darba kopš , bankomāts , kurš paredzēts tikai un vienīgi sievietes labsajūtas veicināšanai un kaprizu īstenošanai. Vidējais Austrumeiropas vīrietis ar šādiem spēles noteikumiem un savu trešās šķiras lomu kopdzīve samierinas , jo patalogiski baidās palikt bez sievietes. Cacaam visdrīzāk patīk garīgi un fiziski stipri , neatkarīgi vīrieši , taču pēc 30 pragmatisms ņem virsroku un ar tādu vīrieti , kurš nekļūs par kajslauki vai donoru , attiecības visdrīzāk neveidos. Šajā jomā pieredzējušam sievietēm ir attīstīta intuīcija. Bet pa lielam no alu laikmeta nekas nav mainījies un sievietei pieņemamāks būs tas tēviņš , no kura var gūt kādu labumu.

liepulapa  Dāmas nav sliktās domās domās par kungiem, bet par tādiem kā jautājuma uzdevējs.

AivarsN  Dāmas,kuras nav skārusi parazītiskā rietumu kultūra,par vīriešiem ir sajūsmā,jo viņi par viņām tāpat un gatavi uz rokām nēsāt. Tik vienkārši.

liepulapa  AivarsN. .......parazitiska domāšana, jo vairāk sit , jo vairāk mīl, vīriešus uz rokām jānēsā.... Tā nu ir riktīga kunga runa un padarīšana un ja vel vīrs ir kunga dūšā un matom prot runāt, uz ielas spļaut, dzert alu no lielām plastmasas pudelēm, nemazgāties , nopīpēties, nestrādāt, tad tāds gan būtu jāpažēlo. Ko tās sievietes iedomājušās, samaitātas ar to rietumniecisko domāšanu!!!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu