Kāpēc vīrieši nespēj apmierināt sievietes? Kāpēc komplekso?

Seksopatogs Požarskis Delfos raksta: Salīdzinot vīriešus un sievietes, atraisītākas un uzskatos brīvākas tomēr esot sievietes – tieši viņas ir gatavas izmēģināt dažādas rotaļlietas, meklēt jaunas sajūtas u.t.t. "Vīrieši ir konservatīvāki un kompleksaināki,"
Arī manas draudzenes 40+ sūdzas, ka seksu dabūt ir ļoti grūti. Gribas katru dienu un vairākas reizes, bet vīrieši nepavelk. Vispirms jau atbaida tas prastums komunikācijā, tad netīrība, tad nespēja izmaksāt kafiju. Bet ja tomēr tik tālu tiek, tad seksuālais sniegums esot īss un primitīvs. Tā stāsta draudzenes, es jau neko... tikai uzklausu tos bēdu stāstus.

Geisha  Nezinu nevienu kompleksainu vīrieti. Drīzāk fiksie nūdisti. Visas drēbes nost un brīvību ķermenim! Seksā jau ne tik nekomplekso. Patīk visādas spēlītes..... atsaucīgi. Dažreiz gan ir noguruši, bet pēc kārtīgas atpūtas atkal ir ierindā.

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka baidās būt rupji, baidās iespļaut viņai sejā, nopērk pakaļu, žnaugt, utt...baidās sasiet un seksuāli mocīt. Prasa atļauju, nevis ņem un dara. Memļaki, vārdu sakot. Sievietes no tādiem vīriešiem nevar gūt apmierinājumu. Vēl visi vīrieši skatās daudz porno, kas nodeldē dopamīna receptorus smadzenēs un normālas sievietes vairs neuzbudina.

KalnietisNoKalniem  Vispār viņas pašas vainīgas,ka nav šeit oHo,jo te tak esot daudz ērzeļu,kuriem tik padod šurp un vēl paši vēstulēs uzbāžoties ar piedāvajumiem.

ne_meklejumos  Sākšu ar to, ka sākumā vīrietim jāiepatīkas, tad jāiekārdina un tad jābauda seks. Kā seksu var dabūt, tā īsti nesaprotu. Varbūt tas domāts nopirkt par mazu vai lielu naudu, varbūt pieminēto kafijas tasi.

Labrador  Ticiet vairāk tādām seksa ekspertam Požarskim un tamlīdzīgiem. Viņu uzdevums ir reklamēt attiecīgo dzīvesveidu un tam nepieciešamas preces . Manuprāt, tieši sievietēm to seksu nemaz nevajag. Sievietes mēdz teikt - grib drošību un stabilitāti. Rupji izsakoties , vīrietis tiek vērtēts pēc tā , cik viņš sievietei var dot un maksāt. Latvijā , ja vīrietis pēc 30 vēlas attiecības , tad jārēķinās , kā jāuztur sieviete , viņas atvases , jāapmaksā viņas kredīti un līzings. Un tur ar agrāk minētajiem 2000 mēnesī būs stipri pa īsu. Sieviete uzskata ka viņai pienākas un vīrieša izdevums ir to risināt. Ne jau katram vīrietim , kurš naudu nopelna , n vis saņem , daikts stāv to darīt.

valmierietis333  Trolli , ja jau viņi tik kompleksaini , tad nebija vērts cept tēmu - vajadzēja laiku lietderīgāk izmantot , pate būtu paķērusi rotaļlietu kasti un skrējusi draudzenēm izpalīdzēt ,
tagad izskaties daudz kompleksaināk par tiem pieminētajiem bukiem !

Viena par daudz seriālus saskatījusies un tagad sapņo vaļējām acīm!

Garoznieks  22:06
Ja jau tā, tad vajag lietot "Molot Tora". Partnere vēl pati sauks, ka nevar vairs. :)

Garoznieks  00:05
Labrador, nesaki viss. Kā dzīve man parādīja, tad pirmajai ex un, cerams, pēdējai, noteiktos posmos seksu pat vajadzēja vairākas reizes dienā. Un dabūja arī, kamēr vīrs darbā.
Klausies tālāk - un tad tev var rasties ilūzija, ka sievietei seksu nevajag, tikai tur stipro plecu utt. pēc Tava teksta.
Saprati manu domu?! :)

VAZ07  Izskatas ka situacija ir nobriedusi un javeido specialas viriesu komannda kas varetu doties paliga neapmierinatajam sievietem un labot so situaciju! Filiales katra pilseta un vairs nebutu neapmierinatu sieviesu! Faktiski ta butu labdaribas organizacija ar celiem merkiem!

Kurts69  kaut kā man vienalga kā un kāpēc vīrieši komplekso. Tāpat kā vienalga kāpēc viņi nemazgājas, neizmaksā kafiju un ātri beidz. Daudz būtiskāk ir - ko lai apēd brokastīs!!!

Pillerina  Nav taču problēmu. Zvans limbazu klubam un paši piebrauks vai atbrauks pakaļ vest pie sevis. Paši īpašnieki par kafiju samaksās :-)

vezis1968  Kurts69!!!Peeec veiksmiigiem kompleksiem ir buutiskak, brokastot ar mediijumu.

marmorakaraliene  Un kur šeit par attiecībām un psiholoģiju? Bēdu stāstu uzklausīšana?

Droshs_Plecs  Labrador, tā nav taisnība. Sievietes ļoti vēlas seksu, bet tikai no 10% top seksīgāko, spēcīgāko, garāko un izskatīgāko vīriešu. Fakts. Ja viņa ar tevi nevēlas seksu, tad uzskata, ka tu esi par neglītu - tas arī viss. Tiešām domā, ka ja Deivids Gandijs piedāvātos viņu izdupsēt, viņa atteiktos? Come on.

Kurts69  Labi, laikam jau tagad man jārēķinās ar visu vīriešu nopēlumu, bet es nespēju vairs klusēt! Patiesībā tā ir globāla mēroga sazvērestība..., vīrieši speciāli, ar nodomu un pēc iepriekšējas vienošanās, pa vienam un dažreiz arī grupveidā neapmierina sievietes. Un iemesls ir tikai un vienīgi vīriešu nelāgais raksturs, vēlme ieriebt sievietēm un egoistiska vēlme visu sēklu paturēt pie sevis! Tagad es to esmu pateicis un lai notiek, kam jānotiek...

Geisha  Ja vīrietis ir nepieciešams tikai seksam tad jau tie mazgadīgie 20 gadīgie ērzelēni ir tieši laikā. Viņiem jau tik to drāžšanu vajag, bet ja dāma vēl uzsauks kādu Hotdogu ar Kolu tad jau vispār sastāsies rindā.
Vecie buki vairs nav tik ņipri. Viņus vajag maz strādināt, labi barot un dot atpūtu.

av2  mullkkiibas galiigaas ! Nav iistie cilveeki kopaa !
Viiriessu klluudas ir pamaataa...pat tikai viena. Ievelk guultaa sievieti, kuru nemaz iisteniibaa negrib. Kautkaada...slimiiga pienaakuma apzzinnaa, nedrikst laist garaam izdeviibu, kkeksiitis jaaievelk , vai veel kas. Nu nafigaa to dariit?
Sieviessu klluudas ir liidziigas....
Ar taadu attieksmi nekaada super sex nekad nebuus ne jums, ne mums.

kosrem  Tikai retajam ir tā fīča divas reizes un pastiept garumā. Vīrietis nav tā fizioloģiski uzbūvēts.
Kā saka, naše gelo ņerožaķ, sunul vinul i bežaķ. Dzimtas turpināšana.
Un uz vecumu,- gribas bet ar to varēšanu pašvaki.
Nedzeru, nepīpēju veselība laba, bet nav seksa. Visas kundzītes ar augstākām izglītībām, un par šerpāku seksu pat runāt nevēlas. Vismaz iekš OHO seksdraudzeni neatrast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu